hits
1

22.03.13

  Publisert 22.03.2013 klokka 21:20 i kategorien Blogg

Ikke mye bloggoppdatering på denne fronten. Bærbaren min streiket hin dagen. Buhu. Slik er nå det. Akkurat nå sitter jeg og blogger fra typen min sin data som selvfølgelig ikke har norsk tastatur, og jeg må da sitter her og kopiere æ, ø og å. He he. Ellers har jeg denne uken trent masse! Det har vært helt ubeskrivelig deilig. Og hjertet kjennes veldig bra ut. Har ikke hatt noe tendenser til ubehag. Bare litt høy puls innimellom, men det er jo naturlig etter et slikt inngrep. Nå venter jeg på at min kjære skal komme hjem fra jobb, og så blir det film og en god armkrok å slappe av i. Armene mine er helt støl etter dagens styrkeøkt. Litt spagettitendenser her jeg sitter, ha ha. Så nå tror jeg at jeg avrunder skrivingen for i kveld, og legger med litt sommerinspirasjonsbilder fra weheartit. Enjoy. Og god påske da.

 

1

SILVER DETAILS

0

LOVE PINK

  Publisert 15.03.2013 klokka 17:27 i kategorien Blogg
0

CLOSE UP EYE

  Publisert 14.03.2013 klokka 16:20 i kategorien Blogg

Image and video hosting by TinyPic

2

MY DAYS

  Publisert 13.03.2013 klokka 14:39 i kategorien Blogg

Dagene mine går til studier, studier og studier. Nå som jeg ikke kan trene heller blir det i hvertfall mye tid til å lese, pugge og notere. Ellers går det ganske bra med meg etter operasjonen. Har ikke merket noe særlig, annet et at lysken er grønn, gul og blå, men det er jo ikke så rart. Så blir spennende til neste uke da jeg starter å bevege på meg igjen. Kommer selvfølgelig til å ta det rolig, kjenne på kroppen og ta et skritt av gangen. Gleder meg! Blit helt rastløs av å sitte på ræven. Har så lyst å ta på meg løpeskoene og jogge i det fine været. Nå skal jeg ta meg en velfortjent pause med noe å tygge på, en kopp capuccino med en episode av Gossip Girl. Ha en fin ettermiddag.

Har skrevet til krampa omtrent tar meg. Masse notater.

5

MINE FAVORITTER

Først vil jeg bare si at jeg ikke har blitt sponset av disse produktene. Dette har jeg kjøpt selv, og er mine meninger.

1. Too Faced Chocolate Soleil: Denne bestilte jeg på Coverbrands for en stund siden i fargen Milk Chocolate. Jeg påfører denne på kinnbena og i t-sonen etter jeg har påført foundation. Jeg kan ikke si annet et at jeg elsker den. Den gir en matt, jevn og naturlig look, og frisker opp ansiktet. I tillegg lukter den sjokolade.

2. Essie neglelakk i fargen "Lapiz of luxury", nr 94: Denne kom min kjære mamma hjem med for noen dager siden, og nå som våren nærmer seg er det fint å friske opp neglene med en matt, lys og fin blåfarge.

3. Dior Forever foundation: Kjøpt på et parfymeri. Fargen jeg har er 010. Endelig en foundation jeg virkelig er fornøyd med! Jeg liker at den dekker godt, men samtidig ser naturlig ut.

4. Bodygraphy - Radiance Boost: En highlighter som man påfører steder i ansiktet man ønsker å fremheve, for eksempel kinnbena og neseranden. Denne kan man påføre før man legger på foundation, sammen med foundation, eller etter man har tatt på foundation.

5. Kabuki brush: Denne herlige, myke kosten bruker jeg til å påføre Too faced pudderet. I tillegg er den lett å slenge med seg i vesken, og designet er kjempe søtt.

6. NatuVive Cherry Care gloss: Denne har jeg kjøpt på jobb, Apotek 1. Den fukter leppene samtidig som den gir en rødlig farge. Fås også i andre varianter.

7. Nuxe Paris Lip Balm: Denne har jeg også kjøpt på jobb, Apotek 1. Denne anbefaler jeg for de som har tørre lepper, eller er plaget med sår i munnviken. Det er viktig at man ikke påfører balmen rett på leppen. Ta litt på fingeren og "varm" den opp på håndflaten i sirkelbevegelser til den blir mer flytende. Deretter påfører balmen på leppene. Den lukter godt, og gir god fuktighet.

0

NATURE

  Publisert 11.03.2013 klokka 14:37 i kategorien Blogg

2

GLAD DET ER OVER

  Publisert 11.03.2013 klokka 00:08 i kategorien Blogg

God kveld, og god natt. Er seeent, og jeg har selvfølgelig tørka ut øynene mine foran skjermen med Gossip Girl, igjen. Ny uke rundt hjørnet, og vi er allerede kommet godt ut i mars måned. Jeg kjenner det skal bli deilig å fokusere hundre prosent på studier etter at jeg endelig er ferdig med operasjonen. Kan faktisk ikke beskrive hvor mye lettere jeg føler meg, både i kropp og sinn. Var som sakt på Haukeland på torsdag for å ta blodprøver, snakke med leger osv. Og fredag var dagen der jeg brente vekk en ekstra ledningsbane i hjertet som har vært med på å gi meg hjertebank i tenårene. Alt gikk fint, og jeg har det fint nå. Var noe av det mest ubehagelig jeg har vært igjennom, med tanke på at man er våken under et slikt inngrep, da de går via lysken og i årene, men da alt var overstått var jeg bare utrolig lettet! Må også få si at jeg ble tatt godt vare på, både av leger og sykepleiere. Nå er jeg veldig klar for å stupe hodet ned i puta, og tre dyna godt over og få meg en god-natt-søvn.0

VÅRENS SKONYHETER PÅ BUBBLEROOM

Som sikkert mange andre jenter er jeg veldig glad i, kanskje litt i overkant glad i sko. På Bubbleroom har det kommet inn masse nytt! Hæler, støvletter, hverdagssko, osv. I alle mulige farger og fasonger. Jeg har vært innom Bubbleroom mange ganger, og de har utrolig mye fint, samt gode priser. Personlig synes jeg Bubbleroom er en flott, og oversiktlig side med mye fint å hvile øynene på. I tillegg dukker det opp nye produkter på skjermen hver dag. Det kan vi like! For å handle sko hos dem, er det bare til å klikke HER.

Har satt sammen et par favoritter. Her ser dere alt i fra knall rosa hæler, til svarte støvletter og boots. Masse inspirasjon å hente!

 //Sponset innlegg

0

07.03.13

  Publisert 07.03.2013 klokka 15:25 i kategorien Blogg

Tar en tur innom for å legge igjen litt fotspor. Er ikke helt på den derre skrivefronten. Sånn er nå det. Har i dag vært på Haukeland og blitt stukket, hvem vet hvor mange ganger, i armen. Blodprøver altså, og jeg trodde jeg ikke skulle si dette ettersom jeg ikke har store problemer med å bli stukket, men i dag tok kaka. Dårlig opplevelse. Svimte ikke av eller noe da, men jeg ble ganske svett da dame nummer to ikke klarte å treffe blodåren, men en stakkars nerve i stedet. Ha ha. Og ikke nok med det, da hun endelig traff ville selvfølgelig ikke noe blod renne inn i det forbanna glasset. Herre min hatt. Gikk jo bra til slutt da. Man kan ikke alltid ha dagen, verken på jobb eller i hverdagen. Får sove hjemme i natt før jeg skal opp igjen i morgen for å ta en undersøkelse i hjertet. Skal jo faste og greier fra midnatt.

Uansett, nok sykehusopplevelseprating. Har det veldig fint altså. Fint vær, vårstemning, og da kan det ikke bli bedre. Og ny vårjakke har tatt plass i skapet fra Vero Moda. Prøvde denne i en mintgrønnfarge og, men den ble plutselig ikke så veldig fin på meg da jeg slengte den over skuldrene, så da ble det beige. Egentlig greit det, tidløs og kan brukes i mange år.

Verdens deiligste mariusgenser som min farmor har strikket til meg. Den blir godt brukt for å si det sånn.


0

THE STREETS OF NEW YORK

0

NEW MONTH

  Publisert 01.03.2013 klokka 08:17 i kategorien Blogg

God morgen solstråler. Tenk at det er 1. mars i dag, første vårmåned! Dette liker vi. Kjenner at det ble litt vell sent i går. Klarer virkelig ikke å legge fra meg Gossip Girl. Jeg ler og griner om en annen når det ruller på skjermen. He he. Nå skal jeg få på meg maska, lage en god lunsj før jeg drar på jobb. Fredag, og snart helg! Ha en fin fredag.

Et nytt bilde fra shooten. Fotografen hadde satt sammen bilde av meg med denne søte pusekatten som hun også har fotografert.Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Hår/Makeup: Sølvi Bjørnevoll

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign