hits
4

WOW PRINTED TSHIRT

0

SUN & SUMMER

  Publisert 24.07.2013 klokka 09:44 i kategorien Blogg

Sommer, sol og varme i Bergen, endelig! Så langt denne uken har været vært helt topp. Jeg har fri fra jobb i dag, og det skal nytes til de grader! Skal legge meg flat i solen med musikk på ørene og kose meg. Deretter blir det en liten fotballøkt i kveld.

Noen bilder fra i går før jobb. Tok meg en tur i finværet. Flotte omgivelser!

2

GALAXY HEAVEN

  Publisert 16.07.2013 klokka 22:15 i kategorien Blogg0

14.07.13

  Publisert 14.07.2013 klokka 22:52 i kategorien Blogg

Har hatt en herlig søndag. Spist masse god mat, kake og drukket viiiin. Ble litt snurpen i hodet, men men. Var i hvertfall kjekt å feire min kjære farmor som fyller 65 år på tirsdag. Nå har jeg akkurat tatt av meg ansiktsmasken, og er straks klar for å finne puten. Er så deilig å legge seg i nytt og rent sengetøy. Den beste følelsen. Kommer til å få sove godt i natt, før en ny en uke starter. Blir stengevakter på meg hele uken, men det gjør ikke noe da værmeldingen har meldt skikkelig dritavær, som vi så fint kan kalle det. Ikke mye sommer her, nei.

Håper alle har hatt en fin helg, og får en fin uke.2

TODAYS LUNCH

  Publisert 14.07.2013 klokka 14:51 i kategorien Mat0

SUNDAY MORNING, RAIN IS FALLING

  Publisert 14.07.2013 klokka 10:14 i kategorien Blogg

God morgen! Snart ny uke! Og det er kun to uker til ferie. Deilig! Er ikke mye til sol og varme her. 10 grader og regn. Begynner å lure på hvilken måned vi er i? Juli, sa du? Jeg lengter etter sol og varme, og ser virkelig fram til å kunne vandre barfot langs stranden, gå i sommerkjoler, solbrun hud og slappe av. Man merker ikke at det er sommer her en gang, den bare forsvinner så alt for fort, og er så alt for kort. Ja ja, er i hvertfall en fin dag til å være inne på. Tenkte å få sving på moppen, tørke støv og skifte på sengen. Deretter ta meg en styrkeøkt, før det bærer avgårde i besøk. 

0

LUNCH TIME

  Publisert 06.07.2013 klokka 13:02 i kategorien Blogg

For en nydelig dag å våkne til! Sol, sommer, varme, og helg. Våknet av meg selv klokken ni, spiste en deilig frokost før meg og mamma tok en tur på senteret for å gjøre unna litt handling. Deretter var det på med treningstøyet og joggesko for å gå en tur i finværet med mamma. Forfriskende og deilig! Og klokken er bare rundet ett, og jeg har heeeele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Tenkte å slappe av litt i solen før jeg svinger meg i dusjen. Har nettopp spist litt frukt og drukket en iskaffe. Nå står kvelden for tur med gode venner, vin og en aldri så liten bytur. Det er lenge siden. Vrikke litt på dansefoten, he he.0

HELG

  Publisert 05.07.2013 klokka 22:07 i kategorien Blogg

Og vips så var det helg! Denne helgen skal nytes. Har allerede startet helgen med et glass med noe godt i, i godt selskap med min kjære mamma. Blir en tidlig kveld kjenner jeg, og det blir deilig å kunne våkne av meg selv i morgen. I morgen blir det litt trening, en tur på Vinmonopolet, og deretter blir det hæla i taket med gode venninner. Gleder meg. I tillegg er det meldt strålende sol i morgen (får vi håpe). Håper alle får en super helg!2

LIPSTICK LOVE

0

01.07.2013

  Publisert 01.07.2013 klokka 19:30 i kategorien Blogg

God mandagskveld! Ukene flyr, og nå er vi kommet i julimåned. Sommeren går alt for fort. Nå har jeg fire uker å jobbe før ferie. Det skal bli deilig. Har hatt en fantastisk helg. Var på seiltur rett etter jobb på lørdag, og i går var det en tur opp Stoltzen. Litt bilder fra helgen kommer her.

 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign