hits
0

EARLY UP

  Publisert 28.02.2013 klokka 08:34 i kategorien Blogg

God morgen. Har allerede vært våken i to timer, og sitter nå og koser meg med en kopp cappucino før jobb. Tenk at det er siste dagen i februar, og at en ny måned allerede er rett rundt hjørnet. Tiden flyr. Og det er heller ikke lenge til eksamen. Må virkelig finne motivasjon til å begynne å lese og pugge. Puh.

Sitter og kiker litt rundt på weheartit, som vanlig, og det er så mye inspirasjon og fine bilder å finne der. Under ser dere et knippe bilder.

//Weheartit

0

TRAVLE DAGER

  Publisert 26.02.2013 klokka 20:50 i kategorien Blogg

Hei og hopp. Vinterferien er fullt i gang, og jeg er travelt opptatt med jobb. Er så koselig! Trives veldig godt med mine kollegaer. Været er også helt strålende. Alt er bare helt fantastisk. Wihu. Dagen i dag startet klokka syv med med litt styrketrening, og deretter bar det avgårde på jobb. Har også hatt meg en forfriskende løpetur. Det var deilig. Er ikke så lett på vinterstid å løpe ute på glatten, men nå som det nærmer seg ny årstid er det lettere å komme seg ut. Resten av kvelden skal tilbringes med Gossip Girl på skjermen! Helt hekta.0

MY NEW PUMPS

Tjohei! Var å trasket rundt i det nydelige solværet i Bergen by i dag tidlig før håndballtrening, og gjorde et kupp. En ny investering av et par pumps i fargen beige til kun 150 kroner!!! Da kunne jeg ikke bare gå der i fra. De er kjøpt på BikBok. Fredag i dag, og vinterferien starter her i Bergen. For min del blir det jobbing. Det kommer til å bli koselig. Får ikke sett alle mine kollegaer så alt for ofte, og da er det ekstra kjekt å se dem når jeg skal på jobb. Nå skal jeg slappe av før en ny treningsøkt i kveld. Ha en fin fredag alle sammen!
0

FULL I ENERGI

  Publisert 21.02.2013 klokka 18:45 i kategorien Blogg

Sitter og hopper på stolen med musikk på ørene og lader opp til fotballtrening. Er så full i energi for tiden. Må være at det lysner mer og mer ute, og at våren ikke er så langt unna som gjør det. Deilig at de tunge månedene er forbi. Jeg er ikke særlig fan av det. Det å stå opp når det er mørkt og dra hjem når det er mørkt, og det eneste "dagslyset" jeg får er fra lampa i taket. Ellers har uken bestått av en del trening, og det kan vi jo like. Nei, nå må jeg pakke, lage lunsj til i morgen, og straks kjøre avgårde til trening. Håper alle får en fin torsdagskveld!

 

Image and video hosting by TinyPic

0

WEDNESDAY INSPIRATION

1

CONVERSE LOVE

Er det noe jeg i hvertfall skal innvestere til våren så er det et par, nye converse sko i denne modellen. Synes de er råkule! Tror jeg kommer til å gå for en eller annen blåfargevariant.

 
0

SPORTY MONDAY

  Publisert 18.02.2013 klokka 16:43 i kategorien Blogg

God ettermiddag! For en start på uken. Startet dagen klokken ni med basketball, og deretter var det tre timer med dans. Tre laaaange timer. Alt for lange. Vi hadde kreativ dans, og jeg tror det er noe av det kleineste jeg noen gang har vært bort i. Altså. Ja. Hva skal man si. Jeg følte meg ikke så veldig høy i hatten og komfortabel der jeg stod og skulle gjøre noen spagettibevegelser ut av det blå. Ha ha. Litt vell komisk. Nå er det duket for deilig lasagne til middag før det bærer avgårde på fotballtrening.

 

0

LAZY SUNDAY

  Publisert 17.02.2013 klokka 15:17 i kategorien Blogg

Jeg elsker søndager. Søndager der man slapper helt av, nyter morgenen med sin kjære, og slumrer til formiddagen tar fatt. Føler meg skikkelig slask i dag her jeg sitter. Det føles helt supert! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir ordentlig godtesyk på søndager. Det er den dagen av alle dager der søtsuget virkelig stuper fram. Sjokolade og chips. Mmmm. Hadde en kjekk dag i går. Stod opp halv syv for å spille futsal, og med en seier var vi puljevinnere av futsalserie 1. divisjon! Wuhu. Deilig. Deretter var det rett hjem, svinge seg i dusjen, hive på finstasen og maska, og dra rett på fest med en flaske vin på slep. Koselig. Ble ikke veldig sent på meg i går, noe som er greit ettersom jeg liker å vite at det kommer en dag i morgen, og jeg nekter å være sengeliggende med hodepine og den slags. Heldigvis er det sjeldent jeg opplever det. Nå skal jeg tørke litt støv og skifte på sengen, og bare nyte resten av søndagen.4

HVOR BLIR DET AV ÅPENHETEN?

  Publisert 15.02.2013 klokka 21:37 i kategorien Blogg

God kveld! Kvelden er for lengst inntatt med Idol på skjermen. Hadde en knalløkt i kveld, og nå er jeg gele. Så vidt fingrene går over tastaturet. Tenkte å bare nevne at i dag da jeg stod og ventet på bybanen kom det en veldig hyggelig, eldre mann helt tilfeldig bort til meg og begynte å prate som om vi kjente hverandre fra før. Jeg blir med en gang kjempe glad ovenfor slike mennesker som viser til sosiale antenner, enten om det er på bussen, eller tilfeldig på gaten. Hvorfor skal vi alle gå rundt med overlegne steinansikt med blikket festet i grøften? Sitter vi på bussen med en fremmed er det ikke akkurat mange som veksler ord med hverandre, med mindre man faktisk har kjennskap til den personen fra før. Vi er jo sosiale dyr på to ben, så hvorfor ikke møte blikket, hilse og slå av et par ord med sidemannen. Dagen blir jo med en gang mye bedre, i hvertfall for min del, og jeg er sikker på at den eldre mannen følte det samme da vi gikk hver for oss.0

ER VALENTINES DAY OPPSKRYTT?

  Publisert 15.02.2013 klokka 15:40 i kategorien Blogg

Hoi hoi! Her sitter jeg godt avslappet etter håndballtrening, og lader opp til ny trening senere. Håper alle hadde en fin dag i går. Personlig synes jeg at valentines day er oppskrytt. Ja, det er koselig at vi setter pris på hverandre, men for meg er det noe man bør gjøre hver dag. Merket i går at alle mulige mannfolk stod i kø for å få kjøpt blomster og sjokolade til sine kjære. Synes det er litt komisk, for ellers i hverdagen er det jo ikke en sjel av mannfolk som står og henger panisk over disken i håp om å få skaffet seg en bukett av roser. Ja ja. Nok om det. Håper alle får en fin fredag. Jeg ser fram til en helg med mye morro. Vi sees.0

HAPPY VALENTINES DAY

  Publisert 14.02.2013 klokka 16:31 i kategorien Blogg
0

VINKVELD OG JENTEPRAT

  Publisert 14.02.2013 klokka 08:18 i kategorien Blogg

God morgen! Ny dag, nye muligheter, og jeg er klar for å ta fatt på dagen. Hadde en aldeles koselig vinkveld med min kjære venninne i går. Et glass ble til tre, og vi hadde så mye prat å ta igjen at vi bablet i munnen på hverandre. Typisk jenteting det der.

Ny favoritt vin! Den var kjempe god. Veldig lett å drikke, ikke for søt og ikke for bitter. Er så lett å gå i fella og kjøpe vin som, for min del, er alt for bitter og man må bruke makt for å få det ned. Da forsvinner kosen fort.0

THRIFT SHOP

  Publisert 13.02.2013 klokka 16:31 i kategorien Musikk

0

SKØYTELØP

  Publisert 13.02.2013 klokka 14:32 i kategorien Sport

Tjohei! Hjemme etter en kort dag på skøytebanen. Høyskolen i Bergen har i samarbeid med Bergen skøyteklubb arrangert et skøyteløp, Bøkkoløpet, for store og små. Så vi som går på bachelor idrett stod for det. Var kjempe kjekt å de skjønne små trippe bortover isen. Jeg hadde i oppgave med noen andre å skrive og levere ut diplomer, medaljer og pokaler. Mange blide barn etter at de hadde fått medaljen rundt halsen. Da de små var ferdig kom ungdomsskolen. Ikke at det var så veeeeldig mange påmeldte, men de som gikk var jo kjempe flinke, og ikke minst raske. Jeg er jo bambi på isen i forhold.

Nå skal jeg rydde litt rundt, drikke en kopp cappuccino, og få på meg noen andre klær. Skal treffe en venninne som studerer i Oslo som er hjemme i Bergen, dele en flaske vin og kose oss med masse jenteprat. I so need that! Ha en fin ettermiddag.2

FLOWERPRINT JEANS

Er det noe som jeg har fått helt sansen for så må det være jeans med blomsterprint. Var å tuslet rundt i butikker i går og alle klebutikker hadde flotte blomsterenger liggende her og der. Tror det blir en investering av et par slike jeans til våren med friske blomsterfarger.


Disse jeansene er fra både Bik Bok og Nelly.

18

BILDE FRA FOTOSHOOTHår og makeup: Sølvi Bjørnevoll og Andrea Korsvoldlien Kristiansen

Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Modell: Meg

//Rawbyraa

0

BEAUTIFUL DAY

  Publisert 11.02.2013 klokka 21:27 i kategorien Blogg

Jeg er så klar for å finne puten. Har vært en lang dag, men en veldig fin en. Var på photoshoot på ettermiddagen og jeg gleder meg til å få tilsendt bildene. Blir spennende å se! Været er jo ikke til å klage på. Det er så nydelig og deilig med sol. Trasket rundt på morgenkvisten i byn før håndballtrening. Var deilig å friske opp topplokket.

0

MONDAY MORNING

  Publisert 11.02.2013 klokka 08:30 i kategorien Blogg

Ny uke, og jeg er kjempe klar for å ta fatt på den. Klokken ringte syv og jeg spiste en god frokost med en kopp cappuccino i hånden. Begynner ikke før tolv, men jeg elsker å ha goood tid om morgenen. Greit å få mye ut av dagen også, så jeg stod like gjerne opp tidlig. Blir en veldig kort dag på skolen. Har bare håndballtrening. Klokken fire skal jeg møte min fotograf og stylist for å ta bilder til portfolio. Gleder meg! For de som ikke vet det så var jeg på modellcasting i januar for Rawbyraa. Noen dager senere fikk jeg en veldig hyggelig mail at de ville ha meg. Nå skal jeg pakke baggen klar, lage lunsjpakke og så tenkte jeg å dra inn til byn og nyte morgenen ved å traske rundt i butikker. Ha en fin mandag.

Har på meg verdens deiligste genser fra Gina Tricot. Den er kjempe myk og passer perfekt til jeans.

0

CHANEL NAILPOLISH

Min favorittneglelakk for tiden som jeg fikk av en venninne. Fint til både hverdag og fest.
2

OPPSUMMERING FRA HEMSEDALTUREN

  Publisert 10.02.2013 klokka 15:00 i kategorien Reiser

Da tenkte jeg å fortelle kort hvordan uken var i Hemsedal. Vi reiste tirsdags morgen halv ni med bussen og var fremme rundt klokken ett. Ettersom vi hadde et ganske tettpakket skjema å følge var det bare å hive fra seg bagasjen på hotellet og dra rett opp i trekket for å leie ski, for de som trengte det. Jeg leide meg telemarkski. Deretter dro vi tilbake til hotellet, hoppet i skitøyet og dro på langrennski. 4 km tur. Tror alle var ganske trøtte og slitne etter den turen. Dagene gikk kjempe fort. Ski fra morgen til kveld. Jeg gledet meg veldig til å prøve telemarkski, noe jeg aldri har stått på. Jeg ble positivt overrasket over hvor lett det egentlig var. Jeg så for meg at jeg kom til å stupe kråke nedover skibakken med armer og ben i alle mulige vinkler. Det vil jeg prøve igjen! Den siste dagen der oppe var det eksamensdag for de som ville melde seg opp enten alpint/telemark eller langrenn. Jeg visste før jeg reiste at jeg ville ta eksamen enten i alpint eller langrenn. Herregud så vanskelig det var å velge. Jeg blingset fra det ene til det andre flere ganger, og jo mer jeg tenkte over hva jeg skulle lande på, jo vanskeligere ble det. Men så fikk vi testet ut en tilsvarende eksamensløype i alpinbakken, og da fant jeg fort ut at alpint skulle jeg i hvertfall ikke ta. He he. Da ble valget enkelt og greit langrenn. Todelt eksamen. En teknikkdel, og et renn på 4 km på tid.

Her er noen bilder fra Totten, toppen av alpinbakken. Fantastisk utsikt!0

LUNCHTIME

  Publisert 08.02.2013 klokka 14:19 i kategorien Mat

 

Har spist en lettvint og deilig lunsj bestående av:

- To rugsprø knekkebrød med mager kyllingost, toppet med agurk og paprika

- Et eple

- En banan

- Amerikanske blåbær

1

CAPPUCCINO

  Publisert 08.02.2013 klokka 12:34 i kategorien Blogg

Sitter å nupper på en varm kopp med cappuccino mens vaskemaskinen står på spreng. Så mye klær som må vaskes etter Hemsedalturen. Men men. Har fått tatt litt bilder fra turen som jeg kommer til å dele med dere senere når jeg har fått overført og redigert de. Og selvfølgelig en liten oppsummering på hvordan jeg har hatt det på fjellet. Nå skal jeg hive meg rundt og vaske litt hybelkaniner her og der. Vi prates.2

HOME SWEET HOME

  Publisert 07.02.2013 klokka 16:10 i kategorien Blogg

Borte bra, men hjemme best. Kom hjem i går kveld etter en fantastisk, minnerik tur til Hemsedal med klassen. Kjenner på kroppen at jeg har trent, og nå er jeg klar for å restituere meg i et par dager. Det trengs. Været har vært helt strålende, og skiføre var ikke noe å pirke på. Nå er jeg mett på ski for en god stund. Ellers er det jo deilig at solen skinner her i Bergen også. 
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign