hits
0

LATEST INSTAMOMENTS

    Publisert 27.05.2013 klokka 22:47 i kategorien Blogg
1. Hjemmelaget frape! Mmmm. Helt dilla på det for tiden, spesielt nå som det er så fint vær! Da er det ekstra godt.

2. Prøvde denne fantastisk fine kjolen på Bik Bok!!! Men jeg slo fra meg tanken på å kjøpe den, da jeg har nok av kjoler i skapet fra før. Er veldig svak for kjoler.

3. Kjøpte ny kortholder til busskortet mitt. Var ikke den søt? Med Albert. Den forrige jeg hadde var av samme sort, bare av Mummitrollet.

4. Ja, er jo snart eksamen i fotball, så har blitt litt øving til det. Ganske gøy da, med tanke på at vi slipper å lese på noe teoretisk. Litt rart også, he he.

5. Har (endelig) begynt å lese Fifty Shades of Grey. Er helt hekta! Vanskelig å legge fra seg boka når man først begynner å lese. Syk bok, he he, men samtidig fengende.

 6. Ny iskaffe i butikken, var helt grei. Litt stram på smak, men ikke så aller verst.

7. Waney's coffee smoothie. Jordbærsmak. Var kjeeeempe god, og veldig forfriskende i sommervarmen. Var første gang jeg var innom Wayne's coffee her i Bergen, og neste gang skal jeg gå for en Frapè! Den så utrolig god ut.

0

21.05.2013

    Publisert 21.05.2013 klokka 18:49 i kategorien Blogg

Har hatt noen UTROLIG fine dager! 17. mai var bare helt fantastisk!!! Jeg blir som en liten unge, og den dagen kunne faktisk ikke blitt bedre! Så mye folk, deilig, varmt vær, is, mat, og fyrverki på kvelden. Aaah, har ikke ord, he he. Ikke nok med det har det vært sommervær i hele helgen. Det ble grilling og en tur på Ulriken! Deilig å lade opp energien på slike dager, for nååå er det trening før de praktiske eksamene fotball og svømming. Var og svømte i dag. Svelgte halve bassenget et par ganger, og det tyter jo klor ut av øynene på meg, selvom jeg bruker mine fantastiske svømmebriller som suger øyeballen ut av skallen omtrent. Ha ha. Kommer til å stinke klor av meg i to uker til, så jeg får bare leve med det. Ha en fortsatt fin dag!

 2

OOTD

God dagen. Har akkurat inntatt lunsjen ute i hagen. Solen titter frem i ny og ne, men kjenner at vinden er kald. Lå som en slakt i hele går. Har hatt noe virusgreier i kroppen siden søndag, og kjenner at det fortsatt henger litt i, men i dag føler jeg meg i hvertfall mye bedre enn i går. Kjedelige greier. Men men. Hadde som sakt bursdag, på søndag, og da kom mamma, pappa og min søster hjem fra London! Wuhu. Fikk utrolig mye fiiiint! Mamma vet akkurat hva jeg liker, og det slår aldri feil. Så i dag går jeg rundt i verdens deiligste tights, som er kjøpt på Primark i London. I tillegg til helt nye, lave converse i blå/lilla farge. Fresht!
0

BLACK & WHITE

Ferdig med de teoretiske eksamener, fri, og 17. mai er snart rundt hjørnet. Og jeg har rukket å fylle hele 21 år! For noen hektiske dager det har vært med eksamenslesing, og i går klokken tolv var jeg ferdig, og kunne pustet lettet ut. Veldig deilig å legge vekk alt som heter pensum. Nå er det bare de praktiske eksamener igjen, fotball og svømming. Litt mer avslappende å øve seg til dem. Har fått tilsendt flere bilder fra fotoshooten i svart/hvit. Here you go.

 19

PHOTOSHOOT

Dagene mine har gått i ett skjør med eksamenslesing, og i morgen klokken ti skal jeg ha den første eksamen! Muntlig, i anatomi og bevegelseslære. Man kan vell aldri føle seg helt klar, men jeg er i hvertfall så klar som jeg kan bli. Ser frem til å bli ferdig med den. Deretter er det rett hjem og lese til neste eksamen som jeg har om en uke i fysiologi. Sååå kan jeg pustet lettet ut. Veldig greit at vi blir ferdig med de muntlige/skriftlige før 17. mai! Da kan jeg nyte den dagen uten å måtte være i eksamensmodus. Hurra!

Over til noe litt annet. I går var jeg på fotoshoot for modellbyrået jeg er i, Rawbyraa! Jeg hadde det så utrolig gøy! Ville virkelig ikke gå derfra, etter 6 timer, ha ha. Tiden suste avgårde, og jeg omgås så kjekke mennesker. Her kommer et par bilder, og må si at jeg ble fornøyd med dem. Makeupen og håret var veldig stilig. Var ikke like lett å få ned håret etter på, he he. Ble en dose med hårkur for å si det slik! Men det var jo absolutt verdt det.

Hår og makeup: Super skjønne, og flinke Andrea

Fotograf: Hanne Cathrin OlsenLes mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign