hits
1

SYKDOM PÅ TUR

  Publisert 26.02.2015 klokka 16:20 i kategorien Blogg

Hei og hopp. Har vært travle dager med jobb og diverse, i tillegg til at en forkjølelse har tatt turen innom som har gjort til at denne kroppen har ligget langflat på sofaen i hele dag. Utrolig hvor mye krefter som kan bli tappet av noe slikt. Var stygt redd for at det var influensa som stod for tur da jeg hadde feber i går, men heldigvis har den forsvunnet. Så denne dagen har jeg tilbrakt under ullteppe med ski på skjermen og nærmest svømt i kleenex lommetørkler som virkelig har trimmet nesen min for uendelige mye utblåsning. Godt er det. Jeg har en tendens til å ikke tenke på å kjøpe slike myke lommetørkler når jeg først blir forkjølet, og jeg merker jo nå hva den stakkers nesen min har blitt utsatt for før. Sandpapir fra First Price som gjør både nesen rød og sår. 

Nei, nå skal jeg fortsatt ligge her med saltvannsprayen godt trøkt opp i naien, kleenex på rundtur og et glass med Argi+ for å få i meg litt vitaminer og diverse i håp om at jeg blir fort frisk. Ha en fin dag!

Litt inspirasjonsbilder fra Weheartit
5

EN SLIK MORGEN

  Publisert 24.02.2015 klokka 07:41 i kategorien Blogg

I dag er en slik morgen der jeg bare har lyst å krølle meg sammen under dyna, og bare ligge der. Er forbanna sliten og trøtt i dag og har ikke noe lyst å dra dette trøtte trynet ut døren. Kommer til å skremme vettet av folk. Akkurat nå ser det ut til å at det blir sol, men noe sier meg at kommer til å snu fort til sidelengs regn, haggel og masse vind. Nå håper jeg våren er rett rundt hjørnet! Nei, jeg får vell dra liket med meg på badet og piffe opp litt farge i skinnene og sveive med maskaraen i håp om at de tunge øyelokkene ser litt mer våken ut. Ha en fin dag.

Litt bilder fra søndagsturen opp Fløyen. Været var nydelig, og det var masse folk.3

DET NYE

Innlegg i samarbeid med Det Nye

Hva er vell ikke bedre enn å starte dagen i rolige omgivelser med radioen i bakgrunnen, en kopp kaffe og et blad å lese i. Jeg elsker å starte dagen på den måten, spesielt med et magasin framfor meg, nemlig Det Nye. Det å få inspirasjon på morgenkvisten gir i ihvertfall meg ro i sjelen, samtidig som jeg kan slappe godt av i min egen boble. 

Det som fanger min oppmerksomhet er sportye og trendye spalter med masse farger. Alt i fra mote og skjønnhet, til interiør og treningsreportasjer.

Nå får dere et abonnementstilbud på Det Nye, der dere nå får 5 utgaver av Det Nye + Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Klikk på linken HER for å komme til tilbudet.

Toalettmappen fra Lulu's kommeri fargen "iris", og er perfekt for reiserog til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!
0

21.02.2015

  Publisert 21.02.2015 klokka 19:53 i kategorien Blogg

Hei, og god kveld og alt det der. Denne lørdagen har bare sust avgårde. Var oppe klokken seks i dag tidlig, og for en fantastisk morgen. Skulle tro jeg hadde lagt i dvale, for jeg var så full i energi og lysvåken at jeg er sikker på at jeg satt på en rosa sky. Matpakken var laget kvelden før og man sparer så mye tid på det, i tillegg til at den blir ti ganger bedre enn å gjøre det i søvne. Jeg hadde en god frokost, helt stille rundt meg og fikk laget meg kaffe som jeg tok med meg i min trofaste termos. Kan si jeg kvapp litt da jeg tok steget ut døren. Det snødde så mye. Hadde ikke forventet det for jeg er så klar for vår!!! Uansett, det la seg ikke for å si det slik. Hadde en veldig fin dag på jobb, og møtte mange hyggelige mennesker. Er så kjekt når det plutselig dukker opp noen du ikke har sett på lenge, for det gjorde det i dag. Hei til dere, Solveig og Kari hvis dere leser dette her! De visste alt om livet mitt på grunn av min artige, lille mormor holder dem oppdatert med både det ene og det andre. Min mormor er nordlending, og nordlendinger de er glad i å prate de. Jeg elsker nordlendinger. De må være det vittigste folkeslaget som finnes, så jeg er litt stolt over at jeg er kvart nordlending!

Denne lørdagen blir forplantet i sofaen. Det er noe med det når du har vært på farten en hel dag, og når man først sitter rumpen ned, da er det som om underlaget du sitter på suger ut all energien som er igjen i kroppen. Det er farlig å sitte seg ned har jeg funnet ut, for jeg blir i hvertfall bare sittende helt til jeg plutselig ligger og halvslever på skulderen til min kjære med typiske soverykninger der enten en arm eller fot gjør et slags karateslag av noe greier. Ender ofte opp at når vi skal se film så får jeg så vidt med meg hva filmen heter før rullegardinene tar kveld. Tror det er mer kjipt for han enn for meg, ha ha. Ha en fin kveld!

Skjønner ikke hva typen har endt opp med, ha ha. 2

HAPPY FRIDAY

Hei og hopp. Fredag og helgen står for tur. Blir jobbhelg på meg, og jeg gleder meg veldig til det. Skal jobbe hele neste uke også. Blir kjekt å treffe mine kjekke kolleger igjen! Uansett, i går var jeg som sagt på posten og hentet en spennende pakke fra Forever Living Products. Hvis dere er interessert i noen av disse produktene, ta kontakt med meg.

Gleder meg så mye til å teste ut disse produktene. Har kjøpt inn deodorant til både meg og typen, og denne inneholder ikke aluminium, wuhu! I tillegg to tuber solkrem til treningsleir turen neste måned med laget mitt. Viktig med høy solfaktor. Denne solkremen inneholder Aloe Vera og vitamin E, og den er også vannfast. På bildet er det også en todelt concealer som jeg allerede har testet ut. Kjempe fornøyd.

Dette må jo være den fineste innpakningen jeg noen gang har sett! Jeg har da kjøpt et nytt rensesett til ansiktet. Produktene er milde og passer godt til de med sensitiv hud, som veldig mange her i norden har. Er uten parabener, og aloe vera er basis ingrediensen.0

TOO MUCH ENERGY

  Publisert 19.02.2015 klokka 11:48 i kategorien Blogg

Jeg har hatt så mye energi de siste dagene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har vært så spennende de siste dagene med Forever Living Products der jeg har blitt inspirert og er utrolig motivert for hva som skal skje fremover. I tillegg har det skjedd kjekke ting på bloggen. I går hadde jeg så mye adrenalin at jeg maste hull i hodet på kjæresten min da jeg kom hjem. Må bare si at han er den beste til å støtte meg i alt jeg gjør, og han blir jo omtrent like gal og energisk som jeg blir når kjeften min går i hundre. Jeg har heldigvis landet fra den overenergiske skyen jeg svevde på i går. Jeg vedder på at det lyste stjerner i øynene mine i hele går. Men herregud så sliten man blir av å ha utbrudd av slike intervaller av adrenalin. Det er som om luften blir sugd ut av en, på en deilig måte. Kjente det var godt med fotballtrening i går kveld etter en slik dag. Fikk lettet på trykket og la fra meg den trøtte, overentusiastiske og slappe meg hjemme. Ho hoooo. Okey. Jeg har skrevet en hel TO DO liste som jeg skal få unnagjort før jeg skal på trening halv fem. Så da er det bare til å begynne. I tillegg skal jeg hente en pakke på posten. Gleder meg til å vise dere senere. Have a good day!2

ARGI+ KOSTTILSKUDD

Dette er en av mine absolutt favoritter som jeg prøver ut. Så aktiv som jeg er med fotball og trening generelt trenger jeg ekstra påfyll for å få enda mer energi til å yte mer. Argi+ er et kosttilskudd som kan brukes av aktive personer som ønsker ekstra energiboost på treningsfronten. Nå kan dere kjøpe en slik boks av meg med Aloe Lips på kjøpet! Ta kontakt i meldingsboksen på facebook hvis du er interessert og ønsker mer informasjon om produktene. HER klkker dere inn for å komme til min facebookside Forever Living Products.0

PHOTOSHOOT RESULT

Fotograf: Henry Phiri Torsvik4

DIY BIRTHDAY CARD

  Publisert 15.02.2015 klokka 19:57 i kategorien Blogg

I morgen har min bror bursdag, og i den anledning har jeg laget et kort til han. Har vært på middagsbesøk til han i dag, så han har fått kortet. Her er det bare til å bruke fantasien. Er så utrolig mye morsomt man kan lage! Jeg har funnet alt jeg trenger på hobbybutikken Panduro. Har også kikket litt rundt på Pinterest for å få litt inspirasjon til hvordan jeg kunne gjøre det. 

Her er hva du trenger:

1. Jeg plukket ut to papir som passer fint i lag, et blått og et sølvaktig med shimmer i.

2. Ulike bursdagsprint som kom i en pakke. Utrolig mye artig som følger med.

3. 3D foamtape som brukes til å skape 3D effekt på det man velger å klistre på kortet man lager.

4. Og sist, men ikke minst, saks, sprittusj og limtube.

Klippet ut fra det blåe papiret og brettet det i to. Deretter klippet jeg ut en strimle fra sølvpapiret og klippet det til og skrev på med sprittusj. Limte det på forsiden av kortet.

Klippet en firkant ut i fra sølvpapiret.

Pyntet forsiden av kortet med print som jeg plukket ut. Her ser dere hvordan det blir når jeg har limt på den ene ballongen. Kult, ikke sant?

Pyntet innsiden med litt gøye print!

Og slik ble det seendes ut.6

FOREVER LIVING PRODUCTS

God kveld, god kveld. Sitter her i morgenkåpen etter en etterlengtet dusj. Dugnaden gikk ikke helt som vi hadde håpet på. Så utrolig lite vi fikk solgt i dag, i forhold til de andre helgene der vi har gått tom for både kaker og vafler. I dag var det så mye igjen at vi begynte å spise selv. Det hjalp ikke så veldig mye det heller. 

Uansett, det jeg tenkte å formidle her på bloggen denne sene kvelden er noe veldig spennende jeg holder på med. Jeg er selvstendig forhandler for Forever Living Products, og i den anledning har jeg nå opprettet en side på facebook der nettopp du kan følge med på hva jeg driver med. I tillegg til at du kan få handle hos meg hvis det er noen produkter som du kunne tenke deg å prøve ut og diverse annet. Klikk dere inn HER for mer informasjon, og lik gjerne siden for oppdateringer som kommer jevnt og trutt.

Nå blir det enda mer Breaking Bad. Blir så avhengig! Glemmer fort tiden når vi sitter klistret foran skjermen. Planen i morgen er å ta en joggetur til Fløyen så jeg har planer om å ikke bli sittende oppe for lenge slik at jeg klarer å dra stumpen ut av sengen tidlig.

4

LØRDAGSMORGEN

  Publisert 14.02.2015 klokka 12:40 i kategorien Blogg

For en nydelig dag å våkne til. Humøret blir alltid et hakk bedre når jeg ser skinnende sol på himmelen. Skikkelig vårstemning ute i dag. Var deilig å våkne uten en pipende alarm og bare slumre i sengen i armkroken til min kjære. En kjempe deilig lørdagsmorgen. 

Nå har vi akkurat sett ferdig sesong 2 av Breaking Bad og laster ned tredje sesong. Elsker den serien, rett og slett! Nå skjønner jeg hvorfor alle går rundt og snakker om den. Om ikke lenge skal jeg jobbe dugnad i et par timer. Selge litt vafler, boller og kaker til, forhåpentligvis, smilende barn og voksne som er ute og handler. Ha en fin lørdag!1

Å LØPE TIL BUSSEN

  Publisert 12.02.2015 klokka 15:15 i kategorien Blogg

Dere vet når klokken ringer om morgenen og du tenker det bare er en drøm? Vell, slik var det med meg denne morgenen der jeg lå i svime og ikke registrerte at alarmen stod for fullt helt til typen måtte snu seg motvillig for å slå den av. Men jeg kom meg opp ganske raskt og etter at jeg hadde fått i meg frokost gikk energinivået plutselig opp i en fei. Da var det snakk om å ha ræven i gir med maskara i den ene hånden og tannkosten i den andre. Mutlitasking på høyt nivå. Jeg pleier å være ganske effektiv på morgenen, men det kan fort føles som om man har veldig god tid i blant noe som resulterer i to tørre skiver i matboksen, maskarara påført i blinde og hår samlet sammen i en stor, flokette dott på toppen av hodet. I tillegg til at man faktisk skal rekke en buss som går om kun et par minutter. Da er det ikke noe snegletempo. Jeg tror jeg aldri løper så fort som jeg gjør når jeg må løpe til bussen, noe som heldigvis skjer sjeldent. Men, det skal sies at når det skjer stiger pulsen rett opp i maks og man higer etter pusten som en hvalross. Det verste må jo være når man har fått med seg ræven og det som er inn på bussen, får satt seg ned, da, da kjennes det ut som om du skal svime av. Det er da jeg kjenner at jeg har løpt, eller rettere sagt, spurtet for harde livet for å rekke en jævla buss. I tillegg til alt det andre kroppslige som skjer etter en slik ufrivillig løpeøkt. Klam og ekkel blir du sittende i setet i håp om å unngå flotte svetteringer under den inntilsittende genseren som du selvfølgelig tok på deg den dagen du hadde dårlig tid. Alle som stirrer på deg (det føles hvertfall slik ut) og lurer på hvorfor du ser ut som en sprengt tomat som higer panisk etter luft. Apropos det med luft, altså. Enten er det som å tre inn i en badstu der man må omtrent sitte i trusa for å ikke renne vekk mellom setene på bussen, eller så kaldt at man skulle tro man var landet på nordpolen. Dere skjønner sikkert godt hva jeg mener, vil jeg tro. 

Nå drikker jeg til denne deilige kaffekoppen med denne utsikten. Jeg er ikke våken en plass i dag, men tenker det tar seg opp snart. Har nettopp kommet hjem fra skolen og nå skal jeg snart fikse og fjonge meg litt til i kveld da jeg skal på en event. Gleder meg! Ha en fin dag videre.

0

SLOW COOKER LAKS

  Publisert 11.02.2015 klokka 22:01 i kategorien Mat

På tide å dele en ny, herlig oppskrift som jeg har tilberedt i min trofaste crock pot til middag i dag.

Dette er hva dere trenger av ingredienser:

2 løk
4 champinjonger
1 stor, rød paprika
Smør
3 dl grønnsaksbuljong
1 ts kajennepepper
150 gram langkorn ris
2 ss soyasau
2 ss limesaft
3 hvitløksfed
Laks. Jeg brukte 500 gram. Her bestemmer man selv ønsket mengde

Fremgangsmåte:

Hakk løk, champinjong og paprika. Stekes med smør til løken er gyllen. Når løken er gyllen helles alt i crock poten. Tilsett grønnsaksbuljong og kajennepepper. Settes på HØY temperatur i en time.

Hakk hvitløken og hell over i en bolle. Blandes sammen med soyasaus og limesaft. Legg så laksebitene i marinaden i 15 minutter.
Når blandingen i crock poten har stått i 30 minutter tilsettes risen. Til slutt legges laksen på toppen og heller resten av marinaden på toppen. Sett på HØY temperatur i en time. 

Tadda! Her er resultatet og det smakte så godt! Litt sterkt, ville kanskje ikke ha brukt tre hvitløksbåter til en annen gang.4

MORNING COFFEE

  Publisert 11.02.2015 klokka 08:58 i kategorien Blogg

God kveld, god kveld. Sitter med stumpen godt plassert på kjøkkenstolen der jeg har fått unnagjort planlegging for de neste dagene. Denne dagen ble brukt til Breaking Bad på morgenen, en tur til mamma der munnen gikk på autopilot fra jeg tittet hodet inn døren og til jeg gikk igjen. Deretter var jeg en tur i byen for å gjøre noen ærender før jeg vendte snuten hjem igjen. Fikk meg en god treningsøkt. Var bokstavelig talt en slapp og rød tomat da jeg var ferdig med å pese på gulvet. Noen ganger er jeg veldig glad for at det er kun meg selv som ser speilbildet i kjøkkenvinduet når jeg spretter opp og ned, sidelengs og you name it. Det er ikke et vakkert syn, og det å dra på et treningssenter og vite at andre kan se meg gjøre apeaktige mongobevegelser hadde nok fått folk til å melde seg ut av treningssenteret. 

Okey, så langt kom jeg på blogginnlegget i går kveld før typen og jeg måtte se en episode av Breaking Bad. Sitter her nå tidlig på morgenen, trøtt som pokker fordi jeg av en eller annen grunn lå og vred meg i hele natt. Og jammen meg fikk jeg ikke til å sove på morgenen heller da typen kom seg avgårde på jobb. Får i ihvertfall mye ut av denne dagen. Blir spennende å se hvor lang tid det tar før jeg sitter febrilsk med kaffekoppen mellom hendene i håp å få litt energi på morgenen. Uansett, jeg tenkte å hoppe i joggebuksen, skvette litt vann i ansiktet og få ræven i gir. Best å gå nå, tidlig på morgenen for å handle. Det å dra på matvarebutikk i ettermiddagsrush må være det minst fristende for min del. Gå rundt med trillekurven i håp om å unngå og komme borti sultne og sinte fra skole og arbeid med blodsukker lik null.  Nei takk. Ha en fin morgen dere.

 Litt morgeninspo fra weheartit:

 14

THE NEW PASTELS

nelly.com har de fått inn masse klær i flotte pastellfarger. Alt i fra dusty pink til blue clouds farger. Sukkersøtt med andre ord. Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter.

Inneholder annonselenker

//Nelly cardigan   //Lace dress   //Mint dress

//Rib Cardigan   //Long Knit   //Belted Playsuit

//Fluffy Sweater   //Platform Pump   ///Boot

//Knit Top   //Vilana Jacket   //Spring Coat

//Paris Sweater   //Cropped Knit   //Cross Back Top

//Cropped Top   //Teddy Bomber Jacket   //Polo Top

2

MOTHER'S DAY

  Publisert 08.02.2015 klokka 21:39 i kategorien Blogg

I dag har jeg den beste søndagsfølelsen. Sofa, ullsokker på, innpakket i mariusgenser og deilig norsk sjokolade. Det er den beste sjokoladen som finnes, og gud hvor jeg savnet det da jeg var på utveksling i seks måneder. Tror familie og venner skjønte det for da jeg kom hjem fikk jeg en hel haug med sjokolade. Jeg badet nærmest i det og jeg er sikker på at det stod sjokolade skrevet i pannen på meg. Nok sjokoladeprat. I dag er det morsdag, og igjen vil jeg gratulere min herlige mamma med morsdagen! Hun fortjener en liten oppmerksomhet her på min blogg.

Det er ofte jeg tenker over hvor utrolig heldig jeg er som har en så flott mamma som min mamma. Et forbilde uten tvil! Hun er en person som jeg setter veldig stor pris på. En person som jeg vet jeg kan ha det gøy med, le med og grine med. Hun har alltid stilt opp for både meg og alle andre, og jeg kjenner ingen andre som er så omsorgsfull som henne. Hun setter alltid alle andre før seg. Den egenskapen er beundringsverdig og jeg er utrolig stolt over deg, mamma. Ikke bare fordi du er så god som du er, men også fordi du har lært meg mye og veiledet meg gjennom mine leveår. Jeg er ubeskrivelig glad i deg, og setter stor pris på deg, min mamma.

 

4

FAVORITTPRODUKTER #1

Joggebusken er godt trødd over hoftene og skillingsbollene er snart i ovnen. Denne kvelden blir i sofaen med film rullende på skjermen. Blåser vegg imellom ute så det er bare til å holde seg god og varm inne. Tenkte å vise dere noen av mine favorittprodukter som jeg bruker så og si hver dag. Alle produktene har jeg betalt for utenom pudderet, som jeg fikk som betaling på en photoshoot. 

Bilde 1: Anastasia brow powder. Denne er jeg super fornøyd med. Jeg kom over dette produktet da en makeupartist brukte den på meg til en photoshoot og da var jeg solgt. Jeg har min i fargen medium brown og er kjøpt på sminkebutikken Kicks. 

Bilde 2: Covergirl mascara. Denne kjøpte jeg da jeg var på utveksling i New Zealand. Dette merket har vi ikke i Norge, så den må nok bestilles på nettet. Uansett, jeg er fornøyd med både kosten og hvordan den legger seg fint og jevnt på vippene mine. Den begynner å se sine siste dager, buhu.

Bilde 3: Nourish Radiance Brightening Moisturiser. Denne gir masse fuktighet og passer godt til normal/sensitiv hud. Min hud reagerer lett på temperaturforskjeller og kan derfor bli lett tørr. Denne har jeg brukt nå i et par måneder og den har virkelig gjort jobben sin. Men det er viktig å huske på å smøre huden både morgen og kveld, og holde det gående for å få best effekt. Den kan bestilles her.

Bilde 4: Aco face cerat. leppepomade. Denne kjøpte jeg på jobben på Apotek 1. Dette er, etter min mening, den beste leppepomaden mot helt enkelt, tørre lepper.

Bilde 5: Lily Lolo Mineral powder. Elsker alt som heter mineralsminke, og denne smelter inn i huden og gir en naturlig look. Jeg foretrekker mineralpudder framfor foundation nettopp fordi det ser mer naturlig ut. 

Bilde 6: Lancome bi-facil Eye Makeup Remover. Denne har vært min favoritt i noen år nå, og jeg kommer aldri til å slutte å bruke den. Den er helt perfekt til å fjerne all sminke. Veldig fin til de som har sensitiv hud. Trenger ikke å skylles av. Jeg bruker denne før jeg renser huden med rensegel. Kan også brukes etter hvis man føler at det fortsatt sitter litt sminke igjen. Denne fikk jeg til jul i gave, men pleier selv å kjøpe den i taxfreen på reiser.

3

BARN OG UNGE MED DESIGNERVESKER

  Publisert 07.02.2015 klokka 10:20 i kategorien Blogg

God morgen. Jeg var oppe tidlig i dag og nå er middagen kommet på plass i slow cookeren. I går kveld hadde jeg noen venninner på helsekveld sammen med sponsoren min. Vi hadde det så kjekt med mye latter og morsomheter mellom prøvesmaking på ulike aloe vera produkter. 

Det jeg egentlig skulle snakke om nå er alt dette oppstyret i media rundt unge jenter som veiver rundt med dyre merkevesker. Ja, det provoserer meg noe vanvittig å lese slike innlegg, nettopp fordi det virker helt urealistisk og patetisk at det skal være slik. En ting er hvis man kan punge ut fra egen lomme, men når foreldrene er villig til å investere i dyre vesker til sine barn som såvidt har mistet melketennene sine da er det noe galt.

For det første lever vi i en verden med mye press fra alle kanter, spesielt for barn og unge i dag, eller rettere sagt, dessertgenerasjonen. Og hva ligger egentlig i det ordet? Jo, de får alt de peker på, foreldrene synes synd på barna hvis de ikke får det de vil ha, eller med andre ord de må fore barna med det nyeste på markedet for å passe inn i vennegjengen. Hvor banalt høres ikke det ut i deres ører? Snakk om å ha totalt gjennomtrekk mellom det ene og det andre. De fleste barn og unge aner ikke hvilken verden de vokser opp i. Da jeg vokste opp var det ikke noe snakk om å ha det nyeste, kuleste og dyreste som var på markedet. Vi kom tuslende i akkurat de klærne mor hadde tatt på oss, gjerne gamle og slitte, men hvem pokker brydde seg? Ingen. Vi gikk i hvert fall ikke med dyrebare vesker slengt over skuldra. Visste jo ikke hva det var. Det eneste jeg husker var at jeg forbandt vesker med voksne damer som hadde sine verdisaker i dem. Var ikke vesker vi lekte med. Her var det om å gjøre og ha mest tid til paradis, strikk, dukker (som jeg lekte med til jeg var 12 år), glansbilder og mye annet.

En annen ting er at jeg føler mange foreldre der ute mister grepet. Man kan si det så lett som at foreldre også blir påvirket, like mye som barna, og det er som om den generasjonen også prøver å være med i gamet blant de andre foreldrene. Barn ser opp til foreldre, og det er, i mine øyne, ikke riktig at de fleste barn i dag blir avporet på den måten at de skal ha det nyeste og fresheste som er på markedet. Jeg er bare veldig takknemlig og glad for at mine foreldre er såpass jordnære og oppegående som har gitt meg og mine to yngre søsken en veldig fin oppvekst med gode verdier i bunn, og jeg vet at det fortsatt er flere av dem der ute. Dessverre tror jeg at det ikke kommer til å bli bedre. Hvordan vil våre barn vokse opp? Hvilken fremtid vil de ha i møte hvis det fortsetter slik fremover? Jeg har så lyst å tro at det kommer til å endre seg, men helt ærlig gjør det nok ikke det, dessverre.

Hvilke synspunkter har dere rundt denne saken som flyr rundt i media? Skaper det dårlige eller gode verdier? Er det på noen måte rett eller er det galt?

2

04.02.2015

  Publisert 04.02.2015 klokka 14:07 i kategorien Blogg

Nok en fin vinterdag! Hørte på radioen i dag tidlig at det skal regne i morgen så det må nytes! Hvis det først skal regne så håper jeg det regner MYE. Tanken på å traske i slapseføre opp etter leggene frister ikke. Akkurat nå har jeg slappet av her på sofaen etter en veldig kort skoledag. En forelesning som var hei og hade før jeg vendte snuten hjem igjen. Får virkelig ingen verdens ting ut av disse forelesningene vi har hatt i det siste. Heldigvis er de ikke obligatorisk, da jeg får mye bedre utbytte av å lese på egenhånd ettersom det ofte er enveiskommunikasjon og avsporing i disse timene.  

I morgen har jeg et miniforedrag med to andre så den må øves på, men først skal jeg i et møte klokken tre. Jobbgreier. Ellers blir det enda mer avslapning senere. Er skikkelig lat disse dagene, og det føles forbanna godt. Burde gjort det ene og det andre, men etter mange travle dager er det kun sofaen som frister i armkroken til min kjære og ingenting annet.  Ha fortsatt en fin dag. Nå må jeg avgårde kåre på møte. 

4

03.02.2015

  Publisert 03.02.2015 klokka 19:22 i kategorien Blogg
2

02.02.2015

  Publisert 02.02.2015 klokka 15:55 i kategorien Blogg

Denne helgen har vært travel og kjempe gøy. Lørdag var det opp tidlig for å møte til forberedende photoshoot som var i går. Jeg stilte modell for en som hadde eksamen. På lørdagskvelden var det duket for bursdagsfest til Grethe, og der ble det allsang, kaker og masse annet digg med partyhatten på hodet. Ble forsåvidt en rolig kveld på meg siden jeg skulle opp tidlig dagen etter på photoshoot. Så i går var det opp tidlig og komme seg av gårde. Må bare nevne at vinterværet er helt fantastisk nydelig. Deilig, friskt og godt med lysere dager. Det skal ikke mer til for å få litt ekstra energi i en ellers så hektisk hverdag. 

 Behind the scenes bilder:Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign