EARLY UP

God morgen. Har allerede vært våken i to timer, og sitter nå og koser meg med en kopp cappucino før jobb. Tenk at det er siste dagen i februar, og at en ny måned allerede er rett rundt hjørnet. Tiden flyr. Og det er heller ikke lenge til eksamen. Må virkelig finne motivasjon til å begynne å lese og pugge. Puh.

Sitter og kiker litt rundt på weheartit, som vanlig, og det er så mye inspirasjon og fine bilder å finne der. Under ser dere et knippe bilder.

//Weheartit

TRAVLE DAGER

Hei og hopp. Vinterferien er fullt i gang, og jeg er travelt opptatt med jobb. Er så koselig! Trives veldig godt med mine kollegaer. Været er også helt strålende. Alt er bare helt fantastisk. Wihu. Dagen i dag startet klokka syv med med litt styrketrening, og deretter bar det avgårde på jobb. Har også hatt meg en forfriskende løpetur. Det var deilig. Er ikke så lett på vinterstid å løpe ute på glatten, men nå som det nærmer seg ny årstid er det lettere å komme seg ut. Resten av kvelden skal tilbringes med Gossip Girl på skjermen! Helt hekta.

MY NEW PUMPS

Tjohei! Var å trasket rundt i det nydelige solværet i Bergen by i dag tidlig før håndballtrening, og gjorde et kupp. En ny investering av et par pumps i fargen beige til kun 150 kroner!!! Da kunne jeg ikke bare gå der i fra. De er kjøpt på BikBok. Fredag i dag, og vinterferien starter her i Bergen. For min del blir det jobbing. Det kommer til å bli koselig. Får ikke sett alle mine kollegaer så alt for ofte, og da er det ekstra kjekt å se dem når jeg skal på jobb. Nå skal jeg slappe av før en ny treningsøkt i kveld. Ha en fin fredag alle sammen!


FULL I ENERGI

Sitter og hopper på stolen med musikk på ørene og lader opp til fotballtrening. Er så full i energi for tiden. Må være at det lysner mer og mer ute, og at våren ikke er så langt unna som gjør det. Deilig at de tunge månedene er forbi. Jeg er ikke særlig fan av det. Det å stå opp når det er mørkt og dra hjem når det er mørkt, og det eneste “dagslyset” jeg får er fra lampa i taket. Ellers har uken bestått av en del trening, og det kan vi jo like. Nei, nå må jeg pakke, lage lunsj til i morgen, og straks kjøre avgårde til trening. Håper alle får en fin torsdagskveld!

 

Image and video hosting by TinyPic

CONVERSE LOVE

Er det noe jeg i hvertfall skal innvestere til våren så er det et par, nye converse sko i denne modellen. Synes de er råkule! Tror jeg kommer til å gå for en eller annen blåfargevariant.

 

SPORTY MONDAY

God ettermiddag! For en start på uken. Startet dagen klokken ni med basketball, og deretter var det tre timer med dans. Tre laaaange timer. Alt for lange. Vi hadde kreativ dans, og jeg tror det er noe av det kleineste jeg noen gang har vært bort i. Altså. Ja. Hva skal man si. Jeg følte meg ikke så veldig høy i hatten og komfortabel der jeg stod og skulle gjøre noen spagettibevegelser ut av det blå. Ha ha. Litt vell komisk. Nå er det duket for deilig lasagne til middag før det bærer avgårde på fotballtrening.

 

LAZY SUNDAY

Jeg elsker søndager. Søndager der man slapper helt av, nyter morgenen med sin kjære, og slumrer til formiddagen tar fatt. Føler meg skikkelig slask i dag her jeg sitter. Det føles helt supert! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir ordentlig godtesyk på søndager. Det er den dagen av alle dager der søtsuget virkelig stuper fram. Sjokolade og chips. Mmmm. Hadde en kjekk dag i går. Stod opp halv syv for å spille futsal, og med en seier var vi puljevinnere av futsalserie 1. divisjon! Wuhu. Deilig. Deretter var det rett hjem, svinge seg i dusjen, hive på finstasen og maska, og dra rett på fest med en flaske vin på slep. Koselig. Ble ikke veldig sent på meg i går, noe som er greit ettersom jeg liker å vite at det kommer en dag i morgen, og jeg nekter å være sengeliggende med hodepine og den slags. Heldigvis er det sjeldent jeg opplever det. Nå skal jeg tørke litt støv og skifte på sengen, og bare nyte resten av søndagen.

HVOR BLIR DET AV ÅPENHETEN?

God kveld! Kvelden er for lengst inntatt med Idol på skjermen. Hadde en knalløkt i kveld, og nå er jeg gele. Så vidt fingrene går over tastaturet. Tenkte å bare nevne at i dag da jeg stod og ventet på bybanen kom det en veldig hyggelig, eldre mann helt tilfeldig bort til meg og begynte å prate som om vi kjente hverandre fra før. Jeg blir med en gang kjempe glad ovenfor slike mennesker som viser til sosiale antenner, enten om det er på bussen, eller tilfeldig på gaten. Hvorfor skal vi alle gå rundt med overlegne steinansikt med blikket festet i grøften? Sitter vi på bussen med en fremmed er det ikke akkurat mange som veksler ord med hverandre, med mindre man faktisk har kjennskap til den personen fra før. Vi er jo sosiale dyr på to ben, så hvorfor ikke møte blikket, hilse og slå av et par ord med sidemannen. Dagen blir jo med en gang mye bedre, i hvertfall for min del, og jeg er sikker på at den eldre mannen følte det samme da vi gikk hver for oss.

ER VALENTINES DAY OPPSKRYTT?

Hoi hoi! Her sitter jeg godt avslappet etter håndballtrening, og lader opp til ny trening senere. Håper alle hadde en fin dag i går. Personlig synes jeg at valentines day er oppskrytt. Ja, det er koselig at vi setter pris på hverandre, men for meg er det noe man bør gjøre hver dag. Merket i går at alle mulige mannfolk stod i kø for å få kjøpt blomster og sjokolade til sine kjære. Synes det er litt komisk, for ellers i hverdagen er det jo ikke en sjel av mannfolk som står og henger panisk over disken i håp om å få skaffet seg en bukett av roser. Ja ja. Nok om det. Håper alle får en fin fredag. Jeg ser fram til en helg med mye morro. Vi sees.