hits
0

MY WEEKEND

    Publisert 23.06.2015 klokka 19:43 i kategorien Blogg

For en morsom og minnerik helg! Lørdag var det duket for utdrikningslag til min kjære kollega som gifter seg neste måned. Hun ble ganske overrasket og kanskje mildt sagt, forbanna, ha ha. Men det gikk nå fort over, da hun var redd for at vi skulle dra henne med på byn og gjøre ugang. Den gang ei. Vi koste oss med god mat, sanger og leker til over midnatt.1

TUR OVER FJELLET

    Publisert 16.06.2015 klokka 22:04 i kategorien Blogg

4

RIPPED JEANS

Begynner å bli sene kvelden nå, og jeg kjenner at øyelokkene begynner å bli litt tunge. Mandagen startet tidlig med en god frokost og en kopp kaffe. Været er så merkelig. Da jeg gikk ut døren på vei til bussen var det full sol og etter 1 minutt kom det gråtunge skyer med regn i seg. Hvor er sommeren? Kan ikke skryte av gradestokken heller. Jeg er så værsyk. Men så kan man jo heller ikke gjøre noe med været. Satser på at sommertemperaturen er rett rundt hjørnet med skyfri himmel og steikende sol. Det hadde vært alle tiders.


Dagens antrekk i det fine været som tittet frem på morgenen før værgudene bestemte seg for å skru på vannet. 

//Bukse: Gina Tricot //Sko: Nike Store i Australia

2

PLANNING MY WEEK

    Publisert 14.06.2015 klokka 12:53 i kategorien Blogg

Gooood morgen, eller god formiddag, klokken nærmer seg jo ett. Var fantastisk deilig å våkne uthvilt og klar for en ny dag. Søndager for meg er kampdag. Nå er det kun to seriekamper igjen før det blir to måneders pause fra det. Da er det bare til å gi alt! I går var jeg som sagt på jobb og resten av kvelden i går ble tilbrakt godt plassert i sofaen med bena på bordet. Jeg var helt i ørska i går etter jobb og jeg er helt sikker på at jeg gikk i søvne hele kvelden. 

Dagen i dag startet med en god frokost og deretter fikk jeg et skikkelig vaske- og ryddekick. Da fløy jeg rundt med vaskekluten i den ene hånden, og støvsugeren i den andre mens jeg subbet rundt i morgenkåpen med en morgensveis som så ut som et fuglereir. Det ble en effektiv økt, og da jeg var ferdig med å gnikke i alle kroker og tørke vekk hybelkaniner og den slags dritt satte jeg meg ned for å planlegge den kommende uken. En planlagt uke for hva jeg skal gjøre de kommende dagene er alfa omega for at jeg er strukturert og får gjort det jeg skal. Rot rundt meg = rot i hodet, og det kan gjøre meg mer stresset enn nødvendig og da er det greit å ha en plan å følge. Spesielt nå som dagene går til full jobbing og trening. Apropos det, dagene fyker avgårde. Ikke før det er blitt mandag er det helg igjen, og slik går det. Hjelpes. Jau jau. Nå må jeg pakke baggen, spise en god lunsj og ta bussen til kamp. Ha en fin søndag! 

 0

NY JOBB!

    Publisert 12.06.2015 klokka 23:29 i kategorien Blogg

God fredagskveld. Da er enda en uke gått. Dagene suser avgårde og jeg har full nedtelling til jeg reiser til New York om seks uker. Klarer nesten ikke å vente. I går hadde jeg fri så den dagen ble brukt til litt ærender og deretter møtte jeg min gode bestevenninne Frida over en kaffe. Skravla gikk i ett. Det blir som oftest slik da vi begge er så opptatt med vårt og hun studerer utenfor Bergen. Vi er heldigvis veldig flinke til å holde kontakten. I tillegg startet denne helgen med en gladmelding om at jeg har fått ny jobb som jeg starter i 1. september!!! Wuhu! Nå kan jeg virkelig slappe av og nyte den måneden jeg er vekkreist i NY før jeg kommer hjem til ny jobb. Nå må jeg finne frem til puten for jeg skal opp klokken seks i morgen da en ny jobbdag står for tur. Ha fortsatt en fin fredagskveld.

Fine Rambopusen! Smelter!

2

ADIDAS HEAVEN

God morgen! Dagen har allerede startet for lengst her i heimen og nå drikker jeg min trofaste kaffekopp for å kvikne til før jeg skal avgårde på fotballkamp. Det blir en lang dag da vi skal helt til Bømlo for å spille. 

Jeg har sittet og scrollet side opp og side ned på både Weheartit og Tumblr, og har satt sammen en collage proppet med Adidas. Så mye fint, og så mye inspirasjon å hente.
//Weheartit //Tumblr

4

SUMMER MUST HAVES

2

MORNINGS LIKE THIS

    Publisert 05.06.2015 klokka 22:39 i kategorien Blogg

Det å våkne til skinnende sol og smaken av norsk sommer gir en ekstra piff på humøret mitt. Hurra! Det var jammen meg på tide, men jeg lengter fortsatt enda mer varme, ja takk. Dagen startet tidlig for min del. Var oppe i sekstiden og hadde super god tid på morgenen til å spise en god frokost og bare dulle rundt til jeg skulle på jobb klokken ti. Er morsomt å se hele Bergen krype ut av hiet når solen først titter frem.

Etter en travel uke med jobb og trening er det godt å kunne sitte seg i sofaen på fredagskvelden. I morgen skal jeg rydde alle klærne mine, og fjerne det jeg ikke bruker. Jeg vurderer å selge de klærne jeg ikke trenger og som er i stand til å selges på Tictail. Er mye som bare blir liggende og jeg er veldig flink til å bare la det bli liggende. «Kommer jo sikkert til å bruke det en gang»? Den gang ei. Det tar jo så mye plass, og alt blir bare rot, både i klesskapet og i mitt eget hodet for jeg vet jo ikke hva som ligger fremfor nesen min. Rote kan jeg, og heldigvis er det som oftest kun klesskapet som får gjennomgå det.

Nei, nå blir det sofaen resten av kvelden, litt snacks og så får jeg finne noe å se på. Ha en fortsatt fin kveld. 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign