hits
0

PINK NAILS

//reklame

Var hos min trofaste, flinke venninne Seline og ordnet neglene mine i går. Det var på høy tid å få lagt på ny shellac. Jeg gikk for en dus, matt rosa farge. Er kjempe fornøyd med resultatet. 

Salongen hennes, Stylingspot, hører til i Nygårdsgaten 41. Anbefaler henne på det varmeste. Dere kan sjekke ut hjemmesiden hennes her

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2

BREAST TEE

//reklame
Bestilte meg denne t-skjorten fra http://poppyapparel.com. Nå kan du også bestille denne t-skjorten og få 10 % rabatt på kjøpet ved å bruke koden: "mariellost10". Gratis frakt!
 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

0

MY NEW YEAR DRESS

//reklame

Godt nytt år! 

Her er kjolen jeg gikk med på nyttårsaften. Kjøpt på BikBok for 50 kr da det var Black Friday.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

0

BEAUTY SHOOT

Foto: Torbjørn Sætre Larsen

Makeup: Dianne Lopez

Location: Nordic Skin Care 

3

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE

reklame

Jeg tenkte å vise dere hva jeg bruker som hverdagssminke, de dagene jeg gjør det. Produktene under er ikke sponset!

1. Maybelline Concealer: Denne kjøpte jeg for ikke så alt for lenge siden og det er favoritt concealeren jeg har prøvd så langt. Den er kjempe lett å påføre og dekker godt. Det jeg liker best med den er at den ikke ligger seg i smilerynkene. Den smelter inn i huden i stedet for å legge seg som et tjukt lag utenpå. 

2. Anastasia brow powder duo: Denne har jeg nevnt tidligere på bloggen, og den har siden da vært min favoritt. Denne bruker jeg så og si hver dag for å fylle inn brynene. 

3. Loreal Mascara: Denne kjøpte jeg tidligere i vår. Jeg tror jeg aldri har holdt meg til en maskara. Denne liker jeg godt i og med at den holder vippene på plass uten å klumpe de til.

4. Cosmica CC cream: Det er veldig sjeldent jeg bruker noe i ansiktet i form av foundation, så jeg bruker kun CC cream hvis jeg føler for å gløde opp huden. Denne bruker jeg sjeldent til hverdags. Jeg bruker den som oftest kun når jeg skal på noe festligheter, men jeg tenkte at den er verdt å nevne da jeg er veldig fornøyd med produktet. Med solbeskyttelse, SPF 15. Uten parfyme.

5. Hoola Benefit bronzer: Denne bruker jeg hver dag. Jeg påfører den på kinnbena og i panneregionen for å få en naturlig "tan"-look.

6. Cosmica stay soft lips: For meg er det å ha en eller annen form for lip balm tilgjengelig et must. Denne har jeg hatt i en evighet. Den tar aldri slutt. Den pleier leppene godt da den inneholder blant annet vitamin-E, og gir litt rosa glans. Inneholder parfyme.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

0

CASUAL FALL OUTFITS

Alle bildene er fra Pinterest

4

BEHIND THE SCENES

I sommer var jeg på en fotoshoot på et utrolig flott sted litt utenfor Bergen. Vi fikk filmet litt med drone også, så her er to bilder fra filmingen. 

Foto: Henry Phiri Torsvik

0

GOT MY NAILS DONE

På tirsdag før jobb var jeg hos flinke Seline og ordnet neglene mine. Fikk lagt gelenegler, fransk manikyr. Er kjempe fornøyd med resultatet. Hun åpner snart sin egen salong, og jeg kan anbefale henne på det varmeste! Følg henne gjerne på instagram @makeuphairbyseline. 

Her er resultatet:
 

0

NEW HAIRCUT

God formiddag. En regnfull dag, og da er det ekstra godt å kunne holde seg innendørs. Jeg begynner ikke før klokken fire på jobb i dag, så da har jeg fått sovet ut, spist en god frokost og ryddet og vasket i leiligheten. Ble en kort tur ut på byn i går rett etter jobb med Frida der vi svingte rundt fra bar til bar til vi til slutt fant et sted der det ikke var stappfullt og var mulig å bevege seg. Jobbet til klokken ti i går kveld, da det var nattåpent, men det var ikke en sjel. Alle dro selvfølgelig til sentrum der det også var nattåpent.

Fikk klippet meg i går hos flinke Henriette. Anbefaler hun på det varmeste. Hun holder til på Visit frisørsalong på Oasen senter. Det var jammen meg på tide å kvitte seg med slitte tupper og friske opp håret med noen få striper på toppen. Jeg er super fornøyd med resultatet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

6

PHOTOSHOOTSBilde 1: Foto: Eirik Blindheim, Styling: Phonnipha

Bilde 2: Foto: Kristine Ristesund, Styling: Phonnipha

Bilde 3: Foto: Pernille Amalie Sommer, Hår: Henriette Hauge, Sminke: Ingrid Skjold

6

MODEGALLERIAN

Reklame

Nå som det er sommer er det alltid like kjekt å kunne unne seg noe nytt, og ikke minst fargerikt til garderoben. Enten om man skal være hjemme, eller på en solfylt badeferie er det godt for sjelen å kunne friske opp en ellers så travel hverdag med noe positivt. Jeg elsker å se rundt etter inspirasjon og glade farger til sommertider, og det er jo alltid kjekt å kunne unne seg et plagg eller to i sommersesongen. 

Her har jeg plukket ut noen favoritter fra Modegallerian. På denne siden kan du bla side opp og side ned og du finner alt i fra freshe treningstights til lette sommerkjoler!


Lace Up Block Heel Sandal // Handbag // Wide Pants Set // Jumpsuit with Ruffle Bardot


Graphic Tights halographic // Plain Platform Sandal // Tights Deep Royal Blue // Handbag

I tillegg kan dere sjekke ut en ny side som kun omhandler klær. Der er det masse inspirasjon å hente, nye trender og nyheter. Klikk HER for å komme til siden.

4

PHOTOSHOOT IN MAY

God formiddag. Deilig å våkne uten en durende alarm som tvinger deg ut av sengen. Søndager er en dag jeg elsker å få unnagjort alt jeg ikke får gjort i en ellers så travel hverdag. Nå som fotballsesongen er over også har jeg mye mer fritid til å gjøre hva jeg vil. For et par uker siden var jeg på en fotshoot. Været var på topp med skinnende sol, og nærmere 30 grader. Det kunne ikke blitt bedre, i og med at shotoen var utendørs. Super kjekt! Her er en smakebit på noen av bildene vi tok. Det kommer flere senere.

Fotograf: Henry Phiri Torsvik


 

5

OMBRE

I dag hadde jeg fri fra jobb og da tok jeg turen til skjønne Phonnipha som fikk ordnet kråkereiret mitt med klipp, vasking og farging. Føles så godt! Har lenge planlagt å ta ombre, og jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Jeg beholdt min farge i bunn og tok en lysere farge i enden på håret. Phonnipha jobber i frisørsalongen Tell som ligger i Øvregaten i Bergen sentrum. Hun er utrolig dyktig og engasjert i det hun gjør.

Her er resultatet:

4

RIPPED JEANS

Begynner å bli sene kvelden nå, og jeg kjenner at øyelokkene begynner å bli litt tunge. Mandagen startet tidlig med en god frokost og en kopp kaffe. Været er så merkelig. Da jeg gikk ut døren på vei til bussen var det full sol og etter 1 minutt kom det gråtunge skyer med regn i seg. Hvor er sommeren? Kan ikke skryte av gradestokken heller. Jeg er så værsyk. Men så kan man jo heller ikke gjøre noe med været. Satser på at sommertemperaturen er rett rundt hjørnet med skyfri himmel og steikende sol. Det hadde vært alle tiders.


Dagens antrekk i det fine været som tittet frem på morgenen før værgudene bestemte seg for å skru på vannet. 

//Bukse: Gina Tricot //Sko: Nike Store i Australia

2

ADIDAS HEAVEN

God morgen! Dagen har allerede startet for lengst her i heimen og nå drikker jeg min trofaste kaffekopp for å kvikne til før jeg skal avgårde på fotballkamp. Det blir en lang dag da vi skal helt til Bømlo for å spille. 

Jeg har sittet og scrollet side opp og side ned på både Weheartit og Tumblr, og har satt sammen en collage proppet med Adidas. Så mye fint, og så mye inspirasjon å hente.
//Weheartit //Tumblr

4

SUMMER MUST HAVES

1

PHOTOSHOOT RESULTS

Makeup & hair: Phonnipa Fredheim

Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Modell: Meg

2

STREET STYLE INSPO

6

FESTIVAL OUTFITS

2

25.04.2015

Gjett om det er godt å ligge slengt i sofaen med ullpledd over seg! Denne dagen startet tidlig. Jeg ble nesten skremt når klokken ringte i dag da jeg var i dyp søvn, men jeg kom meg relativt raskt ut av sengen og satte kursen i blinde mot kjøkkenet. Dere vet når dere er så trøtt på morgenen at ting går på autopilot uten at du registrer hva du driver med? Vell, slik ble det i dag, og plutselig kom jeg på at det er lørdag, og det betyr at bussen går ikke like ofte som i ukedagene, så da jeg fant ut at jeg hadde ca. 15 minutter på meg var det full rulle med å dra på seg klær og pusse tenner uten tannkrem, ha ha. Jepp. Deretter ble det løping opp til busstoppet, og jeg har en ganske bratt bakke oppover, og det å spurte så tidlig på morgenen opp en slik bakke gir meg makspuls og melkesyre med en gang. Verre er det når du når toppen og det står ti andre som venter på bussen og samtidig står du der og peser som en hval, selv om jeg prøver å være diskrë.

Uansett, jeg kom meg raskt og greit til byn, hadde god tid og gikk litt rundt i regnet til jeg møtte på Norsk Frisørskole. Jeg satt modell i dag, og vi hadde det så kjekt! Vanvittig dyktige er de. Gleder meg veldig til bildene! Ble en del backstage bilder så her er noen:3

COACHELLA INSPO

0

LATEST SHOOTS

Litt bilder fra en tidligere fotoshoot.


Masterx Records/iModels

4

HAIR INSPO

Nå som det nærmer seg sommer er det så mye gøy jeg har lyst å gjøre med håret. Jeg er dritt lei av håret mitt og har planer om å gjøre noe gøy med det. Kanskje det vil lette litt på humøret mitt, for i dag har jeg rett og slett ikke dagen. Føler meg skikkelig tom og nedfor i dag, og har bare lyst å komme meg vekk. Får heldigvis koselig besøk senere. Da er det duket for helsekveld og jeg gleder meg til å få tankene mine over på noe annet. Er heller ikke lett med den forbanna (ja) bacheloroppgaven som skal skrives. Har bare lyst å legge det vekk, rett og slett drite i den. Tror du ikke finner en mer demotivert person enn det jeg er i dag. 

Bilder fra Pinterest og Tumblr.6

NYESTE INNKJØP

God morgen! I dag var jeg oppe klokken seks, lys våken! Er så deilig å våkne når det er blitt så lyst ute. Dagen i går ble brukt til en lang løpetur og et koselig middagsbesøk. Jeg skal straks avgårde for å handle litt småting på matbutikken, og så skal jeg arbeide med oppgaven min i noen timer før jeg skal til inn til byn for å møte min venninne Hamsa. Litt jobbting som må planlegges. Det blir kjekt! Nå får jeg hoppe i treningstøyet og komme meg ut i litt frisk luft og starte dagen! See yah!

Her om dagen var jeg som sagt på en liten shoppingrunde med min søster, og dette er hva jeg kom hjem med:

//Skjørt, H&M  //Topp til høyre, H&M  //To toppene nederst til høyre, BikBok

0

HÅRSHOW

I går på ettermiddagen gikk jeg og mange andre hårmodell for Nikita i Åsane på Horisont. Var utrolig kjekt! Er så utrolig gøy å være rundt så mange flinke og hyggelige mennesker på en gang. I tillegg til de flinke danserne som var med oss. Snakk om å være myk og spretten.

Nå skal jeg få unnagjort enda mer husarbeid, ble aldri ferdig i går før jeg måtte gå i går. Ha en fin dag.

Min frisyre. Likte den kjempe godt!

Meg og Marta før showet.

Her har vi hele gjengen etter showet, blide og fornøyde!

1

GOODIEBAG

God morgen! Har akkurat slukt frokosten, oppdatert meg på hva som skjer i verden, og nå kjenner jeg at øyelokkene ikke lenger slepes bortover gulvet. Nå gjenstår bare en deilig kopp kaffe for å kvikne ordentlig til før jeg må lese, lese og atter lese. Nå er det kun to dager igjen til eksamen, og jeg kjenner at jeg nesten får litt sommerfugler i magen av tanken på at jeg snart er ferdig med min aller siste eksamen EVER! Får vi håpe. Jeg skal feire både torsdag og fredag. En liten feiring torsdag med en av mine nærmeste venninner Sandra som også har eksamen på torsdag, og på fredag blir det hele klassen, da det er siste dagen folk har eksamen. 

Nok eksamensprat. Det jeg egentlig ville dele med dere nå er goodiebagen jeg hentet i går i sentrum på Ramm frisørsalong som en betaling for at vi gikk catwalk på lørdag. Jeg har allerede tatt i bruk alle produktene, og de lukter så godt! Kevin Murphy produkter, foruten om oljen, den er et annet merke som heter Davines.Shampo og balsam. Likte veldig godt flaskedesignet.

Håndkrem. Kan aldri få nok av det. Bruker det hele tiden og må alltid ha det i vesken når jeg er ute og farter.

Hårolje! Det gjør så godt for håret! Skal brukes i lengdene. Denne lukter kjempe godt.14

CASUAL OUTFIT//Genser, Westhill Redbird. //Bukse, Bik Bok. //Sko, Converse

0

BACKSTAGE PHOTOS

Hvor skal jeg begynne!? For en dag. Så mye adrenalin og spenning det har vært på Bergensmesterskapet i frisering. Alle modellene møtte halv ett på salongen der vi ble ordnet på. Og jeg må bare nevne at de frisørene som hadde med oss å gjøre er vanvittig dyktige. Snakk om å være detaljert fra punkt til prikke. Da vi var omtrent helt ferdig sminket og ordnet på håret gikk vi alle sammen ned til Hotell Norge for å øve på koregrafi på catwalken. Snakk om å bli møtt med mange rare blikk det lille stykket vi gikk fra salongen og til hotellet, ha ha. Synes det er så morsomt, og jeg vedder på at halvparten tror at det er slik vi går til vanlig. Vi ble også servert pizza og drikke, nomnom. Er helt sykt hvor sulten man blir av slikt, selv om man for det meste sitter på en stol og halvsover. Neida. Uansett. Showet startet ikke før halv åtte på kvelden, så det er mange timer forberedelse før et slikt show. Alt skal sitte. Var så sykt god stemning da vi stod oppstilt backstage og hørte publikum juble. Aaah, den energien som gikk gjennom meg da er ubeskrivelig. Alt blir så mye mer energisk og gøy på catwalken. Selvfølgelig dukker det opp masse nerver, spesielt rett før man skal på catwalken. Men så forsvinner det. Nå som jeg har kommet hjem, dusjet, spist, og landet på jorda, kjenner jeg at all energi er lagt igjen laaangt vekke. Så nå er det snart natta for min del, for gjett hva jeg må gjøre i morgen? Eksamenslesing...... Og deretter på en photoshoot på ettermiddagen, men det blir bare gøy og deilig med litt avbrekk fra all lesingen. Det hjelper i hvertfall veldig for meg å få tankene over på noe helt annet.

Se den frisyren. Er ikke hver dag man får gå slik, med rød skille.

Den fine jumpsuiten jeg gikk med! Se så fin den er bak. Utrolig flott fasong på den. Husker ikke helt hvor den er fra, men prisen er 1500. Klærne lånte vi, så prislappen var på og godt gjemt.

Me and the gang!

4

SATURDAY INSPO

4

FORBEREDELSER TIL HÅRSHOW

Tjoheeei. Fredagsmodusen er skrudd på fullt og jeg ligger trøkt i sofaen med musikk på ørene. Denne dagen har vært travel med eksamenslesing og forberedelse til catwalk i morgen. Da er det Bergensmesterskap i frisering og jeg skal gå hårmodell. Gleder meg! Var i dag på forberedelse, der vi prøvde klær og fikk ordnet håret. Jeg skal gå med en kjempe fin svart jumpsuit. Da jeg så prisen på den var det så vidt jeg turte å ta i den, ha ha. 1500 kr for den jumpsuiten. Den var utrolig fin bak. Skal vise dere bilder i morgen. Denne kvelden skal brukes til å lade opp til i morgen, for det blir en laaaang dag med fiksing av hår, sminke og koregrafiøving. I tillegg må jeg få lest til eksamen midt opp i alt dette. Jeg har et par timer på morgenen før jeg går og så får jeg ta med meg litt lesestoff som jeg kan lese på når jeg dullet med.

Nå skal jeg kose meg med dette gratisbladet fra Vita, skrubbe ansiktet, drikke en kopp te og krype inn i armkroken på min kjære.

 

4

JUMPSUITS FAVOURITES

9

NEW HAIRCUT

Ingenting er så deilig som å kvitte seg med slitte tupper. Føler meg skikkelig fresh og er utrolig fornøyd med klippen. Føles tykkere, og jeg liker veldig godt den lengden jeg har nå. I tillegg til å klippe tuppene klippet jeg det også litt opp, så nå er alt omtrent like langt.3

DET NYE

Innlegg i samarbeid med Det Nye

Hva er vell ikke bedre enn å starte dagen i rolige omgivelser med radioen i bakgrunnen, en kopp kaffe og et blad å lese i. Jeg elsker å starte dagen på den måten, spesielt med et magasin framfor meg, nemlig Det Nye. Det å få inspirasjon på morgenkvisten gir i ihvertfall meg ro i sjelen, samtidig som jeg kan slappe godt av i min egen boble. 

Det som fanger min oppmerksomhet er sportye og trendye spalter med masse farger. Alt i fra mote og skjønnhet, til interiør og treningsreportasjer.

Nå får dere et abonnementstilbud på Det Nye, der dere nå får 5 utgaver av Det Nye + Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Klikk på linken HER for å komme til tilbudet.

Toalettmappen fra Lulu's kommeri fargen "iris", og er perfekt for reiserog til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!
0

PHOTOSHOOT RESULT

Fotograf: Henry Phiri Torsvik6

FOREVER LIVING PRODUCTS

God kveld, god kveld. Sitter her i morgenkåpen etter en etterlengtet dusj. Dugnaden gikk ikke helt som vi hadde håpet på. Så utrolig lite vi fikk solgt i dag, i forhold til de andre helgene der vi har gått tom for både kaker og vafler. I dag var det så mye igjen at vi begynte å spise selv. Det hjalp ikke så veldig mye det heller. 

Uansett, det jeg tenkte å formidle her på bloggen denne sene kvelden er noe veldig spennende jeg holder på med. Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living Products, og i den anledning har jeg nå opprettet en side på facebook der nettopp du kan følge med på hva jeg driver med. I tillegg til at du kan få handle hos meg hvis det er noen produkter som du kunne tenke deg å prøve ut og diverse annet. Klikk dere inn HER for mer informasjon, og lik gjerne siden for oppdateringer som kommer jevnt og trutt.

Nå blir det enda mer Breaking Bad. Blir så avhengig! Glemmer fort tiden når vi sitter klistret foran skjermen. Planen i morgen er å ta en joggetur til Fløyen så jeg har planer om å ikke bli sittende oppe for lenge slik at jeg klarer å dra stumpen ut av sengen tidlig.

14

THE NEW PASTELS

nelly.com har de fått inn masse klær i flotte pastellfarger. Alt i fra dusty pink til blue clouds farger. Sukkersøtt med andre ord. Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter.

Inneholder annonselenker

//Nelly cardigan   //Lace dress   //Mint dress

//Rib Cardigan   //Long Knit   //Belted Playsuit

//Fluffy Sweater   //Platform Pump   ///Boot

//Knit Top   //Vilana Jacket   //Spring Coat

//Paris Sweater   //Cropped Knit   //Cross Back Top

//Cropped Top   //Teddy Bomber Jacket   //Polo Top

4

FAVORITTPRODUKTER #1

Joggebusken er godt trødd over hoftene og skillingsbollene er snart i ovnen. Denne kvelden blir i sofaen med film rullende på skjermen. Blåser vegg imellom ute så det er bare til å holde seg god og varm inne. Tenkte å vise dere noen av mine favorittprodukter som jeg bruker så og si hver dag. Alle produktene har jeg betalt for utenom pudderet, som jeg fikk som betaling på en photoshoot. 

Bilde 1: Anastasia brow powder. Denne er jeg super fornøyd med. Jeg kom over dette produktet da en makeupartist brukte den på meg til en photoshoot og da var jeg solgt. Jeg har min i fargen medium brown og er kjøpt på sminkebutikken Kicks. 

Bilde 2: Covergirl mascara. Denne kjøpte jeg da jeg var på utveksling i New Zealand. Dette merket har vi ikke i Norge, så den må nok bestilles på nettet. Uansett, jeg er fornøyd med både kosten og hvordan den legger seg fint og jevnt på vippene mine. Den begynner å se sine siste dager, buhu.

Bilde 3: Nourish Radiance Brightening Moisturiser. Denne gir masse fuktighet og passer godt til normal/sensitiv hud. Min hud reagerer lett på temperaturforskjeller og kan derfor bli lett tørr. Denne har jeg brukt nå i et par måneder og den har virkelig gjort jobben sin. Men det er viktig å huske på å smøre huden både morgen og kveld, og holde det gående for å få best effekt. Den kan bestilles her.

Bilde 4: Aco face cerat. leppepomade. Denne kjøpte jeg på jobben på Apotek 1. Dette er, etter min mening, den beste leppepomaden mot helt enkelt, tørre lepper.

Bilde 5: Lily Lolo Mineral powder. Elsker alt som heter mineralsminke, og denne smelter inn i huden og gir en naturlig look. Jeg foretrekker mineralpudder framfor foundation nettopp fordi det ser mer naturlig ut. 

Bilde 6: Lancome bi-facil Eye Makeup Remover. Denne har vært min favoritt i noen år nå, og jeg kommer aldri til å slutte å bruke den. Den er helt perfekt til å fjerne all sminke. Veldig fin til de som har sensitiv hud. Trenger ikke å skylles av. Jeg bruker denne før jeg renser huden med rensegel. Kan også brukes etter hvis man føler at det fortsatt sitter litt sminke igjen. Denne fikk jeg til jul i gave, men pleier selv å kjøpe den i taxfreen på reiser.

10

GALAXY LEGGINGS

Er det noe jeg virkelig har sansen for så er det leggings med ulike print på. Alt fra dyreprint til galaxy, eller til helt enkle. Jeg har et par leggings i min garderode og min absolutt favoritt er galaxy leggingsen som jeg fikk av typen en stund tilbake. Jeg har faktisk ikke tatt den i bruk før nå. Den er super behagelig og sitter veldig fint på. Man kan fint bruke slike leggings både hjemme, ute og til trening.//Photos by me

6

SPRING FASHION #1

Plukket ut noen favoritter og satte de sammen i en kollasj. Er allerede kommet litt vårnyheter rundt om på nettet og i butikker.
Mid Rise Skinny Ncmst / Timex T2P326 Klokke lilla / Only Denim Shirt / Pieces veske / NLY Pumps / JFR Øredobber
7

NEW BIKINI

Yeeey, da kom endelig bikinien fra Victoria Secret i posten. Jeg er kjempe fornøyd og gleder meg til å ta den i bruk.

0

JACKETS AND COATS

Nå som vinteren er her er det godt å holde varmen i behagelige jakker og kåper. På Gant sine sider kan man finne et flott utvalg til både kvinner og menn. Her har jeg plukket ut noen jakker/kåper til både menn og kvinner som falt i smak hos meg. Dere kan klikke dere inn HER for å finne flere utvalg og andre klær.

 

2

VICTORIA SECRET BIKINIS

God ettermiddag! I dag er det flott vær til å holde seg inne. Det blåser noe helt vanvittig mye ute, og verre skal det bli. Meg og typen skal på kino senere i kveld for å se den siste filmen av The Hobbit og jeg krysser fingre og tær for at vi ikke blir blåst avgårde. Heldigvis skal vi bare komme oss til busstoppet og hive oss på bussen. Hvis det blir alt for gale får vi bare droppe det. Har hatt en relativt avslappende dag. Vi fikk unnagjort litt ærender og nå sitter jeg og drømmer meg bort på Victoria Secret sine bikinier. Det er så mye fint! Har bestilt en gang fra den siden før, og kvaliteten på bikiniene og passformen er helt fantastisk. Har tenkt å bestille meg en derfra, og med tanke på at det tar en god stund før man får de er det like greit å bare bestille nå.

Her er noen av mine favoritter jeg har plukket ut fra siden deres:

 0

FACE PRODUCTS

God morgen. Sitter og nipper til en kopp kaffe i håp om at kroppen skal våkne og kvikne til. Har ingen forelesninger i dag, så i dag skal jeg prøve å være mest mulig effektiv og få unnagjort litt lesing. Har begynt på mitt siste semester. Hvor ble tiden av? De tre årene har jammen meg flydd avgårde. Uansett, det jeg tenkte å dele med dere i dag er noen nye produkter som har fått en stor favorittplass hos meg. For litt siden da jeg var på et modelloppdrag i sentrum for en klesbutikk fikk vi velge med oss noen produkter hjem som de selger i butikken. Husker ikke navnet på butikken, men den ligger i Marken gågate. Alle produktene er økologiske og passer perfekt for de med sensitiv hud. Min hud reagerer lett på sminkeprodukter så jeg må alltid passe på å rense huden godt hver dag for å unngå blant annet eksem, urenheter og tørre partier. Spesielt nå som det er vinter har jeg lettere for å reagere med tanke på at luften er tørr. 

Disse produktene er ikke sponset. Dette er helt og holdent mine meninger om dem.

 

Her er de tre produktene jeg snakker om. Både skrubb, maske og en mykgjørende olje.

1. Ansiktsmaske: Denne passer alle typer. Jeg bruker den 1-2 ganger i uken. Man legger et jevnt lag over hele ansiktet og lar det sitte på i 10 minutter. Deretter kan man enten vaske det av eller skrubbe det av med sirkelbevegelser. Jeg foretrekker å vaske det av. Jeg har prøvd utrolig mange ansiktsmasker før og dette er absolutt min favoritt så langt. Jeg har erfaringer med ansiktsmasker som ofte gjør huden mye verre, mens denne gir masse fuktighet og næring til huden uten å tørke den ut. 

2. Ansiktsskrubb: Denne bruker jeg også 1-2 ganger i uken, før jeg bruker ansiktsmasken. Påfør en liten mengde på fingrene og skrubb ansiktet med myke, rolige sirkelbevegelser. Denne er drøy i bruk så det gjelder å ikke knipe ut halve tuben. Denne er jeg veldig fornøyd med. Denne inneholder blant annet aloe vera som gir masse fukt. I tillegg er konsistensen ikke noe å si på. Ikke for mye korn som skrubber huden både gul og blå, så det er et stort pluss.

3. Renseolje: Denne her er bare helt utrolig! Skjønner ikke hvorfor jeg har investert i noe slikt før. Denne oljen er ment til å bruke etter man har renset huden for å få vekk de resterende restene. Den skal ikke vaskes av. Huden føles veldig myk etter påføring og fukter godt. Den inneholder blant annet oliven ekstrakt, aloe vera og grønn te ekstrakt.

6

PHOTOSHOOT RESULT


Foto: Hanne Cathrin Olsen

Hår og Makeup: Andrea Kristiansen

Modell: Meg

0

PREPARATION FOR PHOTOSHOOT

For en gøy dag det har vært. Var i byn klokken tolv til foreredelser til en shoot i morgen. Ble sittende i tre timer der de ordnet håret mitt og sminket meg. Gleder meg veldig til å se resultatene etter fotograferingen i morgen. Temaet de har er elementer, og jeg skal være jord. Det blir veldig spennende  med både enorme vipper, fjær og diverse. Så i morgen blir det opp og hopp klokken syv. Klarer nesten ikke å vente! Ha en fin lørdagskveld. Her skal det benkes foran tven i armkroken til min kjære og hjemmelaget kjeks.

1

PURPLE MONDAY2

SHOE INSPO

Bilder henter fra weheartit

2

STREET STYLE

Bilder hentet fra Pinterest

0

ADIDAS SPORT BRAND

God søndag dere! Kom over noen flotte treningsprodukter fra Adidas sin hjemmeside. Adidas har alltid vært et favoritt merke hos meg, og jeg er alltid like fornøyd med klærne, både når det gjelder kvalitet og utseende. Er så mye fint. Alt i fra løpejakker, sko og treningstights til både store og små. Dere kan klikke  HER  eller på logoen helt nederst for å komme til siden.

Her er noen av mine favoritter:


0

EYE MAKEUP INSPO

3

AUTUMN FAVOURITES0

PASTEL HAIR

Satt sammen noen bilder i en collage. Jeg blir så inspirert av pastell farger! Digger det, og min favoritt er så klart fargen lilla.

Bilder hentet fra Pinterest

3

WINE RED CONVERSE
2

VICTORIA'S SECRET FAVORITES
2

KORRES NAILPOLISH2

PHOTOSHOOT
Modell: Meg

Hår og makeup: Andrea K. Kristiansen

Foto: Hanne C. Olsen

6

MODEL LAB


6

WAHWAH STORE

God kveld. Sitter godt plantet under dynen, tent luktelys og slapper av etter en lang dag. Startet med en styrkeøkt med klassen, deretter satt jeg badevakt i fire timer. Føler det tyter klor ut av øynene mine, enda jeg bare har vært på land. Heldigvis gikk de timene mye fortere denne gangen enn forrige gang, da jeg kun hadde to stykker som så vidt dyppet tærne nedi. I dag hadde jeg 11 stykker totalt. Wuhuuu! Tiden gikk super fort, og jeg ble sittende i den intense klorvarmen fire timer i strekk. Følte meg ganske dopa da jeg gikk ut der i fra for å si det slik, he he.

Etter styrkeøkten hadde jeg litt tid før jeg skulle sitte de fire timene som badevakt, og da tok jeg turen innom Kløverhuset i Bergen og så litt på Tromborg sminke. Ble møtt av en veldig hyggelig dame som tilbød seg å sminke meg. Selvfølgelig sa jeg ikke nei, jeg så ut som et fuglereir etter treningen uansett så hvorfor ikke freshe seg litt opp før man skal på jobb. Tromborg sminke er basert på naturlige ingredienser. Hun viste meg litt av hvert, og de hadde både i løs og fast form. Det gir et naturlig og matt resultat, og det beste er at man ikke føler at man har på seg et kilo med sminke. Hurra!

Her er resultet:
0

HEADQUARTER VISNING - WELLA

I går hadde jeg en utrolig gøy dag fylt med spenning, adrenalin og masse glitter. Klokken syv var jeg og alle modellene på Radisson Hotel på bryggen, klare for å ta fatt dagen. I går gikk jeg og mange andre modeller for Wella. Utrolig mange kule frisyrer. Kreative folk! Jeg skjønner ikke hvordan de får til alt.

Klokken åtte øvde vi på koregrafi på catwalken. Kjempe gøy!

 

Litt frukt og kaker på morgenen. Godt med påfyll!

 

 

Slik så jeg ut, med mye gull og glitter og håret formet som en dounat på hodet. Håret mitt ble farget dagen i forveien. En litt varmere farge med rødkjær i. 

Goodiebag fylt med produkter fra Wella! Gleder meg til å ta i bruk noe av dette her.4

WOW PRINTED TSHIRT

2

LIPSTICK LOVE

4

GREEN MAXI DRESS

Kjole/Bikbok

0

TASTE MY FLAT TOP
//Urban

2

CUSTOMER EVENING - NIKITA HAIR

Allerede straks midt i uken, og snart helg igjen! Dagene mine bare suser av sted. I dag har jeg hatt en fantastisk dag på jobb. Fått trimmet magemusklene en goood del, ha ha. Jeg har verdens beste kollegaer. Får meg alltid i godt humør. Som jeg nevnte i går skulle jeg på kundekveld på Nikita Hair. Dro rett etter jobb til byn, og ble møtt av smilende ansikt og et glass med champagne. Mmmm. Var utrolig mye inspirasjon å hente og jeg ble også stylet litt på håret. Stylisten min var også der, Sølvi. Bloggen hennes kan dere besøke HER. Sikkert mange av dere som vet hvem hun er, da hun har en del lesere også. Kjempe flink og super skjønn dame.

Jadda, skal ikke klage på å bli møtt av dette her nei, he he. Forfriskende og godt.  

 


Goodiebags! Masse gode produkter opp i der. Ser at jeg kaaanskje skulle ventet med å ta meg en bag før jeg tok bildet, he he. Ja ja.


The result! Ble kjempe fornøyd. Jeg har en del krøller fra før, og her brukte de en rettetang og brukte mine krøller til å krølle de mer bølgete. Litt sånn rocka stil på håret. 

0

SPIKEY HEEL

Bursdagsgave fra min kjære. Jeg elsker dem!

 Nly sko fra Nelly.

0

BIK BOK LOOKBOOK

0

SOMETHING PINK


Neglelakk fra Thailand// Leppestift fra Mac

2

OOTD

God dagen. Har akkurat inntatt lunsjen ute i hagen. Solen titter frem i ny og ne, men kjenner at vinden er kald. Lå som en slakt i hele går. Har hatt noe virusgreier i kroppen siden søndag, og kjenner at det fortsatt henger litt i, men i dag føler jeg meg i hvertfall mye bedre enn i går. Kjedelige greier. Men men. Hadde som sakt bursdag, på søndag, og da kom mamma, pappa og min søster hjem fra London! Wuhu. Fikk utrolig mye fiiiint! Mamma vet akkurat hva jeg liker, og det slår aldri feil. Så i dag går jeg rundt i verdens deiligste tights, som er kjøpt på Primark i London. I tillegg til helt nye, lave converse i blå/lilla farge. Fresht!
0

BLACK & WHITE

Ferdig med de teoretiske eksamener, fri, og 17. mai er snart rundt hjørnet. Og jeg har rukket å fylle hele 21 år! For noen hektiske dager det har vært med eksamenslesing, og i går klokken tolv var jeg ferdig, og kunne pustet lettet ut. Veldig deilig å legge vekk alt som heter pensum. Nå er det bare de praktiske eksamener igjen, fotball og svømming. Litt mer avslappende å øve seg til dem. Har fått tilsendt flere bilder fra fotoshooten i svart/hvit. Here you go.

 19

PHOTOSHOOT

Dagene mine har gått i ett skjør med eksamenslesing, og i morgen klokken ti skal jeg ha den første eksamen! Muntlig, i anatomi og bevegelseslære. Man kan vell aldri føle seg helt klar, men jeg er i hvertfall så klar som jeg kan bli. Ser frem til å bli ferdig med den. Deretter er det rett hjem og lese til neste eksamen som jeg har om en uke i fysiologi. Sååå kan jeg pustet lettet ut. Veldig greit at vi blir ferdig med de muntlige/skriftlige før 17. mai! Da kan jeg nyte den dagen uten å måtte være i eksamensmodus. Hurra!

Over til noe litt annet. I går var jeg på fotoshoot for modellbyrået jeg er i, Rawbyraa! Jeg hadde det så utrolig gøy! Ville virkelig ikke gå derfra, etter 6 timer, ha ha. Tiden suste avgårde, og jeg omgås så kjekke mennesker. Her kommer et par bilder, og må si at jeg ble fornøyd med dem. Makeupen og håret var veldig stilig. Var ikke like lett å få ned håret etter på, he he. Ble en dose med hårkur for å si det slik! Men det var jo absolutt verdt det.

Hår og makeup: Super skjønne, og flinke Andrea

Fotograf: Hanne Cathrin Olsen1

ESSIE - PEARLY WHITE

0

WHITE DRESSES

1

SILVER DETAILS

5

MINE FAVORITTER

Først vil jeg bare si at jeg ikke har blitt sponset av disse produktene. Dette har jeg kjøpt selv, og er mine meninger.

1. Too Faced Chocolate Soleil: Denne bestilte jeg på Coverbrands for en stund siden i fargen Milk Chocolate. Jeg påfører denne på kinnbena og i t-sonen etter jeg har påført foundation. Jeg kan ikke si annet et at jeg elsker den. Den gir en matt, jevn og naturlig look, og frisker opp ansiktet. I tillegg lukter den sjokolade.

2. Essie neglelakk i fargen "Lapiz of luxury", nr 94: Denne kom min kjære mamma hjem med for noen dager siden, og nå som våren nærmer seg er det fint å friske opp neglene med en matt, lys og fin blåfarge.

3. Dior Forever foundation: Kjøpt på et parfymeri. Fargen jeg har er 010. Endelig en foundation jeg virkelig er fornøyd med! Jeg liker at den dekker godt, men samtidig ser naturlig ut.

4. Bodygraphy - Radiance Boost: En highlighter som man påfører steder i ansiktet man ønsker å fremheve, for eksempel kinnbena og neseranden. Denne kan man påføre før man legger på foundation, sammen med foundation, eller etter man har tatt på foundation.

5. Kabuki brush: Denne herlige, myke kosten bruker jeg til å påføre Too faced pudderet. I tillegg er den lett å slenge med seg i vesken, og designet er kjempe søtt.

6. NatuVive Cherry Care gloss: Denne har jeg kjøpt på jobb, Apotek 1. Den fukter leppene samtidig som den gir en rødlig farge. Fås også i andre varianter.

7. Nuxe Paris Lip Balm: Denne har jeg også kjøpt på jobb, Apotek 1. Denne anbefaler jeg for de som har tørre lepper, eller er plaget med sår i munnviken. Det er viktig at man ikke påfører balmen rett på leppen. Ta litt på fingeren og "varm" den opp på håndflaten i sirkelbevegelser til den blir mer flytende. Deretter påfører balmen på leppene. Den lukter godt, og gir god fuktighet.

0

VÅRENS SKONYHETER PÅ BUBBLEROOM

Som sikkert mange andre jenter er jeg veldig glad i, kanskje litt i overkant glad i sko. På Bubbleroom har det kommet inn masse nytt! Hæler, støvletter, hverdagssko, osv. I alle mulige farger og fasonger. Jeg har vært innom Bubbleroom mange ganger, og de har utrolig mye fint, samt gode priser. Personlig synes jeg Bubbleroom er en flott, og oversiktlig side med mye fint å hvile øynene på. I tillegg dukker det opp nye produkter på skjermen hver dag. Det kan vi like! For å handle sko hos dem, er det bare til å klikke HER.

Har satt sammen et par favoritter. Her ser dere alt i fra knall rosa hæler, til svarte støvletter og boots. Masse inspirasjon å hente!

 //Sponset innlegg

0

THE STREETS OF NEW YORK

0

MY NEW PUMPS

Tjohei! Var å trasket rundt i det nydelige solværet i Bergen by i dag tidlig før håndballtrening, og gjorde et kupp. En ny investering av et par pumps i fargen beige til kun 150 kroner!!! Da kunne jeg ikke bare gå der i fra. De er kjøpt på BikBok. Fredag i dag, og vinterferien starter her i Bergen. For min del blir det jobbing. Det kommer til å bli koselig. Får ikke sett alle mine kollegaer så alt for ofte, og da er det ekstra kjekt å se dem når jeg skal på jobb. Nå skal jeg slappe av før en ny treningsøkt i kveld. Ha en fin fredag alle sammen!
0

WEDNESDAY INSPIRATION

1

CONVERSE LOVE

Er det noe jeg i hvertfall skal innvestere til våren så er det et par, nye converse sko i denne modellen. Synes de er råkule! Tror jeg kommer til å gå for en eller annen blåfargevariant.

 
2

FLOWERPRINT JEANS

Er det noe som jeg har fått helt sansen for så må det være jeans med blomsterprint. Var å tuslet rundt i butikker i går og alle klebutikker hadde flotte blomsterenger liggende her og der. Tror det blir en investering av et par slike jeans til våren med friske blomsterfarger.


Disse jeansene er fra både Bik Bok og Nelly.

18

BILDE FRA FOTOSHOOTHår og makeup: Sølvi Bjørnevoll og Andrea Korsvoldlien Kristiansen

Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Modell: Meg

//Rawbyraa

0

CHANEL NAILPOLISH

Min favorittneglelakk for tiden som jeg fikk av en venninne. Fint til både hverdag og fest.
0

MIRANDA KERR

Er det et menneske som kan defineres som vakker så må det være Miranda Kerr.

//Weheartit

2

STREET FASHION

1

DEBORAH LIPPMANN

God morgen! I dag har jeg ikke forelesning før halv to, og har da masse av tid til å slappe av og nyte formiddagen. Sitter nå med en kopp cappucino og snoker rundt på nettbutikker. Kom over noen utrolig flotte neglelakker fra Deborah Lippmann på coverbrands sin side. Disse passer perfekt til både fest og hverdag. Litt glam og glitter i flotte farger!
1

LØRDAGSKUPP

God lørdagsformiddag! Våknet til et flott vintervær og spiste meg en god frokost før jeg tok meg en luftetur på senteret. Var innom Gina Tricot og der fant jeg noen plagg til 30 og 50 kr!! Gitt vekk. I tillegg kjøpte jeg meg en ny foundation på Parfymelle fra Dior, foundationkost fra Artdeco, og en pakke med Pukkate. Har hørt at det skal være veldig godt, og jeg som er veldig glad i te fra før tenkte at det kan være greit å prøve ut. Kjøpte Night time som skal virke beroligende før leggetid.

Ellers hadde jeg en veldig fin kveld i går med en venninne. Koste oss med pizza, sunn snacks med dip til og Idol rullende på skjermen. Utrolig underholdene, ha ha. Da tenker jeg spesielt på alle de morsomme innslagene av folk som ikke kan synge. Ellers ønsker jeg dere en fin lørdag, hva enn dere måtte finne på!


Image and video hosting by TinyPic

1

TOO FACED

Disse to herlighetene dumpet ned i postkassen i går. Jeg bestilte de fra coverbrands. Begge er fra merket Too Faced, og jeg er kjempe fornøyd med både den myke kosten og bronsingpudderet som er i fargen melkesjokolade. I tillegg lukter den sjokolade! Mmm. Her finner dere kosten, og her finner dere pudderet.

1

LIMEGRØNN GENSER

Var innom Only i går og fikk tak i en veldig fin limegrønn cardigangenser. Ser at denne fargen er å se i mange butikker, og den fresher jo opp en ellers så grå hverdag.

1

DONUT I HÅRET

Er vell ikke å legge skjul på at donut i håret er blitt veldig populært de siste månedene. Selv prøvde jeg det ikke før på selveste julaften. Jammen meg var det ikke lett å gjøre det selv, men med litt trening går seg til. Er ikke hokkus pokkus, men her er noen punkter for hvordan man kan gjøre det.

 

♥ Først lager man en vanlig hestehale. Her bestemmer man for hvor høyt oppe man vil ha hestehalen i forhold til donuten.


♥ Deretter trer man donuten inn på hestehalen, og fordeler håret rundt hele donuten. Her er det viktig at man har en donut som er tilpasset tykkelse på håret. For stor donut i forhold til eget hår kan være vanskelig å dekke.


♥ Til slutt fester tar man et strikk over hårdonuten, snurrer rundt hår som henger løst og fester med fliseklemmer. Vips så har man en donut på hodet!

Her er mitt resultat av hårdonut som jeg hadde på julaften. Ble ganske fornøyd, og den sitter veldig godt på. Problemet mitt var at jeg kjøpte en litt for stor donut i forhold til tykkelsen på håret mitt, så enkelte steder tittet donuten fram.


Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign