31.05.2015

Da kan jeg endelig si at jeg har SOMMERFERIE! Bacheloroppgave ble levert torsdag og etter det har egentlig hele topplokket vært en hel grøtmasse. Den følelsen å faktisk være ferdig er både deilig og veldig rar. Det at jeg ikke nå skal sitte stumpen ned på skolebenken til høsten er uvant å si til seg selv, men samtidig er jeg veldig glad jeg er ferdig. Nå er jeg klar for å jobbe. Festen på fredag med klassen var helt fantastisk på alle måter, og det var trist å si hade. Fremover nå blir det full jobbing før jeg tar meg en velfortjent ferie til New York!!! Teller ned dager til den turen. Jeg gleder meg noe helt sykt alt som skal oppleves der borte. 

PHOTOSHOOT RESULTS

Makeup & hair: Phonnipa Fredheim

Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Modell: Meg

MY NEW CAMERA

Travle dager for tiden. Jeg er så opptatt med bachelorskriving for tiden, jobb og trening at dagene flyr. I tillegg fylte jeg 23 år på tirsdag og jeg hadde en helt fantaaaanstisk dag. Fikk systemkamera av typen og jeg elsker det! Har testet det ut nå og jeg gleder meg masse til å ta det i bruk! Wiii. Dagen i dag har bestått av å vaske leiligheten og slappe av. Har kamp i dag, og på slike dager er det deilig å samle masse energi med mat og drikke. 

Må nesten vise dere mitt nye kamera. Samsung NX mini. 

Haha! Hvor genialt er ikke det med en skjerm som man kan vippe opp! Kan overføre direkte til mobilen min og dataen min med bilder da den har Wifi. I tillegg testet jeg ut en innstilling ved at den tar bilder når du smiler. Vittig. I tillegg til å ta bilder kan jeg filme i HD kvalitet. I’m in love! 

07.05.2015

Nå har skrivekrampen tatt meg. Har hatt en super effektiv dag. Var på butikken halv åtte i dag tidlig for å fylle opp kjøleskapet. Resten av dagen har jeg blitt sittende med bacheloroppgaven min og skrevet og skrevet og skrevet. Føler jeg har full kontroll på den nå som jeg er inne i en god flyt. Planen er å bli helt ferdig med den til neste uke. Da har jeg to uker på å rette opp i skrivefeil og få det til å se oversiktlig og greit ut. Det er kun tre uker til vi skal levere den inn, og jeg gleder meg noe helt sykt til å bli ferdig. Ellers har jeg nå hatt en god pause, og skal snart begynne å kokkelere på kjøkkenet. I dag blir det Surf & Turf til middag. Kjempe sunt og godt, og lettvint å lage. I kveld blir det en liten tur med min kjære Frida som for tiden er i Bergen, hurra!

For to dager siden fylte min kjære mamma 47 år. Det ble feiret med blomster, gaver og kake. Her er to bilder fra den dagen.

Skjønne Rambo pusen!

MY MORNING ROUTINE

God formiddag! Tenkte å dele mine morgenrutiner med fokus på hva jeg renser huden med. Jeg er avhengig av å kunne føle meg fresh på morgenen, og det å rense huden etter en natt på puten og tilføre den masse fuktighet har stor betydning for resten av dagen. Det å holde seg til faste rutiner med rens av huden, både morgen og kveld, gir huden masse glans og fuktighet. Jeg merker fort hvis jeg slurver på den fronten at jeg gjerne får lettere tørr hud eller urenheter.

Nå som jeg er selvstendig forhandler i Forever Living, kjøper jeg produktene der, og jeg har funnet mine favorittprodukter som passer til meg. Produktene jeg kommer til å vise dere passer utmerket til de med sensitiv hud. Produktene er milde og er uten parabener. Min hud kan reagere lett på sminke og diverse, men etter at jeg nå har gått på disse produktene i ca. 3 måneder har jeg ikke hatt noe problemer med tørr hud eller lett eksem. Tommel opp for det!

 Produktene jeg bruker er i serien Aloe Fleur de Jouvence. Er det noen spørsmål eller interesse for produktene er det bare til å ta kontakt.

Dette er stegene for min morgenrutine:

Step 1 – Aloe Cleanser: Denne er veldig drøy i bruk, så her gjelder det å ikke knipe for hardt på tuben. Påfører produktet med fingrene og masserer i sirkelbevegelser, før jeg skyller det vekk med lunkent vann.

Step 2 – Rehydrating Toner: Påfører denne med en bomullspad. Skal IKKE vaskes av.

Step 3 – Firming Day Lotion: Avslutter med dagkrem. Masserer den godt inn i huden. Vent gjerne et par minutter før du påfører sminke.

KAMPDAG

For en nydelig dag! Solen skinner og humøret mitt er på topp! Sitter nå og slapper godt av i sofaen. Kampdag i dag, så da er det bare til å spare på energien. Var på en liten luftetur tidligere med typen og det er så deilig å kjenne solen varme. Blir et fantastisk kampvær i hvert fall. Tenk at mai måned er startet. Jeg elsker mai måned, og det er for meg den fineste måneden i året. Har også bursdag denne måneden. Blir 23 år om 9 dager!! Hvor ble årene av? Har jo nettopp fylt 18? Føles slik. Årene går så fort! Hjelpes. 

Ha en fin søndag.