hits
4

GREEN MAXI DRESS

Kjole/Bikbok

0

TASTE MY FLAT TOP
//Urban

2

CUSTOMER EVENING - NIKITA HAIR

Allerede straks midt i uken, og snart helg igjen! Dagene mine bare suser av sted. I dag har jeg hatt en fantastisk dag på jobb. Fått trimmet magemusklene en goood del, ha ha. Jeg har verdens beste kollegaer. Får meg alltid i godt humør. Som jeg nevnte i går skulle jeg på kundekveld på Nikita Hair. Dro rett etter jobb til byn, og ble møtt av smilende ansikt og et glass med champagne. Mmmm. Var utrolig mye inspirasjon å hente og jeg ble også stylet litt på håret. Stylisten min var også der, Sølvi. Bloggen hennes kan dere besøke HER. Sikkert mange av dere som vet hvem hun er, da hun har en del lesere også. Kjempe flink og super skjønn dame.

Jadda, skal ikke klage på å bli møtt av dette her nei, he he. Forfriskende og godt.  

 


Goodiebags! Masse gode produkter opp i der. Ser at jeg kaaanskje skulle ventet med å ta meg en bag før jeg tok bildet, he he. Ja ja.


The result! Ble kjempe fornøyd. Jeg har en del krøller fra før, og her brukte de en rettetang og brukte mine krøller til å krølle de mer bølgete. Litt sånn rocka stil på håret. 

2

NIGHT TIME

    Publisert 17.06.2013 klokka 22:50 i kategorien Blogg

Kjenner jeg er veldig klar for å ta kvelden snart. Har vært en lang dag, og var ikke hjemme før i ni tiden. Var på jobb og deretter var det avgårde på fotballkamp, som gikk rett vest. Kjenner jeg er lei. Men men. Uansett, i morgen blir nok en lang dag. Rett etter jobb drar jeg til byn på kundekveld på Nikita Hair! Wiiii gleder meg så sykt. Det blir både styling, sommerfrisyrer, noe godt i glasset og goodiebags. Skal dra med meg kameraet og knipse litt bilder.

Avslutter kvelden med en kopp med Pukka Night Time te. Av de jeg har smakt fra Pukka, synes jeg denne smaker best, ingen tvil om det! Jeg blir i hvertfall ganske søvning og avslappet av den.

 0

END OF THE WEEKEND

    Publisert 16.06.2013 klokka 19:57 i kategorien Blogg

God søndagskveld! Jeg har hatt en deilig, og avslappende søndag. Trent litt styrke, gått en tur og sett masse på Dexter med typen, he he. Er så gøy! Endelig en serie jeg virkelig kan sitte i evigheter å se på. Våknet til sol i dag, og jeg som trodde de hadde meldt regn (noe de gjorde), ble jo super happy da solen tittet inn! Ellers er jeg klar for en ny uke med jobb, trening og andre festligheter. Gleder meg. Nå tenkte jeg å putte på ansiktsmasken, lage meg en kopp te, og se en film. God avslutning på en fin søndag.

Litt bilder fra Weheartit som jeg satt sammen i et collage på Pixlr.
0

SPIKEY HEEL

Bursdagsgave fra min kjære. Jeg elsker dem!

 Nly sko fra Nelly.

0

WORKING DAYS

    Publisert 14.06.2013 klokka 22:58 i kategorien Blogg

Tjohei! Sommerferien er startet for min del, og nå er det syv fulle uker med jobb. Det er såååå kjekt! Alltid like gøy med tanke på hvor fantastiske kollegaer jeg har. Jeg er også ferdig med mitt første år på høyskole. Året gikk veldig fort. Jeg har møtt mange herlige mennesker, og jeg har hatt ett supert skoleår! Kunne ikke blitt bedre, og jeg ser virkelig fram til å se de fleste igjen til høsten, da jeg begynner andre året mitt på idrett.

Litt bilder fra dagene som har gått:

Meg og mine venner som chiller.Søndagstur med min lillesøster.


Løpetur i fjellet.Kort luftetur før jobb. Veldig forfriskende og deilig å lufte topplokket før en arbeidsdag. God start på dagen.
0

BIK BOK LOOKBOOK

0

SOMETHING PINK


Neglelakk fra Thailand// Leppestift fra Mac

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign