FERDIG, FERDIG, FERDIG

Å våkne opp til sol skinnende inn vinduet, fuglekvitring og radioen på fullt med dansefoten vrikkende som en gal på kjøkkenet var bare helt utrolig deilig. Jeg er ferdig med eksamen. Min aller siste eksamen! Jeg kan ikke tro det. Virkelig ikke. Det har enda ikke gått opp for meg, og det vil nok ta et par dager før det skjer. Veldig rar følelse, egentlig. Jeg blir nesten i overkant hyper av tanken. Da jeg forlot eksamensrommet i går gikk all luften ut av meg av lettelse. Følte meg som en grønnsak da jeg gikk der ifra. Hele harddisken ble omgjort til en stor grøtmasse. Rart det der, man glemmer liksom alt man har sagt og fått spørsmål om i det øyeblikket man trer ut av rommet.

Det ble en liten feiring i går kveld med Sandra der vi lo og gren om hverandre av latter. I tillegg til at jeg hadde meg et glass hvitvin og en drink. Det var nok til at jeg ble litt baisen i topplokket og så livets glade sider. Ha ha. Jeg er billig i drift. Vi endte opp på en irsk bar i sentrum. Veldig koselig, og det var ikke alt for mye folk der. Meg og Sandra hadde en hel sofa og et bord for oss selv, og der breiet vi oss ut og ble sittende limt fast. En artig episode som oppstod i går kveld som jeg fortsatt sitter og ler meg skakk ihjel over er da jeg skulle lufte partyblæren. Problemet er at på toalettdørene der står det ikke menn/damer, men noe helt annet. Så da jeg gikk fornøyd bortover tregulvet i et litt vell høyt tempo da jeg var veldig tissetrengt stoppet jeg brått opp da jeg fikk øye på dørene. Okey, hvilken var det som var dametoalettet? Tok en sjanse på døren til høyre, og jeg hadde ikke sjanse til å innse at jeg gikk inn i et illeluktende toalett med pissoarer langs den ene veggen, før jeg plutselig hører et par mannfolk komme høylytt inn med en typisk bergensk dialekt. Det øyeblikket innså jeg at jeg ikke var alene, så jeg ble stående inne i toalettluken før jeg mannet meg opp, gikk ut, og sa unnskyld meeeeeg. Ha ha. De lo godt og sa selvfølgelig at det var i orden og lurte på om det var jeg som hadde vunnet førstepremien i dysleksi.

Dagen i dag kommer til å bli brukt til pakking. Reiser i morgen kveld til Tyrkia. Da er det treningsleir som står for tur. Gleder meg helt vilt! Så i dag blir det pakking, en tur til byn med min kjære, og på kvelden blir det eksamensfest med klassen. Ha en fin dag!

Min deilige frokost i dag tidlig.

 

EXAM DAY

God morgen. Jeg sov så dårlig i natt. Lå og vrei meg alle veier, våknet sikker ti ganger og var livredd for å forsove meg. Jeg har eksamen i dag 11:20, muntlig. Så nå har jeg jo egentlig ganske god tid, ha ha. Nå nærmer det seg snart finito finale, og jeg klarer nesten ikke vente. Vet ikke om jeg bare skal tusle på skolen og sitte der, eller bare slappe av her til jeg må gå. Hmm. Tror jeg går for det sistnevnte. Nervene kommer sikkert til å vibrere i kroppen hvis jeg tar foten innenfor skolen. Akkurat nå er jeg møkk trøtt i trynet. Skal lage meg en god kopp kaffe, gå igjennom presentasjonen en gang og så bærer det avgårde til eksamen. Daaaamn. Blir rett på vinmonopolet etter på for å si det slik. Ha en fin dag og ønsk meg lykke til! 

 

GOODIEBAG

God morgen! Har akkurat slukt frokosten, oppdatert meg på hva som skjer i verden, og nå kjenner jeg at øyelokkene ikke lenger slepes bortover gulvet. Nå gjenstår bare en deilig kopp kaffe for å kvikne ordentlig til før jeg må lese, lese og atter lese. Nå er det kun to dager igjen til eksamen, og jeg kjenner at jeg nesten får litt sommerfugler i magen av tanken på at jeg snart er ferdig med min aller siste eksamen EVER! Får vi håpe. Jeg skal feire både torsdag og fredag. En liten feiring torsdag med en av mine nærmeste venninner Sandra som også har eksamen på torsdag, og på fredag blir det hele klassen, da det er siste dagen folk har eksamen. 

Nok eksamensprat. Det jeg egentlig ville dele med dere nå er goodiebagen jeg hentet i går i sentrum på Ramm frisørsalong som en betaling for at vi gikk catwalk på lørdag. Jeg har allerede tatt i bruk alle produktene, og de lukter så godt! Kevin Murphy produkter, foruten om oljen, den er et annet merke som heter Davines.

Shampo og balsam. Likte veldig godt flaskedesignet.

Håndkrem. Kan aldri få nok av det. Bruker det hele tiden og må alltid ha det i vesken når jeg er ute og farter.

Hårolje! Det gjør så godt for håret! Skal brukes i lengdene. Denne lukter kjempe godt.

CASUAL OUTFIT

//Genser, Westhill Redbird. //Bukse, Bik Bok. //Sko, Converse

22.03.2015

God formiddag fine dere. Jeg er i så godt humør etter gårsdagens show at det er like før jeg flyr vegg i mellom. Denne morgenen har jeg vært langt inn i pensum, så nå er det på tide med en pause. Føler det går greit med lesingen, så er veldig avslappet egentlig. Noe jeg som oftest er i eksamensperioden. Ser ikke noe vits i å stresse. Da hadde jeg ikke fått inn noen ting. Nå skal jeg pakke baggen til photoshooten senere, og oppdatere meg på hva som skjer i verden. Ha en fin dag dere! 

Mmmmmm, min deilige frokost i dag tidlig.

Litt energi i all lesingen. Mørk sjokolade fylt med karamell! Love it!

BACKSTAGE PHOTOS

Hvor skal jeg begynne!? For en dag. Så mye adrenalin og spenning det har vært på Bergensmesterskapet i frisering. Alle modellene møtte halv ett på salongen der vi ble ordnet på. Og jeg må bare nevne at de frisørene som hadde med oss å gjøre er vanvittig dyktige. Snakk om å være detaljert fra punkt til prikke. Da vi var omtrent helt ferdig sminket og ordnet på håret gikk vi alle sammen ned til Hotell Norge for å øve på koregrafi på catwalken. Snakk om å bli møtt med mange rare blikk det lille stykket vi gikk fra salongen og til hotellet, ha ha. Synes det er så morsomt, og jeg vedder på at halvparten tror at det er slik vi går til vanlig. Vi ble også servert pizza og drikke, nomnom. Er helt sykt hvor sulten man blir av slikt, selv om man for det meste sitter på en stol og halvsover. Neida. Uansett. Showet startet ikke før halv åtte på kvelden, så det er mange timer forberedelse før et slikt show. Alt skal sitte. Var så sykt god stemning da vi stod oppstilt backstage og hørte publikum juble. Aaah, den energien som gikk gjennom meg da er ubeskrivelig. Alt blir så mye mer energisk og gøy på catwalken. Selvfølgelig dukker det opp masse nerver, spesielt rett før man skal på catwalken. Men så forsvinner det. Nå som jeg har kommet hjem, dusjet, spist, og landet på jorda, kjenner jeg at all energi er lagt igjen laaangt vekke. Så nå er det snart natta for min del, for gjett hva jeg må gjøre i morgen? Eksamenslesing…… Og deretter på en photoshoot på ettermiddagen, men det blir bare gøy og deilig med litt avbrekk fra all lesingen. Det hjelper i hvertfall veldig for meg å få tankene over på noe helt annet.

Se den frisyren. Er ikke hver dag man får gå slik, med rød skille.

Den fine jumpsuiten jeg gikk med! Se så fin den er bak. Utrolig flott fasong på den. Husker ikke helt hvor den er fra, men prisen er 1500. Klærne lånte vi, så prislappen var på og godt gjemt.

Me and the gang!

FORBEREDELSER TIL HÅRSHOW

Tjoheeei. Fredagsmodusen er skrudd på fullt og jeg ligger trøkt i sofaen med musikk på ørene. Denne dagen har vært travel med eksamenslesing og forberedelse til catwalk i morgen. Da er det Bergensmesterskap i frisering og jeg skal gå hårmodell. Gleder meg! Var i dag på forberedelse, der vi prøvde klær og fikk ordnet håret. Jeg skal gå med en kjempe fin svart jumpsuit. Da jeg så prisen på den var det så vidt jeg turte å ta i den, ha ha. 1500 kr for den jumpsuiten. Den var utrolig fin bak. Skal vise dere bilder i morgen. Denne kvelden skal brukes til å lade opp til i morgen, for det blir en laaaang dag med fiksing av hår, sminke og koregrafiøving. I tillegg må jeg få lest til eksamen midt opp i alt dette. Jeg har et par timer på morgenen før jeg går og så får jeg ta med meg litt lesestoff som jeg kan lese på når jeg dullet med.

Nå skal jeg kose meg med dette gratisbladet fra Vita, skrubbe ansiktet, drikke en kopp te og krype inn i armkroken på min kjære.

 

EKSAMENSMODUS

Nå som jeg er midt opp i eksamenslesing går dagene så alt for fort. Jeg er mildt sagt lite motivert, og jeg ser så frem til å gå ut av eksamensrommet, vinke farvel og juble over at jeg hadde min aller siste eksamen. Wuhuuu. Deretter blir det en uke til Tyrkia på treningsleir hvor jeg kan slippe grøten ut av skallen og bare kose meg med trening, fint vær og en fin gjeng. Jeg tror jeg aldri har vært så skolelei som jeg er nå. Jeg er lei hele skolen, og jeg kan nesten ikke vente med å komme meg i arbeid og ha ordentlige rutiner. Slik som det er nå, eller har vært, spesielt dette siste året, har alt bare vært helt i utakt. En forelesning her, og en der,  og flytting av timer (timeplanen har ALDRI vært fast). Det sistnevnte er det som irriterer meg mest. Går jo ikke an å planlegge noen ting. Jeg hadde faktisk min siste forelesning i dag, og jeg har ikke ord på hvor deilig det faktisk føles. Jeg tenkte egentlig ikke på det i dag før jeg faktisk satt limt til stolen i forelesningen. Følte virkelig for å ta på meg partyhatten i det øyeblikket, men så er det den forbanna eksamen som sitter og knager seg i bakhodet på meg. Da var det nok klaging for i dag. Får vell glo litt til i pensum til øynene popper ut og hjernen blir til en grøtmasse av alt jeg bør kunne. Natta.