hits
1

ESSIE - PEARLY WHITE

0

DELICIOUS BREAKFAST

  Publisert 25.04.2013 klokka 10:52 i kategorien Mat

God morgen godtfolk! En ny dag og nye muligheter. Nå har jeg fått i meg en deilig frokost og er klar til å ta fatt på dagen med eksamenslesing! Har fri fra skolen både i dag og i morgen, og da er det på sin plass at jeg bruker disse to dagene godt på eksamensforberedelser. Selvom det til tider er litt kjedelig. Er ikke lenge igjen til vi kommer inn i en ny måned! Hvor har disse månedene blitt av? Tiden bare suser av gårde, og jeg er allerede snart ferdig med mitt første år på høyskolen. Enkelte dager har jeg ikke peiling på hvilken dag eller dato det er en gang. Dagene bare går. Synes dette året har gått litt for fort jeg.

Mmmmm, startet dagen med dette herlige måltidet! Jeg har fått helt dilla på blåbær og bringebær blandet med enten musli eller mager kesam med vaniljesmak! Er så friskt og godt på smak.

 4

SKYSCRAPER COVER VERSION

  Publisert 23.04.2013 klokka 22:24 i kategorien Musikk

0

"EUROPA LER AV BANEKRØLL I BERGEN"

  Publisert 23.04.2013 klokka 16:08 i kategorien Blogg

Hei bloggeeeen<3<3<3<3<3 Kødder. Har seriøst lite motivasjon til å lese akkurat nå. Tar meg selv i nakken litt etter på. Nå tenkte jeg å la middagen sige, surfe litt på nettet og ta en svingtur innom dusjen. Ellers så har dagen vært grei den. Startet dagen klokken ni med friidrett, og været slår jo aldri feil når vi skal ha det. Regn, haggel, regn, haggel... Trenger ikke se på værmeldingen en gang når jeg skal ha friidrett. Så lenge jeg vet det er friidrett så blir det regn, ha ha. Apropos friidrett. Vi kastet slegge i dag, og det gikk helt bananas. Gikk nå hakke bedre enn forrige uke da vi kastet spyd. Helt utrolig at ingen har fått et spyd eller en slegge i hodet.

Over til noe annet. Sikkert flere som har fått med seg at det her i Bergen by, på selveste Kronhsminde, er blitt bygget en bilvei på fotballbanen. Faktisk. Har ikke ord. Da jeg kom over dette på BT måtte jeg lukke øynene et par ganger for å se at det ikke var meg det var noe i veien med. Uheldigvis ikke. Altså, helt alvorlig. Her er det noen som ikke har tenkt lengre enn som så. Må nesten le litt. Ikke nok med det har dette også blitt til en morrosak i Europa. Les saken HER.0

WHITE DRESSES

0

21.04.2013

  Publisert 21.04.2013 klokka 14:13 i kategorien Blogg

Hei og hopp. Søndag igjen gitt, og bare to uker til første eksamen(!!!!). Har tatt det ganske med ro denne helgen, noe jeg virkelig trengte. Litt for mye som har skjedd på kort tid, så det er jammen meg godt å hente seg inn igjen. Akkurat nå venter jeg på mors hjemmelagde kjøttkaker. Mmmmm. Og så har jeg prøvd å ha en liten photoshoot med den ene katten i hus, ha ha. Som dere ser så gikk det jo nesten bra... Fikk et par poteslag i ansiktet der ja. Han heter forresten Viggo. Veldig spesiell og artig katt. Katt og katt. Vil vel si han er hunden i huset. Han oppfører seg i hvertfall som en.0

FRUITS & CHOCOLATE

  Publisert 17.04.2013 klokka 19:02 i kategorien Mat

 0

GREEN TEA

  Publisert 16.04.2013 klokka 14:13 i kategorien Blogg

Sitter og nipper på en god kopp med grønn te. Lader opp motivasjonen til å finne frem eksamenspensum. Er bare tre uker til jeg skal ha første eksamen! Hvor ble tiden av? Har hatt noen flotte uker. En deilig påskeferie fylt med sol og avslapning, snøhuletur og en uke praksis med søte, små elever Er helt utrolig hvor fort dette skoleåret har gått. Er ikke mange ukene igjen før sommerferie. Nå skal jeg hive i meg resten av teen før varmen forsvinner helt, og sette meg inn i anatomiverden. Ha en fin dag.
0

MY LAST WEEKS

  Publisert 14.04.2013 klokka 10:23 i kategorien BloggLes mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign