hits
1

05.03.2014

    Publisert 05.03.2014 klokka 04:03 i kategorien Reiser

Så var det denne bloggen og! Hjelpe meg, den går fort i glemmeboken når jeg så vidt har tid til å sitte i ro. Uansett. Jeg har hatt mange fantastiske dager! Har nå vært her i litt over to uker. Skolen begynte denne uken, og jeg har skole 3-4 dager i uken, så det er jo flott det. Har en del innleveringer framover, og foreløpig skal jeg bare ha en skriftlig eksamen i Sport and recreation in society. Det blir i hvertfall nok å gjøre. Skolen meg og Sandra går på er utrolig fin! Campusene er spredt rundt, og vi har alle forelesningene og treningene på North Shore Campus. Det er ca. 10-15 minutter med Shuttle Bus. Foreleserene her er utrolig flinke, og greie. De tar veldig godt vare på oss.

På mandag var vi med på en velkomst greie for oss som studerer idrett. Det hadde jeg aldri vært med på før, men det var spennende å få være med på noe slikt. Her i New Zealand er det maiorier, altså urfolk, og da hilste vi på alle lærerne med å ta hverandre i hånden, ta hodet og nese mot hverandre, og lukke øyene. Tja, hva skal man si, veldig uvant, og selvfølgelig unaturlig med tanke på at man ikke kjenner de. Ble litt små humringer innimellom. Spesielt da jeg omtrent druknet i øyenbrynene på den ene læreren, men det tror jeg vi alle gjorde, ha ha. Etter på ble vi servert muffins, både med sjokolade og blåbær, frukt og drikke. 

På søndag stod vi tidlig opp for å dra på et marked som de har her, en halvtimes busstur unna. Masse billig frukt og grønnsaker og klær! Kjøpte blant annet en kjole til 25 norske kroner!!! Og 10 epler for 5 norske kroner. Her skal vi tilbake til.

 

Etter markedet tok vi en tur til Auckland Zoo! Endelig skulle vi få se Kiwi fugler, men de var ikke lett å se. For det første var det bek mørkt der de befant seg, og for det andre kunne vi ikke ha blits på, så det gikk i hvertfall ikke an å ta bilde av de. Ellers var det jo som vanlig alltid apekatter å se, løver, giraffer, kenguruer og ekle insekter.

 

Ha ha, okey, dette er ørepropper, så det er avklart. For i går vasket meg og Sandra klær, og da vi hang dem opp fant hun et par ørepropper i lommen på den ene joggebuksen min. Hun så litt forvirret ut, og spurte meg og de skal være så store, og jeg tenkte jo at de selvfølgelig skulle være så store. Vi måtte selvfølgelig sjekke dette med Sandra sine, og mine var jo bokstavelig talt gigantiske i forhold! Da jeg sjekket dem i dag var de krympet tilbake til normal størrelse, ha ha. 

 

Her er teltet meg og Sandra satt opp i går. Herregud for et klesstativ. Aldri sett noe så ustødig og deformert klesstativ! Men vi får i hvertfall tørket klærne våre, det er jo flott det.I dag testet vi ut treningssenteret her på City Campus, og vi fikk gjennomført en tung økt med styrketrening. Begge er ganske gele for øyeblikket. Senere skal vi på Hip Hop dansing med en gjeng her. Vi har handlet inn mat, og da jeg skulle betale spurte damen bak kassen om hvor vi bodde, og tilbød seg at  vi kunne få levert varene på døren. For en service! Vi takket jo selvfølgelig ikke nei med tanke på at det var en del tunge poser. Det var veldig greit!

Én kommentar

05.03.2014 kl.09:48

Kjekt å se og lese. Fint opplegg på skolen. Lykke til . Hilsen Hildegard

Skriv en ny kommentar

Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign