30.04.2015

Da var det langhelg, sånn nesten. Skal på jobb på lørdag, men det blir bare kjekt! Har nettopp trøkt i meg en super god burger og skal tilbringe kvelden med Gossip Girl. Hekta. Ellers blir det ikke alt for sent da jeg har fotballtrening i morgen klokken 12. Tenk at det er 1. mai i morgen! Nå håper jeg snart finværet kommer med varmere temperatur enn slik det har vært i det siste. Jeg lengter etter ordentlig sol og varme, og jeg er lei av å gå rundt med parkasjakke. Jeg har vært skikkelig dårlig student denne uken. Absolutt ingenting fornuftig er blitt gjort, bare gjort alt annet. Men det har vært litt godt også, for jeg går snart på veggene fordi jeg er så lei alt som har med skole å gjøre. Om en måned er bacheloroppgaven levert og jeg er ferdig! Wiii. Burde jo motivere meg til å skrive, men det gjør det ikke, ha ha. Det kommer seg nok neste uke. Ha en fin kveeeeld.

Backstage bilde fra shooten på lørdag. 

Makeup & hair: Phonnipha Fredheim

FESTIVAL OUTFITS

Desigual PEN LAGRIMAS Øredobber schwarz / Skinnarmbånd dobbelt, flettet / Morgan Smykke fluo / Jeepers Peepers MOON Solbriller dark wood / s.Oliver Ryggsekk grey/black denim / Boots Conscious Choice / Vero Moda VMDAGMAR Cape aqua foam / Shorts De-Frahima / Topp Phoebe

Dreams Øredobber, Svart / Slake Armbånd Deluxe, Svart/Mørk Krystall / Selected Femme SFLERA Smykke black / Zign Skulderveske hazel brown / Marc By Marc Jacobs Solbriller black / Åmål boots / Shorts 501 / Vero Moda VMCAGE Imitert skinnjakke black / Fresh Made Bluser navy/grey/red/blue / Soft Rebels Bluser black

Modalu England Håndveske sky blue / Marc By Marc Jacobs Solbriller gold black / s.Oliver Ballerina white / Wrangler AUTHENTIC Dongerijakke first mate / Yumi DOTTY Sommerkjole navy

25.04.2015

Gjett om det er godt å ligge slengt i sofaen med ullpledd over seg! Denne dagen startet tidlig. Jeg ble nesten skremt når klokken ringte i dag da jeg var i dyp søvn, men jeg kom meg relativt raskt ut av sengen og satte kursen i blinde mot kjøkkenet. Dere vet når dere er så trøtt på morgenen at ting går på autopilot uten at du registrer hva du driver med? Vell, slik ble det i dag, og plutselig kom jeg på at det er lørdag, og det betyr at bussen går ikke like ofte som i ukedagene, så da jeg fant ut at jeg hadde ca. 15 minutter på meg var det full rulle med å dra på seg klær og pusse tenner uten tannkrem, ha ha. Jepp. Deretter ble det løping opp til busstoppet, og jeg har en ganske bratt bakke oppover, og det å spurte så tidlig på morgenen opp en slik bakke gir meg makspuls og melkesyre med en gang. Verre er det når du når toppen og det står ti andre som venter på bussen og samtidig står du der og peser som en hval, selv om jeg prøver å være diskrë.

Uansett, jeg kom meg raskt og greit til byn, hadde god tid og gikk litt rundt i regnet til jeg møtte på Norsk Frisørskole. Jeg satt modell i dag, og vi hadde det så kjekt! Vanvittig dyktige er de. Gleder meg veldig til bildene! Ble en del backstage bilder så her er noen:

FRIYAY

Fredag, og helgen er rett rundt hjørnet. Jeg skal straks avgårde på jobb. Blir vekke hele dagen, da jeg drar rett på fotballtrening etter jobb, og såååå kan jeg hive bena på bordet. Gleder meg veldig til i morgen da jeg først skal sitte modell for en som skal ha eksamen, og deretter skal jeg på et event i sentrum. Wiii. Ha en fin fredag alle sammen! Jeg må komme meg avgårde. 

COACHELLA INSPO


//Weheartit

21.04.2015

For en travel helg med masse gøy! Fredagen var jeg på jobb til seks, deretter var det rett hjem, hive i meg middag samtidig som jeg svømte i klesskapet etter et antrekk for kvelden. Frida feiret sin 21 års dag på Kaos utested i Bergen. Det ble en vellykket kveld med mye latter og vin. Lørdagen var det duket for utdrikninglag til en venninne som skal gifte seg neste måned. Vi lo til vi gren da hun gikk rundt på senteret utkledd som en gammel dame i håp om å selge babygulrøtter. Hun fikk solgt alt, ha ha. Snakk om å leve seg inn i rollen. Hele gjengen hadde krampe i kjeven. For en dag. Søndagen hadde jeg seriekamp langt ute i gokk. Say no more…

Formen min er ikke heeelt på topp i dag. For det første har jeg gangsperr alle veier og jeg går bokstavelig talt som en pingvin. For det andre har jeg fått en vakker blå tå etter kampen på søndag, og for det tredje er jeg kvalm og ekkel. Ha ha. Sitter og eter på tørre, kjedelige kjeks som får munnhulen til å tørke ut. Har ikke matlyst i det hele tatt. Nå skal jeg få ryddet litt, ta meg en luftetur og så får sofaen bli min venn idag. Have a good one!

 

BURSDAGSFEIRING

Min kjære lillesøster fyller 16 år i dag! 16 år!!! Lille Marita er ikke så liten lengre. Husker veldig godt når jeg selv ble 16, og det er liksom ikke så lenge siden? Syv år siden, vell og merke, men de årene har flydd. Gratulerer så mye med dagen verdens beste lillesøster. Jeg er super glad i deg, og du betyr veldig mye for meg. 

Vi feiret bursdagen hennes med masse god mat på Egon. Jeg er så stappa at det gjør vondt å røre på seg, så nå blir jeg liggende på sofaen resten av kvelden, ha ha. Skal på jobb i morgen på apoteket og jeg gleder meg helt vilt! Lenge siden jeg har sett verdens beste kolleger. Blir vell mye latter og morro og en haug med oppdateringer på hva som har skjedd i det siste. Klarer nesten ikke å vente!

Ellers har det ikke skjedd så alt for mye spennende denne uken. Prøver å være flink student, men det er ikke lett når jeg er så demotivert som jeg er. Må ta et skikkelig tak neste uke, altså. Er ikke så lenge til oppgaven skal leveres inn. Ukene går fortere enn jeg tror, og vips så er jeg snart ferdig med bachelorutdannelsen i idrett. Yey! Ha en fin torsdagskveld.

LATEST SHOOTS

Litt bilder fra en tidligere fotoshoot.


Masterx Records/iModels

HAIR INSPO

Nå som det nærmer seg sommer er det så mye gøy jeg har lyst å gjøre med håret. Jeg er dritt lei av håret mitt og har planer om å gjøre noe gøy med det. Kanskje det vil lette litt på humøret mitt, for i dag har jeg rett og slett ikke dagen. Føler meg skikkelig tom og nedfor i dag, og har bare lyst å komme meg vekk. Får heldigvis koselig besøk senere. Da er det duket for helsekveld og jeg gleder meg til å få tankene mine over på noe annet. Er heller ikke lett med den forbanna (ja) bacheloroppgaven som skal skrives. Har bare lyst å legge det vekk, rett og slett drite i den. Tror du ikke finner en mer demotivert person enn det jeg er i dag. 

Bilder fra Pinterest og Tumblr.

NYESTE INNKJØP

God morgen! I dag var jeg oppe klokken seks, lys våken! Er så deilig å våkne når det er blitt så lyst ute. Dagen i går ble brukt til en lang løpetur og et koselig middagsbesøk. Jeg skal straks avgårde for å handle litt småting på matbutikken, og så skal jeg arbeide med oppgaven min i noen timer før jeg skal til inn til byn for å møte min venninne Hamsa. Litt jobbting som må planlegges. Det blir kjekt! Nå får jeg hoppe i treningstøyet og komme meg ut i litt frisk luft og starte dagen! See yah!

Her om dagen var jeg som sagt på en liten shoppingrunde med min søster, og dette er hva jeg kom hjem med:

//Skjørt, H&M  //Topp til høyre, H&M  //To toppene nederst til høyre, BikBok