hits
0

NEW HAIRCUT

God formiddag. En regnfull dag, og da er det ekstra godt å kunne holde seg innendørs. Jeg begynner ikke før klokken fire på jobb i dag, så da har jeg fått sovet ut, spist en god frokost og ryddet og vasket i leiligheten. Ble en kort tur ut på byn i går rett etter jobb med Frida der vi svingte rundt fra bar til bar til vi til slutt fant et sted der det ikke var stappfullt og var mulig å bevege seg. Jobbet til klokken ti i går kveld, da det var nattåpent, men det var ikke en sjel. Alle dro selvfølgelig til sentrum der det også var nattåpent.

Fikk klippet meg i går hos flinke Henriette. Anbefaler hun på det varmeste. Hun holder til på Visit frisørsalong på Oasen senter. Det var jammen meg på tide å kvitte seg med slitte tupper og friske opp håret med noen få striper på toppen. Jeg er super fornøyd med resultatet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

0

BUSY DAYS

    Publisert 21.06.2017 klokka 22:00 i kategorien Blogg

Dagene går i ett for tiden med jobbing, og selging av møbler. Jeg skal nemlig flytte i september til Rhodos. Da er det litt å kvitte seg med. Jeg ligger godt an, for jeg orker ikke å stresse med å kvitte meg med ting rett før jeg reiser. I tillegg skal jeg ned der om en måned så da får jeg pakket med meg en del klær. Været i Bergen er ikke akkurat så veldig å skryte av for tiden, men i dag tittet solen frem. Skal ikke mer til for å få meg til å dra på smilebåndet. Var tidlig ferdig på jobb i dag så da ble det en treningsøkt opp Stoltzen, og det gikk lekende lett opp der i dag i forhold til forrige gang jeg gikk opp der. Har mye å si på dagsformen. I dag følte jeg at jeg hadde masse overskudd å gå på og det er deilig. 

2

SUMMER INSPO

    Publisert 05.06.2017 klokka 22:33 i kategorien Blogg


Bilder fra weheartit
 

2

02.06.2017

    Publisert 04.06.2017 klokka 10:22 i kategorien Blogg

Lenge siden jeg har hatt noe motivasjon på bloggfronten, men nå føler jeg at lysten har sneket seg tilbake! I tillegg hjelper det på at jeg har investert i min aller først MacBook Air, og jeg er allerede superfornøyd. Jeg var veldig frem og tilbake om jeg skulle gå over til Apple i stedet for Windows, som jeg har hatt i alle år, men etter mye tenking og erfaringer fra andre så falt det på Apple.

Det har skjedd mye i det siste, og jeg har rukket å fylle 25 år! Herlighet hvor ble det av årene? Ellers er dagene fylt med jobb og trening. Gikk pinademeg 7-fjellsturen forrige helg, og det skal sies at lårene er grådig seig enda. Det anbefales å gjennomføre den turen i løpet av sitt liv, selvom man i løpet av turen lurer på om man er helt gal som kan finne på å melde seg på noe slikt. Er veldig glad for at min venninne Frida meldte oss på, ellers hadde jeg aldri tenkt tanken. Ellers skal jeg snart i studio og spille inn en cover versjon av en låt sammen med en student som jobber hos oss på jobb. Gleder meg, og kommer selvfølgelig til å legge den ut her på bloggen når den dagen kommer. 

Litt sommerbilder fra mai.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign