MIRANDA KERR

Er det et menneske som kan defineres som vakker så må det være Miranda Kerr.

//Weheartit

KLAR FOR HEMSEDAL

Pakke, pakke og pakke. Har fri i dag, og det passer meg ganske fint ettersom jeg og idrettsklassen reiser til Hemsedal i morgen i ni dager! Gleder meg helt vilt! Kommer til å bli kanongøy. Vi har et ganske tettpakket skjema hver dag med alpint, telemark og langrenn. Skal få kjørt oss.

Baggen er ferdigpakket og skiene står klar til bruk. Nettbrettet blir med meg, og jeg skal prøve å få oppdatert fra skilivet i Hemsedal når jeg har anledning. Og selvfølgelig hvis jeg får nett. Nå skal jeg gjøre litt husarbeid med full musikk på ørene. Ha en fin formiddagsmandag.

I CHOSE TO BE HAPPY

Jeg er så lykkelig for tiden. Ikke det at jeg ellers har det dårlig, men den godfølelsen i kroppen som får meg til å hoppe i taket, sprette rundt på tærne, og smile bredt. Ubeskrivelig. Nå som søndagen sakte men sikkert glir over i nok en ny uke skal jeg slappe av med rolig, og fin musikk på ørene.

STREET FASHION

//Streetpeeper

QUOTES





//Weheartit

FIT FOR CRAWL

God kveld. Klokken nærmer seg tolv, og det er vell egentlig på tide å finne sengen kjenner jeg, men jeg bare sitte litt til, og enda litt til… Uansett hvor trøtt og gromsette jeg blir av å sitte her. Fredag i morgen. Igjen. Helg. Jobblørdag. Blir koselig. Har svømming i morgen og jeg kjenner det svir i øyner og nese av tanken på klor. Hater klor. Og i morgen skal vi ha svømmearten crawl. Det sier meg bare en ting og det er at jeg kommer til å svelge halve bassenget på et innpust. Blir jo for all del spennende å kunne lære seg ordentlig crawlteknikk, for det kan jeg i hvertfall ikke fra før. Er fornøyd jeg så lenge jeg får framdrift. Ellers har jeg hatt en fin dag. Ikke noe alt for spennede. Så Kung Fu Panda 2 med typen. Gud hvor jeg elsker den pandaen. Tror jeg skal bytte ut typen med en panda. Ha ha.

Alt utstyr er på plass for morgendagen. Må bare nevne at disse dykkerbrillene suger jo omtrent øyeeple ut av skallen. Snakk om sugekopper. Jeg skal i hvertfall ikke være redd for å bli liggende igjen på bassengbunnen i morgen. I am fit for crawl. Ho ho. God natt.

LUNCHTIME

Deilig å være tidlig ferdig på en torsdag, og lettet over å være ferdig med et prosjektframlegg som vi hadde i dag tidlig. Dagene går utrolig fort, og det er så deilig at det blir lysere ute for hver dag som går. Hjelper veldig på humøret, ikke minst at man føler seg mer opplagt, og slipper å se ut som et takras med de største handleposene under øynene på morgenkvisten. Bare tanken på at våren er rundt hjørnet, og at sommeren er like ved er deilig. Jeg elsker varme, jeg elsker sol, is, sand mellom tærne, gå i søte, blomstrete sommerkjoler, og laaaange sommerkvelder med friske jordbær. Åh som jeg ser fram til det. Men for all del vinteren er også fantastisk, så lenge man slipper for mye slapsk opp etter leggene.Ski, snø og sol med en kvikklunsj å bite i, det gir en god vinterstemning.

Sitter nå og nyter en god, varm kopp med grønn te, og en skål fylt med vaniljeyoghurt, frukt og flakes. Mmmmm. Ha en fin ettermiddag.