SYKDOM PÅ TUR

Hei og hopp. Har vært travle dager med jobb og diverse, i tillegg til at en forkjølelse har tatt turen innom som har gjort til at denne kroppen har ligget langflat på sofaen i hele dag. Utrolig hvor mye krefter som kan bli tappet av noe slikt. Var stygt redd for at det var influensa som stod for tur da jeg hadde feber i går, men heldigvis har den forsvunnet. Så denne dagen har jeg tilbrakt under ullteppe med ski på skjermen og nærmest svømt i kleenex lommetørkler som virkelig har trimmet nesen min for uendelige mye utblåsning. Godt er det. Jeg har en tendens til å ikke tenke på å kjøpe slike myke lommetørkler når jeg først blir forkjølet, og jeg merker jo nå hva den stakkers nesen min har blitt utsatt for før. Sandpapir fra First Price som gjør både nesen rød og sår. 

Nei, nå skal jeg fortsatt ligge her med saltvannsprayen godt trøkt opp i naien, kleenex på rundtur og et glass med Argi+ for å få i meg litt vitaminer og diverse i håp om at jeg blir fort frisk. Ha en fin dag!

Litt inspirasjonsbilder fra Weheartit

EN SLIK MORGEN

I dag er en slik morgen der jeg bare har lyst å krølle meg sammen under dyna, og bare ligge der. Er forbanna sliten og trøtt i dag og har ikke noe lyst å dra dette trøtte trynet ut døren. Kommer til å skremme vettet av folk. Akkurat nå ser det ut til å at det blir sol, men noe sier meg at kommer til å snu fort til sidelengs regn, haggel og masse vind. Nå håper jeg våren er rett rundt hjørnet! Nei, jeg får vell dra liket med meg på badet og piffe opp litt farge i skinnene og sveive med maskaraen i håp om at de tunge øyelokkene ser litt mer våken ut. Ha en fin dag.

Litt bilder fra søndagsturen opp Fløyen. Været var nydelig, og det var masse folk.

DET NYE

Innlegg i samarbeid med Det Nye

Hva er vell ikke bedre enn å starte dagen i rolige omgivelser med radioen i bakgrunnen, en kopp kaffe og et blad å lese i. Jeg elsker å starte dagen på den måten, spesielt med et magasin framfor meg, nemlig Det Nye. Det å få inspirasjon på morgenkvisten gir i ihvertfall meg ro i sjelen, samtidig som jeg kan slappe godt av i min egen boble. 

Det som fanger min oppmerksomhet er sportye og trendye spalter med masse farger. Alt i fra mote og skjønnhet, til interiør og treningsreportasjer.

Nå får dere et abonnementstilbud på Det Nye, der dere nå får 5 utgaver av Det Nye + Lulu’s for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Klikk på linken HER for å komme til tilbudet.

Toalettmappen fra Lulu’s kommeri fargen “iris”, og er perfekt for reiserog til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!

21.02.2015

Hei, og god kveld og alt det der. Denne lørdagen har bare sust avgårde. Var oppe klokken seks i dag tidlig, og for en fantastisk morgen. Skulle tro jeg hadde lagt i dvale, for jeg var så full i energi og lysvåken at jeg er sikker på at jeg satt på en rosa sky. Matpakken var laget kvelden før og man sparer så mye tid på det, i tillegg til at den blir ti ganger bedre enn å gjøre det i søvne. Jeg hadde en god frokost, helt stille rundt meg og fikk laget meg kaffe som jeg tok med meg i min trofaste termos. Kan si jeg kvapp litt da jeg tok steget ut døren. Det snødde så mye. Hadde ikke forventet det for jeg er så klar for vår!!! Uansett, det la seg ikke for å si det slik. Hadde en veldig fin dag på jobb, og møtte mange hyggelige mennesker. Er så kjekt når det plutselig dukker opp noen du ikke har sett på lenge, for det gjorde det i dag. Hei til dere, Solveig og Kari hvis dere leser dette her! De visste alt om livet mitt på grunn av min artige, lille mormor holder dem oppdatert med både det ene og det andre. Min mormor er nordlending, og nordlendinger de er glad i å prate de. Jeg elsker nordlendinger. De må være det vittigste folkeslaget som finnes, så jeg er litt stolt over at jeg er kvart nordlending!

Denne lørdagen blir forplantet i sofaen. Det er noe med det når du har vært på farten en hel dag, og når man først sitter rumpen ned, da er det som om underlaget du sitter på suger ut all energien som er igjen i kroppen. Det er farlig å sitte seg ned har jeg funnet ut, for jeg blir i hvertfall bare sittende helt til jeg plutselig ligger og halvslever på skulderen til min kjære med typiske soverykninger der enten en arm eller fot gjør et slags karateslag av noe greier. Ender ofte opp at når vi skal se film så får jeg så vidt med meg hva filmen heter før rullegardinene tar kveld. Tror det er mer kjipt for han enn for meg, ha ha. Ha en fin kveld!

Skjønner ikke hva typen har endt opp med, ha ha. 

HAPPY FRIDAY

Hei og hopp. Fredag og helgen står for tur. Blir jobbhelg på meg, og jeg gleder meg veldig til det. Skal jobbe hele neste uke også. Blir kjekt å treffe mine kjekke kolleger igjen! Uansett, i går var jeg som sagt på posten og hentet en spennende pakke fra Forever Living Products. Hvis dere er interessert i noen av disse produktene, ta kontakt med meg.

Gleder meg så mye til å teste ut disse produktene. Har kjøpt inn deodorant til både meg og typen, og denne inneholder ikke aluminium, wuhu! I tillegg to tuber solkrem til treningsleir turen neste måned med laget mitt. Viktig med høy solfaktor. Denne solkremen inneholder Aloe Vera og vitamin E, og den er også vannfast. På bildet er det også en todelt concealer som jeg allerede har testet ut. Kjempe fornøyd.

Dette må jo være den fineste innpakningen jeg noen gang har sett! Jeg har da kjøpt et nytt rensesett til ansiktet. Produktene er milde og passer godt til de med sensitiv hud, som veldig mange her i norden har. Er uten parabener, og aloe vera er basis ingrediensen.

TOO MUCH ENERGY

Jeg har hatt så mye energi de siste dagene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har vært så spennende de siste dagene med Forever Living Products der jeg har blitt inspirert og er utrolig motivert for hva som skal skje fremover. I tillegg har det skjedd kjekke ting på bloggen. I går hadde jeg så mye adrenalin at jeg maste hull i hodet på kjæresten min da jeg kom hjem. Må bare si at han er den beste til å støtte meg i alt jeg gjør, og han blir jo omtrent like gal og energisk som jeg blir når kjeften min går i hundre. Jeg har heldigvis landet fra den overenergiske skyen jeg svevde på i går. Jeg vedder på at det lyste stjerner i øynene mine i hele går. Men herregud så sliten man blir av å ha utbrudd av slike intervaller av adrenalin. Det er som om luften blir sugd ut av en, på en deilig måte. Kjente det var godt med fotballtrening i går kveld etter en slik dag. Fikk lettet på trykket og la fra meg den trøtte, overentusiastiske og slappe meg hjemme. Ho hoooo. Okey. Jeg har skrevet en hel TO DO liste som jeg skal få unnagjort før jeg skal på trening halv fem. Så da er det bare til å begynne. I tillegg skal jeg hente en pakke på posten. Gleder meg til å vise dere senere. Have a good day!

ARGI+ KOSTTILSKUDD

Dette er en av mine absolutt favoritter som jeg prøver ut. Så aktiv som jeg er med fotball og trening generelt trenger jeg ekstra påfyll for å få enda mer energi til å yte mer. Argi+ er et kosttilskudd som kan brukes av aktive personer som ønsker ekstra energiboost på treningsfronten. Nå kan dere kjøpe en slik boks av meg med Aloe Lips på kjøpet! Ta kontakt i meldingsboksen på facebook hvis du er interessert og ønsker mer informasjon om produktene. HER klkker dere inn for å komme til min facebookside Forever Living Products.

PHOTOSHOOT RESULT

Fotograf: Henry Phiri Torsvik

DIY BIRTHDAY CARD

I morgen har min bror bursdag, og i den anledning har jeg laget et kort til han. Har vært på middagsbesøk til han i dag, så han har fått kortet. Her er det bare til å bruke fantasien. Er så utrolig mye morsomt man kan lage! Jeg har funnet alt jeg trenger på hobbybutikken Panduro. Har også kikket litt rundt på Pinterest for å få litt inspirasjon til hvordan jeg kunne gjøre det. 

Her er hva du trenger:

1. Jeg plukket ut to papir som passer fint i lag, et blått og et sølvaktig med shimmer i.

2. Ulike bursdagsprint som kom i en pakke. Utrolig mye artig som følger med.

3. 3D foamtape som brukes til å skape 3D effekt på det man velger å klistre på kortet man lager.

4. Og sist, men ikke minst, saks, sprittusj og limtube.

Klippet ut fra det blåe papiret og brettet det i to. Deretter klippet jeg ut en strimle fra sølvpapiret og klippet det til og skrev på med sprittusj. Limte det på forsiden av kortet.

Klippet en firkant ut i fra sølvpapiret.

Pyntet forsiden av kortet med print som jeg plukket ut. Her ser dere hvordan det blir når jeg har limt på den ene ballongen. Kult, ikke sant?

Pyntet innsiden med litt gøye print!

Og slik ble det seendes ut.

FOREVER LIVING PRODUCTS

God kveld, god kveld. Sitter her i morgenkåpen etter en etterlengtet dusj. Dugnaden gikk ikke helt som vi hadde håpet på. Så utrolig lite vi fikk solgt i dag, i forhold til de andre helgene der vi har gått tom for både kaker og vafler. I dag var det så mye igjen at vi begynte å spise selv. Det hjalp ikke så veldig mye det heller. 

Uansett, det jeg tenkte å formidle her på bloggen denne sene kvelden er noe veldig spennende jeg holder på med. Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living Products, og i den anledning har jeg nå opprettet en side på facebook der nettopp du kan følge med på hva jeg driver med. I tillegg til at du kan få handle hos meg hvis det er noen produkter som du kunne tenke deg å prøve ut og diverse annet. Klikk dere inn HER for mer informasjon, og lik gjerne siden for oppdateringer som kommer jevnt og trutt.

Nå blir det enda mer Breaking Bad. Blir så avhengig! Glemmer fort tiden når vi sitter klistret foran skjermen. Planen i morgen er å ta en joggetur til Fløyen så jeg har planer om å ikke bli sittende oppe for lenge slik at jeg klarer å dra stumpen ut av sengen tidlig.