hits
4

29.07.2015

    Publisert 29.07.2015 klokka 16:25 i kategorien Reiser

 God morgen! Og god ettermiddag til dere hjemme i Norge. I går våknet vi til kjempe deilig frokost med blåbæerpai og alle mulige sorter av bagels. Etter frokosten slappet vi av i det fine været før vi tok turen til ulike shoppingbutikker som blant annet Target. Det var gigantisk og de har alt mulig der til kjempe gode priser.

Været her er ikke noe å klage på. Er kjempe varmt her. I går var det 32 grader, og i dag er det enda varmere. Fantastisk deilig! Jeg lengter ikke etter Bergensværet hjemme i Norge for å si det slik. 

For to dager siden på kvelden nøt vi kvelden ute i jacuzzi. Veldig avslappende. 

0

WAIKING UP IN LONG ISLAND

    Publisert 27.07.2015 klokka 23:37 i kategorien Reiser

Gud hvor jeg nyyyyyter å ha ferie. På lørdag reiste meg, typen og lillebroren til New York hvor søsteren og mannen til typen min bor. Vi skal være her i en hel måned. Flyturen ned var litt av et kapittel i seg selv. Det ble en lang dag, men vi kom oss frem til slutt. I går slappet vi av i og med at vi kun hadde sovet 3 timer på to døgn. Var deilig å våkne uthvilt i dag. Vi er på Long Island og det er så utrolig fint her. Alle de fine husene, gatene og alt det grønne og ikke minst alle ekornene som løper alle veier. 5

OMBRE

I dag hadde jeg fri fra jobb og da tok jeg turen til skjønne Phonnipha som fikk ordnet kråkereiret mitt med klipp, vasking og farging. Føles så godt! Har lenge planlagt å ta ombre, og jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Jeg beholdt min farge i bunn og tok en lysere farge i enden på håret. Phonnipha jobber i frisørsalongen Tell som ligger i Øvregaten i Bergen sentrum. Hun er utrolig dyktig og engasjert i det hun gjør.

Her er resultatet:

2

MIN HELG I BILDER

    Publisert 15.07.2015 klokka 16:47 i kategorien Blogg

0

PARAGLIDE

    Publisert 04.07.2015 klokka 22:37 i kategorien Blogg

Ord kan ikke beskrives hvor deilig det er med helg. Ingen jobbhelg og været kunne jo ikke blitt bedre. Full sol med over 25 grader i vakre Bergen by er ikke noe å klage over. Ingenting er så fint som å traske rundt i byn da. I dag stod paraglide på menyen. Det var typen som fikk æren av å hive seg utfor. Det var bursdagsgaven fra meg da han fylte år i oktober, og det kunne ikke blitt valgt en bedre dag å bruke det gavekortet på. Vindforholdene var perfekte og han fløy i hele 40 minutter med piloten. Jeg stod trygt plantet på toppen av Ulriken og løp rundt som en gal for å knipse en haug med bilder og sende snaps. Det var en artig seanse. Da jeg så de tok inn for landing nede ved Brann Stadion tok jeg fatt på bena og tok banen ned med turister fra alle kanter. Den turen ned var ganske morsom. Jeg kom først inn og jeg stilte jo meg selvfølgelig helt fremme for å få best utsikt og for å slippe å stå midt i svettesvermen. Det skulle jeg da ikke ha gjort, for plutselig var det en haug med armer og kameraer som prøvde å skvise seg frem på et vis for å ta bilde av utsikten. Der stod jeg da og prøvde å løfte både armer og ben for å gi dem muligheten til få et blinkskudd av utsikten. Jeg prøvde å gi tegn på at de kunne få komme frem, men da gliste de og sa at de hadde det ganske fint der de stod. Kan egentlig ikke skjønne om de i det hele tatt så noe til utsikten i og med at meg og to andre omtrent hang ut av vinduet og sperret for det vakre synet. Ikke var de spesielt høye heller de som stod midt bak korridoren, og jeg er sikker på at jeg kunne ha slengt en kineser på den ene skulderen og en tysker på den andre. Ja ja. Det tok da ikke lange tiden før jeg omsider kom meg ut av turistoppholdet i den gule Perle korridoren og tok bussen videre til sentrum for å møte min kjære.Norske jordbær er endelig kommet! Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign