hits
0

WAIHEKE ISLAND

  Publisert 25.02.2014 klokka 00:42 i kategorien Reiser

0

TRAVLE DAGER

  Publisert 24.02.2014 klokka 06:18 i kategorien Reiser

For noen travle dager! Tenkte å oppdatere dere litt i hvertfall, før jeg igjen løper ut døren. På fredag hadde vi orientation day, som de kaller det her, og hele dagen ble vi proppet med informasjon om skolesystemet, i tillegg til informasjon om alt som er å gjøre på New Zealand. På kvelden gikk vi ut, og det var litt av en bytur. Endte opp på en asiatisk karaokebar. Vi hadde vårt eget rom med drikke, mikrofon og tamburin. Ha ha. Tok helt av. Hadde ikke stemme igjen dagen etter. 

Dagen etter ble det nok en tur ut. Pub til pub, men en del av oss var ganske slitne fra dagen før, så vi gikk litt tidligere hjem. I tillegg skulle vi tidlig opp dagen etter, for i går tok vi fergen ut til Waiheke Island. Det var heeelt fantastisk. Vi var rundt 14 studenter som reiste i lag, og vi var der hele dagen. Blåste veldig mye i går, så var litt kjølig.

Nå er alle rommene fylt her, og meg og Sandra bor med tre andre jenter fra Amerika. Den siste kom på torsdag forrige uke. Har vært her nå i 8 dager, og det føles som om jeg har vært her i en måned! Stortrives her! Nå skal vi lage noe middag før vi skal ut med en gjeng på en bar. Snakkes!
0

22.02.2014

  Publisert 22.02.2014 klokka 04:17 i kategorien Reiser


0

MOUNT EDEN - VIDEO

  Publisert 20.02.2014 klokka 08:23 i kategorien Reiser

0

MOUNT EDEN

  Publisert 19.02.2014 klokka 06:37 i kategorien Reiser

I går gikk jeg og 6 andre studenter opp på en vulkan i nærheten kalt Mount Eden. Det var en helt fantastisk opplevelse, og utsikten var kjempe fin. Etter vi hadde vært oppe på toppen, gikk vi videre til en kjempe svær park. Har aldri sett noe så svært! Masse fin natur.Etter fire timer var vi tilbake til leiligheten, og da kjente vi hadde gått en del. Da ble det en rolig kveld med film og kald drikke fra Starbucks som ligger rett i nærheten.

Er utrolig mye inntrykk på en gang, og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, eller hva jeg skal skrive om. Føler det er så mye jeg ikke får delt! Går litt i surr oppe i skallen på meg. Men ellers går det veldig bra med oss her nede. Vi stor koser oss! I dag fikk vi to nye roommates fra Amerika. To jenter, og de er veldig greie.

I dag har vi bare slappet av. Egentlig skulle vi på stranden, men i dag er det overskyet, så vi fant ut at vi heller skal ta det i morgen. Da er det meldt sol og knallvær. I tillegg er vi blitt litt brent så det er nok like greit at det er overskyet i dag.  Om noen få strakser skal vi ut på en bar for internasjonale studenter. Wuhuuuu. Snakkes!0

DAY 1 - VIDEO

  Publisert 18.02.2014 klokka 08:34 i kategorien Reiser

0

FØRSTE DAGENE I NEW ZEALAND

  Publisert 17.02.2014 klokka 23:13 i kategorien Reiser

Okey, hvor skal jeg begynne! For det første befinner jeg meg på andre siden av jordkloden, på New Zealand. Vi reiste fredag den 14 og etter ett og et halvt døgn ankom vi New Zealand!!! Er helt ubeskrivelig. Jeg kan ikke forstå at jeg skal være her i 4 måneder.

Reisen ned gikk veldig fint, og overraskende fort. Greit med store fly og eget tv, så ble en del filmer på vei ned. Men anbefaler ikke å se Gravity når man flyr. Da blir man rett og slett litt uvell, ha ha. Vi har heller ikke hatt noe problemer med å komme inn i tidssonen her. Vi ligger 12 timer foran Norge. Vi klarte å holde oss våkne hele dagen da vi kom her, og da var det bare å legge seg på kvelden. Inn i mellom kjennes det ut som om vi fortsatt sitter på flyet, litt turbulens i kroppen, ha ha. Men ellers har alt gått fint. Leiligheten vi bor i er utrolig fin, og vi bor 60 meter over bakken. Rimelig høyt, men vi har en flott utsikt. 

Ellers har vi gått en del i sentrum. Er helt vanvittig mye butikker heeele veien, og store bygninger over alt. Det er veldig rent, og folkene her er utrolig hyggelige. Været er ikke noe å klage på. Sol og sommer! 

I dag skal vi gå en tur opp på en vulkan i nærområdet med en gjeng studenter, så det blir utrolig spennende! 
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign