hits
1

FERDIG, FERDIG, FERDIG

  Publisert 27.03.2015 klokka 12:08 i kategorien Blogg

Å våkne opp til sol skinnende inn vinduet, fuglekvitring og radioen på fullt med dansefoten vrikkende som en gal på kjøkkenet var bare helt utrolig deilig. Jeg er ferdig med eksamen. Min aller siste eksamen! Jeg kan ikke tro det. Virkelig ikke. Det har enda ikke gått opp for meg, og det vil nok ta et par dager før det skjer. Veldig rar følelse, egentlig. Jeg blir nesten i overkant hyper av tanken. Da jeg forlot eksamensrommet i går gikk all luften ut av meg av lettelse. Følte meg som en grønnsak da jeg gikk der ifra. Hele harddisken ble omgjort til en stor grøtmasse. Rart det der, man glemmer liksom alt man har sagt og fått spørsmål om i det øyeblikket man trer ut av rommet.

Det ble en liten feiring i går kveld med Sandra der vi lo og gren om hverandre av latter. I tillegg til at jeg hadde meg et glass hvitvin og en drink. Det var nok til at jeg ble litt baisen i topplokket og så livets glade sider. Ha ha. Jeg er billig i drift. Vi endte opp på en irsk bar i sentrum. Veldig koselig, og det var ikke alt for mye folk der. Meg og Sandra hadde en hel sofa og et bord for oss selv, og der breiet vi oss ut og ble sittende limt fast. En artig episode som oppstod i går kveld som jeg fortsatt sitter og ler meg skakk ihjel over er da jeg skulle lufte partyblæren. Problemet er at på toalettdørene der står det ikke menn/damer, men noe helt annet. Så da jeg gikk fornøyd bortover tregulvet i et litt vell høyt tempo da jeg var veldig tissetrengt stoppet jeg brått opp da jeg fikk øye på dørene. Okey, hvilken var det som var dametoalettet? Tok en sjanse på døren til høyre, og jeg hadde ikke sjanse til å innse at jeg gikk inn i et illeluktende toalett med pissoarer langs den ene veggen, før jeg plutselig hører et par mannfolk komme høylytt inn med en typisk bergensk dialekt. Det øyeblikket innså jeg at jeg ikke var alene, så jeg ble stående inne i toalettluken før jeg mannet meg opp, gikk ut, og sa unnskyld meeeeeg. Ha ha. De lo godt og sa selvfølgelig at det var i orden og lurte på om det var jeg som hadde vunnet førstepremien i dysleksi.

Dagen i dag kommer til å bli brukt til pakking. Reiser i morgen kveld til Tyrkia. Da er det treningsleir som står for tur. Gleder meg helt vilt! Så i dag blir det pakking, en tur til byn med min kjære, og på kvelden blir det eksamensfest med klassen. Ha en fin dag!

Min deilige frokost i dag tidlig.

 

0

EXAM DAY

  Publisert 26.03.2015 klokka 08:19 i kategorien Blogg

God morgen. Jeg sov så dårlig i natt. Lå og vrei meg alle veier, våknet sikker ti ganger og var livredd for å forsove meg. Jeg har eksamen i dag 11:20, muntlig. Så nå har jeg jo egentlig ganske god tid, ha ha. Nå nærmer det seg snart finito finale, og jeg klarer nesten ikke vente. Vet ikke om jeg bare skal tusle på skolen og sitte der, eller bare slappe av her til jeg må gå. Hmm. Tror jeg går for det sistnevnte. Nervene kommer sikkert til å vibrere i kroppen hvis jeg tar foten innenfor skolen. Akkurat nå er jeg møkk trøtt i trynet. Skal lage meg en god kopp kaffe, gå igjennom presentasjonen en gang og så bærer det avgårde til eksamen. Daaaamn. Blir rett på vinmonopolet etter på for å si det slik. Ha en fin dag og ønsk meg lykke til!  

1

GOODIEBAG

God morgen! Har akkurat slukt frokosten, oppdatert meg på hva som skjer i verden, og nå kjenner jeg at øyelokkene ikke lenger slepes bortover gulvet. Nå gjenstår bare en deilig kopp kaffe for å kvikne ordentlig til før jeg må lese, lese og atter lese. Nå er det kun to dager igjen til eksamen, og jeg kjenner at jeg nesten får litt sommerfugler i magen av tanken på at jeg snart er ferdig med min aller siste eksamen EVER! Får vi håpe. Jeg skal feire både torsdag og fredag. En liten feiring torsdag med en av mine nærmeste venninner Sandra som også har eksamen på torsdag, og på fredag blir det hele klassen, da det er siste dagen folk har eksamen. 

Nok eksamensprat. Det jeg egentlig ville dele med dere nå er goodiebagen jeg hentet i går i sentrum på Ramm frisørsalong som en betaling for at vi gikk catwalk på lørdag. Jeg har allerede tatt i bruk alle produktene, og de lukter så godt! Kevin Murphy produkter, foruten om oljen, den er et annet merke som heter Davines.Shampo og balsam. Likte veldig godt flaskedesignet.

Håndkrem. Kan aldri få nok av det. Bruker det hele tiden og må alltid ha det i vesken når jeg er ute og farter.

Hårolje! Det gjør så godt for håret! Skal brukes i lengdene. Denne lukter kjempe godt.14

CASUAL OUTFIT//Genser, Westhill Redbird. //Bukse, Bik Bok. //Sko, Converse

2

22.03.2015

  Publisert 22.03.2015 klokka 12:38 i kategorien Blogg

God formiddag fine dere. Jeg er i så godt humør etter gårsdagens show at det er like før jeg flyr vegg i mellom. Denne morgenen har jeg vært langt inn i pensum, så nå er det på tide med en pause. Føler det går greit med lesingen, så er veldig avslappet egentlig. Noe jeg som oftest er i eksamensperioden. Ser ikke noe vits i å stresse. Da hadde jeg ikke fått inn noen ting. Nå skal jeg pakke baggen til photoshooten senere, og oppdatere meg på hva som skjer i verden. Ha en fin dag dere! 

Mmmmmm, min deilige frokost i dag tidlig.Litt energi i all lesingen. Mørk sjokolade fylt med karamell! Love it!0

BACKSTAGE PHOTOS

Hvor skal jeg begynne!? For en dag. Så mye adrenalin og spenning det har vært på Bergensmesterskapet i frisering. Alle modellene møtte halv ett på salongen der vi ble ordnet på. Og jeg må bare nevne at de frisørene som hadde med oss å gjøre er vanvittig dyktige. Snakk om å være detaljert fra punkt til prikke. Da vi var omtrent helt ferdig sminket og ordnet på håret gikk vi alle sammen ned til Hotell Norge for å øve på koregrafi på catwalken. Snakk om å bli møtt med mange rare blikk det lille stykket vi gikk fra salongen og til hotellet, ha ha. Synes det er så morsomt, og jeg vedder på at halvparten tror at det er slik vi går til vanlig. Vi ble også servert pizza og drikke, nomnom. Er helt sykt hvor sulten man blir av slikt, selv om man for det meste sitter på en stol og halvsover. Neida. Uansett. Showet startet ikke før halv åtte på kvelden, så det er mange timer forberedelse før et slikt show. Alt skal sitte. Var så sykt god stemning da vi stod oppstilt backstage og hørte publikum juble. Aaah, den energien som gikk gjennom meg da er ubeskrivelig. Alt blir så mye mer energisk og gøy på catwalken. Selvfølgelig dukker det opp masse nerver, spesielt rett før man skal på catwalken. Men så forsvinner det. Nå som jeg har kommet hjem, dusjet, spist, og landet på jorda, kjenner jeg at all energi er lagt igjen laaangt vekke. Så nå er det snart natta for min del, for gjett hva jeg må gjøre i morgen? Eksamenslesing...... Og deretter på en photoshoot på ettermiddagen, men det blir bare gøy og deilig med litt avbrekk fra all lesingen. Det hjelper i hvertfall veldig for meg å få tankene over på noe helt annet.

Se den frisyren. Er ikke hver dag man får gå slik, med rød skille.

Den fine jumpsuiten jeg gikk med! Se så fin den er bak. Utrolig flott fasong på den. Husker ikke helt hvor den er fra, men prisen er 1500. Klærne lånte vi, så prislappen var på og godt gjemt.

Me and the gang!

4

SATURDAY INSPO

4

FORBEREDELSER TIL HÅRSHOW

Tjoheeei. Fredagsmodusen er skrudd på fullt og jeg ligger trøkt i sofaen med musikk på ørene. Denne dagen har vært travel med eksamenslesing og forberedelse til catwalk i morgen. Da er det Bergensmesterskap i frisering og jeg skal gå hårmodell. Gleder meg! Var i dag på forberedelse, der vi prøvde klær og fikk ordnet håret. Jeg skal gå med en kjempe fin svart jumpsuit. Da jeg så prisen på den var det så vidt jeg turte å ta i den, ha ha. 1500 kr for den jumpsuiten. Den var utrolig fin bak. Skal vise dere bilder i morgen. Denne kvelden skal brukes til å lade opp til i morgen, for det blir en laaaang dag med fiksing av hår, sminke og koregrafiøving. I tillegg må jeg få lest til eksamen midt opp i alt dette. Jeg har et par timer på morgenen før jeg går og så får jeg ta med meg litt lesestoff som jeg kan lese på når jeg dullet med.

Nå skal jeg kose meg med dette gratisbladet fra Vita, skrubbe ansiktet, drikke en kopp te og krype inn i armkroken på min kjære.

 

0

EKSAMENSMODUS

  Publisert 19.03.2015 klokka 20:54 i kategorien Blogg

Nå som jeg er midt opp i eksamenslesing går dagene så alt for fort. Jeg er mildt sagt lite motivert, og jeg ser så frem til å gå ut av eksamensrommet, vinke farvel og juble over at jeg hadde min aller siste eksamen. Wuhuuu. Deretter blir det en uke til Tyrkia på treningsleir hvor jeg kan slippe grøten ut av skallen og bare kose meg med trening, fint vær og en fin gjeng. Jeg tror jeg aldri har vært så skolelei som jeg er nå. Jeg er lei hele skolen, og jeg kan nesten ikke vente med å komme meg i arbeid og ha ordentlige rutiner. Slik som det er nå, eller har vært, spesielt dette siste året, har alt bare vært helt i utakt. En forelesning her, og en der,  og flytting av timer (timeplanen har ALDRI vært fast). Det sistnevnte er det som irriterer meg mest. Går jo ikke an å planlegge noen ting. Jeg hadde faktisk min siste forelesning i dag, og jeg har ikke ord på hvor deilig det faktisk føles. Jeg tenkte egentlig ikke på det i dag før jeg faktisk satt limt til stolen i forelesningen. Følte virkelig for å ta på meg partyhatten i det øyeblikket, men så er det den forbanna eksamen som sitter og knager seg i bakhodet på meg. Da var det nok klaging for i dag. Får vell glo litt til i pensum til øynene popper ut og hjernen blir til en grøtmasse av alt jeg bør kunne. Natta.
0

EN PERFEKT HELG

  Publisert 16.03.2015 klokka 18:01 i kategorien Reiser

For en super helg i Trysil, med de beste folka, snø, ski og soool! Jeg lar bildene tale for seg. Mimre, mimre.

0

INSPO

  Publisert 14.03.2015 klokka 15:35 i kategorien Blogg

Nå befinner jeg meg i Trysil, og siden jeg ikke har med pcen her (dette innlegget er forhåndsskrevet), så tenkte jeg å dele litt inspirasjonsbilder med dere på denne lørdagen. Jeg blir ihvertfall i godt humør av å titte rundt på weheartit og pinterest for litt hverdagsinspirasjon. 
//Weheartit

0

HELGETUR TIL TRYSIL

  Publisert 13.03.2015 klokka 09:28 i kategorien Blogg

God morgen skjønne folk! Dagen i går ble ikke akkurat slik som planlagt. Som sagt skulle jeg på photoshoot, men fikk en telefon fra fotografen at samboeren var på vei til fødestuen, så da var det bare for meg å komme meg hjem igjen, hive på meg fotballtøy og løpe til trening. Fikk melding senere at det var falske rier, stakker. Vi skal ta igjen den photoshooten på tirsdag neste uke, så det blir bra!

Akkurat nå sitter jeg og slapper av med en kopp kaffe og holder på å reinstallere mobilen min som har vært til de grader treg og bare tull med. Nå ser det veldig lovende ut for at den kommer til å fungere som normalt. Ellers må jeg pakke for meg og typen reiser til Trysil i kveld med en jeg jobber med som har et barndomshjem der. Åh så jeg gleder meg vilt til å stå på ski, både nedover og bortover. Har ikke hatt anledning eller tid til å stå på ski i vinter, så nå er det jammen meg på tide å hive seg utfor bakker. Er meldt knallvær med sol og blå himmel, så denne helgen blir toppers, det er jeg sikker på. Nå skal jeg drikke opp kaffen før jeg må hente skiene mine som ligger hjemme hos mamma og pappa. Ha en nydelig dag!2

PHOTOSHOOT PREP

  Publisert 12.03.2015 klokka 11:14 i kategorien Blogg

Denne morgenen ble jeg vekket av deilig morgenlys. Det er blitt så tidlig lyst ute nå på morgenen og det gjør noe med hele meg. Mye mer energi på morgenen, lettere å komme seg opp av sengen, og starte dagen med et stort smil! Ikke nok med det, det er sol! Håper det varer litt også. Er morsomt å se hva været kan gjøre med en. I går krydde det av folk i sentrum, enkelte litt for lettkledd spør du meg. Er fortsatt kjølig ute, og når jeg ser folk omtrent vandre rundt i shorts og t-skjorte når solen først titter frem, da er vi desperat etter sommer, ha ha. Denne dagen startet tidlig for min del med litt forberedelser til eksamen. I tillegg skal jeg på photoshoot i ettermiddag og jeg har pakket alt jeg trenger å ha med meg til det. Nå mangler det bare å rette håret og lakke neglene røde og fine. For meg før en photoshoot er det viktig at jeg er forberedt. Det gjør det så mye lettere når man kommer på settet. Spesielt i dag, da jeg selv skal bestemme stilen og sminken på meg. Det blir gøy! Dagen før en shoot pleier jeg å skrubbe ansikt og kropp, og smøre meg inn med body lotion. Og viktigst av alt, få en god natt søvn! Det har alt å si for både kropp og sinn. Jeg hater å være trøtt hvis jeg vet at jeg må være fokusert og terpet. Da kan du bare glemme å kommunisere med meg da det er som å snakke til en vegg.

Min deilige frokost bestående av havregryn, bær, melk, toppet med honning.

Kan ikke akkurat klage på å våkne opp til denne utsikten med blå himmel og sol.2

10.03.2015

  Publisert 10.03.2015 klokka 19:36 i kategorien Blogg

Da var jeg vell hjemme etter en flott uke i Tyskland. Det var så kjekt! Nå er det fullt fokus på skole for jeg har nemlig eksamen om litt mer enn to uker. Jepp. Kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med den og faktisk tenke på at det er min aller siste eksamen (får vi nå håpe). Deretter er det to måneder med bachelorskriving før jeg kan si meg fiks ferdig på skolen! Yey! Jeg er så lei skole nå at jeg kan nesten ikke vente til å begynne i jobb.

Dagen i dag har bestått av en forelesning før det var hjem en tur for å lage middag og deretter møte herlige Oddbjørn for et lite møte der vi planlagte hva som skal skje fremover med businessen. Dette blir da etter jeg er ferdig med eksamen og er kommet hjem fra treningsleir fra Tyrkia. Viktig at jeg kun har fokus på det nå, og legge alt annet fra meg. Nå skal meg og typen snart ut på luftetur før vi skal finne en ny serie å se på. Vi har sett ferdig Breaking Bad og det er den beste serien jeg noen gang har sett! Så mye spenning, overraskelser, oppturer og nedturer på en gang. Wow, altså. Fantastisk serie og jeg anbefaler alle å se den!  Ha en fin kveld.1

06.03.2015

  Publisert 06.03.2015 klokka 13:04 i kategorien Reiser

Nå nærmer det seg snart hjemreise. I morgen går flyet hjem så i dag har vi pakket slik at vi slipper å tenke på det. I går handlet vi masse snop og digg som vi bringer med oss hjem, i tillegg til masse ost og salami som vi handlet i dag tidlig. Er mye billigere å kjøpe det her, i tillegg til at de har utrolig godt utvalg av kjøttpålegg! Nå blir det mange gode matpakker fremover. I kveld skal vi ut og kose oss og vrikke litt på dansefoten så det blir bra. Ha en fin dag.

Her er da resultatet av shoppingen i går. Så mye digg!4

JUMPSUITS FAVOURITES

0

04.03.2015

  Publisert 04.03.2015 klokka 22:19 i kategorien Reiser

For en nydelig dag. Skinnende sol og vår i luften. I dag kjøpte vi rundstykker på bakeriet til frokost og gikk innom en kjøttbutikk og kjøpte skinke og ost. Ferskt og godt! Jeg blir faktisk flau over hvor jævlig (unnskyld språbruken) dyrt det er i Norge. Er jo dobbelt av det vi betaler her for ordentlig godt utvalg. Er ikke rart jeg får sjokk der øynene mine omtrent står på spreng når jeg ser over kvitteringen her og hvor billig det er alle andre steder enn i Norge. Latterlig. Rett og slett. Uansett. Var som sagt og klippet meg, både meg og typen, og vi gikk fornøyde og blide derfra. Deretter spiste vi en deilig, gresk lunsj før vi tok turen til Miltenberg som er 3 km unna landsbyen, satt oss på en bar og slappet av med hver vår kaffe og fotball på skjermen.9

NEW HAIRCUT

Ingenting er så deilig som å kvitte seg med slitte tupper. Føler meg skikkelig fresh og er utrolig fornøyd med klippen. Føles tykkere, og jeg liker veldig godt den lengden jeg har nå. I tillegg til å klippe tuppene klippet jeg det også litt opp, så nå er alt omtrent like langt.1

TUR TIL ASCHAFFENBURG

  Publisert 03.03.2015 klokka 21:41 i kategorien Reiser

God kveeeld! For en kjekk dag, nok en gang. I dag var jeg oppe klokken syv, full i energi med solen skinnende på himmelen. Så deilig! I dag tok vi toget til en by i nærheten som heter Aschaffenburg. Var kjempe koselig å traske rundt. Etter en stund satt vi oss ned på en Cubansk restaurant/bar og ble sittende der i mange timer. Vi endte opp med hver vår gigantiske burgermeny. Snakk om å ødelegge seg totalt på en burger. Det er den største burgeren jeg noen gang har spist. Det var helt umulig for meg å fullføre den menyen. Etter det måltidet ble vi skikkelig daffe og det var like før vi lå livløs på bordet. 

Her kommer litt bilder fra dagen vår:

0

02.03.2015

  Publisert 02.03.2015 klokka 12:51 i kategorien Reiser

For en artig dag vi hadde i går. Etter at jeg hadde postet innlegget i går fikk jeg en telefon fra en ikke-engelsk-snakkende-tysker om at han stod nedenfor med kofferten min. Jeg ble så glad og nærmest skrek i telefonen "I AM SOOO HAPPY" og fikk han til å hyle i andre enden av telefonen. Så, da trippet jeg avgårde, la igjen min signatur og fikk endelig hoppet inn i rene klær. For en fantastisk følelse. Da var min dag reddet for å si det slik. Deretter spiste vi en god lunsj i den greske restauranten som foreldrene til kompisen til meg og typen eier. Etter hvert dro vi til en spillhall og satt på hver vår maskin og trykket i en fei. Kjempe gøy å prøve noe slik. Sist gang jeg gjorde det var i New Zealand. Deretter dro vi til en bar/restaurant og satt der til klokken slo tolv. Vi spilte biljard og hadde det bare utrolig morsomt i vår eget selskap. Var ikke fullt så artig på nattestid. Jeg skal aldri mer ta Jägermeister shots. Nå høres det ut som om jeg hev inn på i bøtter og spann, men slik var det ikke. Jeg hadde kun to shots med veldig store mellomrom og det var det eneste, og at det går an å bli så dårlig av noe slikt. Både meg og typen ble dårlig av det, han litt vell verre enn meg. Vi lurte på om det kunne vært pizzaen vi spiste der, men det tror jeg neppe. Ja ja, vi er i hvertfall helt fine i dag.

Startet dagen med en liten luftetur til nærmest bakeri og kjøpte med litt av vært som vi har spist til frokost. Så utrolig godt! I dag skinner solen også. Skikkelig vårstemning i dag. I dag vet jeg ikke helt hva planen er, men er snakk om å dra på et museum her i nærområdet. Jeg har det veldig kjekt her! Ha en fin dag alle i hop.1

STRANDET I TYSKLAND

  Publisert 01.03.2015 klokka 10:24 i kategorien Reiser

Hellu hellu. Nå befinner jeg meg i Tyskland med typen på besøk til en kompis av oss. Vi reiste i går tidlig på morgenen. Jeg har sovet 11 timer i natt, og formen begynner endelig å bli bedre. I går ble jeg servert både suppe og te og det hjalp veldig, så i dag våknet jeg som et helt nytt menneske. Wuhuuuu, det liker vi, men jeg må fortsatt la kroppen få hente seg inn igjen. Akkurat nå nipper jeg til en deilig kopp sitron/ingefær te som jeg har kjøpt her nede. De har så mye utvalg i forhold til hjemme, i tillegg er det billig! 

Turen i går gikk veldig fint og jeg sov hele turen. Det eneste kjipe er at kofferten min er igjen i Oslo. Eller nå er den på flyplassen i Frankfurt, og i går fikk jeg beskjed om at den skulle komme på kvelden i går, men ingenting skjedde. Da kontaktet jeg de nå på morgenen igjen, og da sa de at den er på flyplassen (den har ligget der siden i går), men at jeg ikke får den før i kveld?!?!?! Altså, jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kan levere den på dagtid. Jeg tenker å kontakte dem nå snart igjen og si at jeg virkelig trenger bagasjen min og komme opp med et eller annet som høres veldig dramatisk ut. Irritasjonsmoment tidlig på morgenen. 

Uansett, i går gikk vi litt rundt og det er såååå fint her. Det er en landsby som heter Kleinheubach ca. en time utenfor Franfurt. Gleder meg til å vise dere bilder herfra. I går orket jeg rett og slett ikke å gjøre annet enn å luffe rundt som en zoombie i gatene.

 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign