hits
0

PREPARATION FOR PHOTOSHOOT

For en gøy dag det har vært. Var i byn klokken tolv til foreredelser til en shoot i morgen. Ble sittende i tre timer der de ordnet håret mitt og sminket meg. Gleder meg veldig til å se resultatene etter fotograferingen i morgen. Temaet de har er elementer, og jeg skal være jord. Det blir veldig spennende  med både enorme vipper, fjær og diverse. Så i morgen blir det opp og hopp klokken syv. Klarer nesten ikke å vente! Ha en fin lørdagskveld. Her skal det benkes foran tven i armkroken til min kjære og hjemmelaget kjeks.

0

14.11.2014

    Publisert 14.11.2014 klokka 08:35 i kategorien Blogg

God morgen dere. Nå sitter jeg med en rykende kopp kaffe på morgenkvisten og nyter stillheten før dagens planer settes i gang. I går kveld var det reunion med studenter som hadde studert i New Zealand, og siden vår kontaktperson fra New Zealand er på besøk møttes vi på Zupperia over en deilig middag og mye latter. Deilig å få friske opp engelsken igjen. Vi ble sittende en god stund og skravlet om alt mulig! Er det et sted jeg i hvertfall kan tenke meg å reise tilbake til så er det New Zealand. Savner stedet, menneskene og alle de gøye opplevelsene. Folk der er så mye høfligere enn oss fra Norge. Nå skal jeg ikke snakke stygt om oss, men vi har nok mye å lære for å si det slik.

Om litt skal jeg en tur innom skolen der vår kontaktperson fra New Zealand skal holde en presentasjon for studenter som reiser til New Zealand over nyttår. Meg og Sandra kommer til å dele våre erfaringer med dem, og komme med tips til hva man kan gjøre i forhold til reising osv, hvis det er behov for det. Er ett år siden jeg var på det samme opplegget. Tiden flyr! Ha en fin fredag. Snart helg!
1

PURPLE MONDAYLes mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign