hits
0

SKØYTELØP

    Publisert 13.02.2013 klokka 14:32 i kategorien Sport

Tjohei! Hjemme etter en kort dag på skøytebanen. Høyskolen i Bergen har i samarbeid med Bergen skøyteklubb arrangert et skøyteløp, Bøkkoløpet, for store og små. Så vi som går på bachelor idrett stod for det. Var kjempe kjekt å de skjønne små trippe bortover isen. Jeg hadde i oppgave med noen andre å skrive og levere ut diplomer, medaljer og pokaler. Mange blide barn etter at de hadde fått medaljen rundt halsen. Da de små var ferdig kom ungdomsskolen. Ikke at det var så veeeeldig mange påmeldte, men de som gikk var jo kjempe flinke, og ikke minst raske. Jeg er jo bambi på isen i forhold.

Nå skal jeg rydde litt rundt, drikke en kopp cappuccino, og få på meg noen andre klær. Skal treffe en venninne som studerer i Oslo som er hjemme i Bergen, dele en flaske vin og kose oss med masse jenteprat. I so need that! Ha en fin ettermiddag.2

KLAR FOR HEMSEDAL

    Publisert 28.01.2013 klokka 13:12 i kategorien Sport

Pakke, pakke og pakke. Har fri i dag, og det passer meg ganske fint ettersom jeg og idrettsklassen reiser til Hemsedal i morgen i ni dager! Gleder meg helt vilt! Kommer til å bli kanongøy. Vi har et ganske tettpakket skjema hver dag med alpint, telemark og langrenn. Skal få kjørt oss.

Baggen er ferdigpakket og skiene står klar til bruk. Nettbrettet blir med meg, og jeg skal prøve å få oppdatert fra skilivet i Hemsedal når jeg har anledning. Og selvfølgelig hvis jeg får nett. Nå skal jeg gjøre litt husarbeid med full musikk på ørene. Ha en fin formiddagsmandag.0

ÅRETS FØRSTE SKITUR

    Publisert 06.01.2013 klokka 20:53 i kategorien Sport

Herreguuuud hvor deilig det var å få skiene på bena! Etter et år var det godt å tørke hybelkaninene vekk fra ski, støvler og staver.

 

En meget fornøyd jente, innpakket i skiklær og kompakt hjelm, og verdens trøtteste sovetryne. God morgen. Været var ikke helt på topp. En del tåke, men så lenge vi så skituppene våre gikk det stort sett greit. Foruten at jeg hadde en fantastisk fin trynings som kom gangske brått på. Armer og ben stod i alle mulige vinkler. Sikkert veldig flott å se på. Må bare nevne at jeg får omtrent hjerteinfarkt når jeg ser toåringer sleppes ned slike bakker med null kontroll, og foreldre som roper "Husk å stoppe!". For meg så det ut som om de barna ikke vet hva det vil si å kunne stoppe. At de ikke går på trynet er meg en gåte. Hvor tar de balansen fra?

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign