hits
0

AUTUMN

    Publisert 23.09.2013 klokka 17:55 i kategorien Blogg


//Weheartit

 

blogglisten_32ff3a89bb4d9b906d3fc41ac6d0c01d

0

20.09.2013

    Publisert 20.09.2013 klokka 20:45 i kategorien Blogg

Fredag, helg og The Voice på rullende på skjermen. Ukene flyr, og vi nærmer oss slutten på september også. Høsten er kommet, bladene har skiftet til rødlige farger, og begynner å ramle av trærne. Er så koselig med høst! Det er en årstid jeg liker ganske godt. Koselig å sitte innendørs i regnvær med en kopp varm kakao, gå med store skjerf og ikke minst alle fargene på bladene. I dag har solen skint i Bergen. Med andre ord har det vært en fin dag. I morgen har jeg fri! Blir en tur på Vinmonopolet, lakke negler, og på med hæla om kvelden. Da blir det en aldri så liten bytur med verdens beste jente som kommer på besøk fra Oslo. Gleder meg!

 

0

HEADQUARTER VISNING - WELLA

I går hadde jeg en utrolig gøy dag fylt med spenning, adrenalin og masse glitter. Klokken syv var jeg og alle modellene på Radisson Hotel på bryggen, klare for å ta fatt dagen. I går gikk jeg og mange andre modeller for Wella. Utrolig mange kule frisyrer. Kreative folk! Jeg skjønner ikke hvordan de får til alt.

Klokken åtte øvde vi på koregrafi på catwalken. Kjempe gøy!

 

Litt frukt og kaker på morgenen. Godt med påfyll!

 

 

Slik så jeg ut, med mye gull og glitter og håret formet som en dounat på hodet. Håret mitt ble farget dagen i forveien. En litt varmere farge med rødkjær i. 

Goodiebag fylt med produkter fra Wella! Gleder meg til å ta i bruk noe av dette her.2

09.09.2013

    Publisert 09.09.2013 klokka 11:08 i kategorien Blogg

En ny uke er allerede i gang, og i dag har jeg fri! Jeg stortrives på studiet, og det var veldig kjekt å se hele gjengen igjen. Er begynt på mitt andre år på idrett bachelor, og det er helt sykt å tenke på at jeg faktisk snart er ferdig! To år kommer til å gå fort, og jeg må bare nyte den tiden jeg har igjen, he he. I tillegg har jeg masse gøy å se fram til. Blant annet skal jeg på utveksling til New Zealand til våren! Wueee. Jeg og en annen i klassen kom inn, og nå bare hopper vi rundt av glede. Det kommer til å bli en minnerik opplevelse, og jeg klarer nesten ikke å vente med å reise.

Har hatt en avslappende og deilig morgen med god bok og en kopp med grønn te med sitron. Straks skal jeg lese litt pensum, for det må jo til det også. Deretter skal jeg gå til valglokalet og stemme for første gang, og jeg håper dere også bruker stemmeretten deres.Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign