TRENDY STICKERS

For litt siden bestilte vi fra en hjemmeside kalt Trendy Stickers. Der har de både store og små klistremerker som man kan feste på veggen. Utrolig mye gøy i alle mulige farger.

Her er hva vi bestilte. Skal så lite til for å piffe opp veggen.

30.01.2015

Da er det på tide å hive bena på bordet og kose seg maks på denne fredagskvelden. Denne dagen har jeg vært alt annet enn våken. Fra jeg dro meg opp av sengen i dag til jeg kom hjem igjen har jeg trolig gått i søvne. Da jeg omsider kom meg tuslende inn på badet og fikk på lyset, var det ikke akkurat meg selv jeg så i speilet. Måtte hive hele ansiktet under springen i håp om at jeg ikke så ut som en halvdrukna kineser. I tillegg hjalp det ikke på å ha 2 timer mellom to forelesninger i dag. Da fant vi ut at vi skulle sitte oss på biblioteket for å få tiden til å gå. Det endte opp med at vi selvfølgelig fant oss en komfortabel sofa og der ble jeg liggende som en zoombie mens jeg halvveis var med i samtalene. Tror det må ha vært for at jeg glemte å ta morgenkaffen. Den gjør virkelig underverker.

I crock poten venter hjemmelaget hamburger og jeg kjenner at magen rumler etter mat! Gleder meg. Jeg føler jeg har flydd alle veier denne uken. Skole, trening og litt jobb. Satt vakt på en heldagsprøve på en videregående skole. Det var greit og en veldig ok måte å skaffe seg lettjente penger på. Denne helgen blir travel for min del. I morgen skal jeg møte klokken ti i byn til en forberedende photoshoot som er på søndag. I tillegg skal jeg i en bursdagsfest til skjønne Grethe som fylte 21 år på mandag. Nå framover er det mye som står på planen. Blant annet denne bacheloroppgaven som skal planlegges enda mer grundig. Jippi. Ha en fin kveld alle i hop. Nå skal det spises!

Blomster og lys fra farmor og farfar som var innom her i uken på kaffe og prat. Det var koselig.

GALAXY LEGGINGS

Er det noe jeg virkelig har sansen for så er det leggings med ulike print på. Alt fra dyreprint til galaxy, eller til helt enkle. Jeg har et par leggings i min garderode og min absolutt favoritt er galaxy leggingsen som jeg fikk av typen en stund tilbake. Jeg har faktisk ikke tatt den i bruk før nå. Den er super behagelig og sitter veldig fint på. Man kan fint bruke slike leggings både hjemme, ute og til trening.

//Photos by me

MONDAY MORNING

Våknet opp av meg selv halv ni på morgenen, uthvilt og klar for å ta fatt på en ny uke. Har ingen forelesninger i dag så har fått lest unna litt pensum i dag, hevet middagen i crock poten, og vasket litt. Nå skal jeg straks ta meg en luftetur før det blir litt jobbing og fotballtrening i kveld. Ha en fin mandag.

Er så deilig å våkne til denne utsikten. Helt vindstille.


HEALTHY COOKIES

Da har jeg prøvd meg på noen sunne kjeks. Jeg fant oppskriften på en annen blogg, og tenkte at de må jeg prøve ut. Mine ble ikke harde, og jeg leste at mange opplevde dette og at det kunne være bedre å erstatte bakepulver med natron i stedet. Men de er absolutt spiselige og de smaker veldig godt.

Her er det du trenger:

2 ss vaniljekesam

50 g mykt smør

3 ss sukrin (eller sukker for de som ønsker det)

1 egg

1 ts peanøttsmør

80 g havregryn/havremel

1 ts bakepulver

20 g mørk sjokolade

Først blandet jeg smør, kesam, sukrin og egg. Deretter tar du i resten av ingrediensene og blander det til en jevn røre. Til slutt legger du 6-8 klatter på et brett med bakepapir og hiver det i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter.  Kjapt og enkelt! 

Ha ha, må nesten le. Ser ut som lapper i stedet for kjeks. 

25.01.2015

Jeg kjenner at akkurat nå er jeg så giret og full i energi at jeg må få utløp ved å taste ihjel på tastaturet. Det er så mye som skjer for tiden, og jeg elsker det! Mange ting å se frem til, men også mye som må jobbes for. Har i dag vært i et spennende jobbmøte der jeg er en del av et team. Har nettopp begynt der og det er allerede lagt en del planer framover som jeg gleder meg masse til. Her er det altså snakk om å arbeide seg oppover og nå egne mål. En veldig grei jobb der jeg kan arbeide hjemmefra når jeg selv ønsker og har tid. Ellers har denne helgen blitt brukt til avslapning og litt jobbing. I går jobbet jeg dugnad i fire timer der vi solgte kaker og vafler til folk som var ute og handlet lørdagsgodt til helgen. Var veldig mange hyggelige mennesker som ville støtte oss. Da jeg kom hjem i går kveld var det hjemmelaget pizza på menyen og film i armkroken til min kjære.

Nå venter en deilig løpetur i frisk luft med typen før vi skal kose oss med laks til middag, og så blir det litt baking. Fant en oppskrift på sukkerfrie og glutenfrie kjeks som jeg tenker å prøve ut og dele med dere.

//Weheartit

23.01.2015

Helg og avslapning. Denne uken har vært travel, og jeg har trodd at jeg har vært en dag foran hver eneste dag. Har virkelig ikke sjanse til å henge med på dagene. Kjenner det er godt å kunne ligge sammenkrøket i sofakroken i kveld. Har vært mye trening denne uken og jeg kjenner godt til gangsperr alle veier. I morgen skal jeg jobbe dugnad i fire timer med fotballaget mitt. Selge kaker og vafler til en treningsleir til Tyrkia i påsken. Er deilig å ha noe å se fram til. Ha en fin fredagskveld alle sammen.

19.01.2015

Da var helgen over, og jeg burde egentlig vært i seng. Har snudd døgnet litt denne helgen og da er det vanskelig å legge seg i skapelig tid selvom jeg vet jeg må opp tidlig i morgen. Dagen i dag har vært sosial og avslappende. Var ute til lunsj med jentene i klassen der vi bli sittende å prate og kose oss. Kom hjem til nyvasket leilighet og har slappet godt av resten av kvelden og planlagt den kommende uken.

Her er noen inspirasjonsbilder fra weheartit som beskriver godt hvordan jeg liker søndager: