hits
8

TRENDY STICKERS

  Publisert 31.01.2015 klokka 14:57 i kategorien Interiør

For litt siden bestilte vi fra en hjemmeside kalt Trendy Stickers. Der har de både store og små klistremerker som man kan feste på veggen. Utrolig mye gøy i alle mulige farger.

Her er hva vi bestilte. Skal så lite til for å piffe opp veggen.0

30.01.2015

  Publisert 30.01.2015 klokka 19:00 i kategorien Blogg

Da er det på tide å hive bena på bordet og kose seg maks på denne fredagskvelden. Denne dagen har jeg vært alt annet enn våken. Fra jeg dro meg opp av sengen i dag til jeg kom hjem igjen har jeg trolig gått i søvne. Da jeg omsider kom meg tuslende inn på badet og fikk på lyset, var det ikke akkurat meg selv jeg så i speilet. Måtte hive hele ansiktet under springen i håp om at jeg ikke så ut som en halvdrukna kineser. I tillegg hjalp det ikke på å ha 2 timer mellom to forelesninger i dag. Da fant vi ut at vi skulle sitte oss på biblioteket for å få tiden til å gå. Det endte opp med at vi selvfølgelig fant oss en komfortabel sofa og der ble jeg liggende som en zoombie mens jeg halvveis var med i samtalene. Tror det må ha vært for at jeg glemte å ta morgenkaffen. Den gjør virkelig underverker.

I crock poten venter hjemmelaget hamburger og jeg kjenner at magen rumler etter mat! Gleder meg. Jeg føler jeg har flydd alle veier denne uken. Skole, trening og litt jobb. Satt vakt på en heldagsprøve på en videregående skole. Det var greit og en veldig ok måte å skaffe seg lettjente penger på. Denne helgen blir travel for min del. I morgen skal jeg møte klokken ti i byn til en forberedende photoshoot som er på søndag. I tillegg skal jeg i en bursdagsfest til skjønne Grethe som fylte 21 år på mandag. Nå framover er det mye som står på planen. Blant annet denne bacheloroppgaven som skal planlegges enda mer grundig. Jippi. Ha en fin kveld alle i hop. Nå skal det spises!

Blomster og lys fra farmor og farfar som var innom her i uken på kaffe og prat. Det var koselig.

10

GALAXY LEGGINGS

Er det noe jeg virkelig har sansen for så er det leggings med ulike print på. Alt fra dyreprint til galaxy, eller til helt enkle. Jeg har et par leggings i min garderode og min absolutt favoritt er galaxy leggingsen som jeg fikk av typen en stund tilbake. Jeg har faktisk ikke tatt den i bruk før nå. Den er super behagelig og sitter veldig fint på. Man kan fint bruke slike leggings både hjemme, ute og til trening.//Photos by me

6

SPRING FASHION #1

Plukket ut noen favoritter og satte de sammen i en kollasj. Er allerede kommet litt vårnyheter rundt om på nettet og i butikker.
Mid Rise Skinny Ncmst / Timex T2P326 Klokke lilla / Only Denim Shirt / Pieces veske / NLY Pumps / JFR Øredobber
4

MONDAY MORNING

  Publisert 26.01.2015 klokka 11:41 i kategorien Blogg

Våknet opp av meg selv halv ni på morgenen, uthvilt og klar for å ta fatt på en ny uke. Har ingen forelesninger i dag så har fått lest unna litt pensum i dag, hevet middagen i crock poten, og vasket litt. Nå skal jeg straks ta meg en luftetur før det blir litt jobbing og fotballtrening i kveld. Ha en fin mandag.

Er så deilig å våkne til denne utsikten. Helt vindstille.


1

HEALTHY COOKIES

  Publisert 25.01.2015 klokka 21:24 i kategorien Mat

Da har jeg prøvd meg på noen sunne kjeks. Jeg fant oppskriften på en annen blogg, og tenkte at de må jeg prøve ut. Mine ble ikke harde, og jeg leste at mange opplevde dette og at det kunne være bedre å erstatte bakepulver med natron i stedet. Men de er absolutt spiselige og de smaker veldig godt.

Her er det du trenger:

2 ss vaniljekesam

50 g mykt smør

3 ss sukrin (eller sukker for de som ønsker det)

1 egg

1 ts peanøttsmør

80 g havregryn/havremel

1 ts bakepulver

20 g mørk sjokoladeFørst blandet jeg smør, kesam, sukrin og egg. Deretter tar du i resten av ingrediensene og blander det til en jevn røre. Til slutt legger du 6-8 klatter på et brett med bakepapir og hiver det i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter.  Kjapt og enkelt! 

Ha ha, må nesten le. Ser ut som lapper i stedet for kjeks. 

4

25.01.2015

  Publisert 25.01.2015 klokka 16:57 i kategorien Blogg

Jeg kjenner at akkurat nå er jeg så giret og full i energi at jeg må få utløp ved å taste ihjel på tastaturet. Det er så mye som skjer for tiden, og jeg elsker det! Mange ting å se frem til, men også mye som må jobbes for. Har i dag vært i et spennende jobbmøte der jeg er en del av et team. Har nettopp begynt der og det er allerede lagt en del planer framover som jeg gleder meg masse til. Her er det altså snakk om å arbeide seg oppover og nå egne mål. En veldig grei jobb der jeg kan arbeide hjemmefra når jeg selv ønsker og har tid. Ellers har denne helgen blitt brukt til avslapning og litt jobbing. I går jobbet jeg dugnad i fire timer der vi solgte kaker og vafler til folk som var ute og handlet lørdagsgodt til helgen. Var veldig mange hyggelige mennesker som ville støtte oss. Da jeg kom hjem i går kveld var det hjemmelaget pizza på menyen og film i armkroken til min kjære.

Nå venter en deilig løpetur i frisk luft med typen før vi skal kose oss med laks til middag, og så blir det litt baking. Fant en oppskrift på sukkerfrie og glutenfrie kjeks som jeg tenker å prøve ut og dele med dere.//Weheartit

0

23.01.2015

  Publisert 23.01.2015 klokka 20:54 i kategorien Blogg

Helg og avslapning. Denne uken har vært travel, og jeg har trodd at jeg har vært en dag foran hver eneste dag. Har virkelig ikke sjanse til å henge med på dagene. Kjenner det er godt å kunne ligge sammenkrøket i sofakroken i kveld. Har vært mye trening denne uken og jeg kjenner godt til gangsperr alle veier. I morgen skal jeg jobbe dugnad i fire timer med fotballaget mitt. Selge kaker og vafler til en treningsleir til Tyrkia i påsken. Er deilig å ha noe å se fram til. Ha en fin fredagskveld alle sammen.7

NEW BIKINI

Yeeey, da kom endelig bikinien fra Victoria Secret i posten. Jeg er kjempe fornøyd og gleder meg til å ta den i bruk.

1

19.01.2015

  Publisert 19.01.2015 klokka 00:09 i kategorien Blogg

Da var helgen over, og jeg burde egentlig vært i seng. Har snudd døgnet litt denne helgen og da er det vanskelig å legge seg i skapelig tid selvom jeg vet jeg må opp tidlig i morgen. Dagen i dag har vært sosial og avslappende. Var ute til lunsj med jentene i klassen der vi bli sittende å prate og kose oss. Kom hjem til nyvasket leilighet og har slappet godt av resten av kvelden og planlagt den kommende uken.

Her er noen inspirasjonsbilder fra weheartit som beskriver godt hvordan jeg liker søndager:

 


0

17.01.2015

  Publisert 17.01.2015 klokka 07:33 i kategorien Interiør

Vår nye lampe i stuen. Den passer helt perfekt inn og det er så deilig å kunne sitte seg i sofakroken med et behagelig lys bak seg. Spesielt hvis man ønsker å sette seg ned med en god bok å lese.0

16.01.2015

  Publisert 16.01.2015 klokka 08:44 i kategorien Blogg

Fredag, snart helg, men først er det opp og hopp og starte en ny dag. Har nettopp slukt denne herlige frokosten bestående av havregryn toppet med banan og blåbær, en kopp kaffe såklart og et glass sitronvann. Dette er min faste frokost hver morgen og jeg går aldri lei. I dag har jeg kun en forelesning, så det blir en kort dag på skolen. Deretter skal jeg hente en lampe som vi skal få på plass i leiligheten. Gleder meg.

Ha en fin fredag alle sammen 

0

MUSHROOM SOUP

  Publisert 14.01.2015 klokka 21:07 i kategorien Mat

Tenkte å dele en oppskrift med dere som jeg fant på Pinterest. Til jul fikk meg og kjæresten Crock Pot og det er så genialt! Spesielt med travle dager med skole, jobb og trening er det så deilig å bare putte alt i slow cookeren og maten er klar til senere. I dag har jeg laget soppsuppe for først gang og det var veldig lettvint og smaker utrolig godt.

Det du trenger er:

Sopp (champinjong), margarin, løk, mel, salt, pepper, kyllingbuljong, muskat, vann, matfløte, rømme og persille. Jeg gikk ut i fra 4 porsjoner, så jeg kuttet opp 5 store champinjonger, en hel løk og stekte de møre i stekepannen (ca. 5 min). Deretter drysset jeg 0,5 dl mel, 1 teskje muskat og salt og pepper over, og blandet det godt sammen.Deretter tok jeg blandingen over i Crock Pot cookeren og tilsatte 5 dl vann, 2,5 dl matfløte, 2,5 dl rømme og en kyllingbuljong. Blandet det godt sammen, og satte Slow Cookeren på LOW i fire timer. Etter fire timer satte jeg den en time på HIGH, og rørte om av og til i løpet av den timen. Bland inn persille og server.0

BEHIND THE SCENES

  Publisert 13.01.2015 klokka 19:02 i kategorien Blogg

For en super gøy dag! Våknet av alarmen klokken syv i dag tidlig og var så trøtt og forvirret at jeg ikke visste hvordan jeg skulle dra meg opp av sengen. Etter en god frokost og en kopp kaffe så jeg klart. Jeg har rett og slett nok med meg selv på morgenen. Liker å ha det stille rundt meg, gjerne med radioen i bakgrunnen.  Da jeg bodde hjemme hos mamma og pappa syntes jeg så synd på de i blant da jeg er morgengretten, og var det noen som i det hele tatt åpnet munnen sin ble det for mye for denne jenten her. Nå høres det ut som om jeg er det verste synet å våkne til om morgenen, men jeg er stort sett grei med typen om morgenen. Heldigvis er han heller ikke så pratsom om morgenen så da sitter vi begge og glor intenst ned i matskålen i håp om at noe spennende skal skje.

Vi skulle da egentlig hatt en forelesning klokken ni på morgenen, men da vi alle kom hadde det blitt lagt ut en beskjed ti på ni om at læreren var blitt syk. Det var den skoledagen. Da stakk jeg rett hjem, spiste en god lunsj og dro ut igjen. I dag var jeg på photoshoot og jeg fikk gå i treningsklær. Wuhuuu! Mest behagelige photoshooten jeg har vært med på. Lokalet vi var i var utrolig stilig. Vi hadde masse musikk og poserte rundt i rommet. Etter hvert gikk vi ut for å ta litt bilder, og det var ikke akkurat sommertemperatur. Tror fotografen ble oppgitt i slutten da jeg var så kald og frossen at mimikken i ansiktet ikke eksisterte. Ha ha. Vi hadde det i i hvert fall kjekt.

Her er litt behind the scenes bilder fra shooten:

 

0

12.01.2015

  Publisert 12.01.2015 klokka 18:16 i kategorien Blogg

Denne mandagen har bare flydd forbi meg og vi er jo snart halvveis i januar. Kjenner at jeg blir litt stresset av tanken. Et skritt nærmere eksamener, innleveringer og ikke minst bacheloroppgaven som vi skal levere inn foreløpig problemstilling på i slutten av denne uken. Jeg har så mange ideer og tanker om hva jeg vil skrive om, men jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg skal ta for meg. Skal sette meg ordentlig ned på onsdag og få det unnagjort. Det som er vanskelig er å finne noe som en virkelig interesserer seg for og som selvfølgelig er relevant. Ikke for vidt og heller ikke for smalt tema. 

Har fått unnagjort en del pensumlesing og det føles godt å ligge foran tidsskjemaet. Resten av kvelden blir innendørs. Fotballtreningen ble avlyst på grunn av alt for mye vind så da blir det hopp og sprett her i heimen. Med tanke på at vi ikke har så stor plass i leiligheten blir treningsøktene på kjøkkengulvet. Det er perfekt plass for meg til å kunne bevege meg frem og tilbake til svetten renner. Jeg har aldri vært medlem av noe treningssenter (foruten om da jeg var på utveksling) da jeg mener det er fullt mulig å trene effektivt hjemme. I tillegg betaler jeg ikke for å hoppe rundt som en gal ape til svetten renner. Jeg bruker en  app på telefonen som heter Workout app. Den inneholder alt mulig. Flotte øvelser med gode forklaringer og treningsøkter som man kan klikke seg rett inn på og gjennomføre. Genialt spør du meg. I dag blir det mage og rygg som står på planen.0

NEW DESIGN

  Publisert 11.01.2015 klokka 16:17 i kategorien Blogg

For de av dere som følger meg har jeg fått et helt nytt design på bloggen. Når det gjelder design er jeg veldig kresen og vil at det skal se ordentlig og oversiktlig ut. Så etter et par søk fant jeg en webdesigner som hadde mange fine utvalg av gratis designer. HER kan dere klikke dere inn på siden. Det som er veldig greit med dette designet er at det er lett å fikse og ordne på HTML-kodene selv i forhold til for eksempel skriftstørrelse og farger. Jeg endret litt på skriftstørrelsen da jeg ville ha den litt større. Fikk laget meg en header også. I sidemenyen til høyre har jeg fortsatt google translate boksen med tanke på at jeg ikke kun har norske lesere. Jeg har også lagt til en widget med link til min Bloglovin side hvor dere enkelt kan følge med på oppdateringer. Det samme gjelder facebook siden til bloggen min som dere kan klikke dere inn på over headeren på bloggen.0

JACKETS AND COATS

Nå som vinteren er her er det godt å holde varmen i behagelige jakker og kåper. På Gant sine sider kan man finne et flott utvalg til både kvinner og menn. Her har jeg plukket ut noen jakker/kåper til både menn og kvinner som falt i smak hos meg. Dere kan klikke dere inn HER for å finne flere utvalg og andre klær.

 

2

VICTORIA SECRET BIKINIS

God ettermiddag! I dag er det flott vær til å holde seg inne. Det blåser noe helt vanvittig mye ute, og verre skal det bli. Meg og typen skal på kino senere i kveld for å se den siste filmen av The Hobbit og jeg krysser fingre og tær for at vi ikke blir blåst avgårde. Heldigvis skal vi bare komme oss til busstoppet og hive oss på bussen. Hvis det blir alt for gale får vi bare droppe det. Har hatt en relativt avslappende dag. Vi fikk unnagjort litt ærender og nå sitter jeg og drømmer meg bort på Victoria Secret sine bikinier. Det er så mye fint! Har bestilt en gang fra den siden før, og kvaliteten på bikiniene og passformen er helt fantastisk. Har tenkt å bestille meg en derfra, og med tanke på at det tar en god stund før man får de er det like greit å bare bestille nå.

Her er noen av mine favoritter jeg har plukket ut fra siden deres:

 0

WEEKEND

  Publisert 09.01.2015 klokka 19:24 i kategorien Blogg

Da var det helg gitt. Denne uken har flydd avgårde. Første uken i januar, og den har vært travel. Skal være ærlig å si at det var litt tungt å begynne uken med både skole og tung fotballtrening, men samtidig er det deilig å komme inn i rutiner igjen. Slik jeg liker det. Har vært mye trening denne uken og jeg er full i gangsperr over alt. Føler jeg går som en vuggende pingvin da beina er pinnestiv. Da er det  deilig at det er fredag og helgen er startet her for å si det slik. Fløy rundt med grønnsåpe og vann og fikk vasket leiligheten. Da er det godt å ta helg med god samvittighet. Blir en rolig kveld med min kjære med bena på bordet og film rullende på skjermen. Ønsker alle en fin fredagskveld.

Fikk noen bilder fra en photoshoot jeg var på for ca. to måneder siden. Det var i forbindelse med en Makeupskole som trengte modeller og her er resultatet:Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Sminke og hår: Anne Lene Sveri

Modell: Meg

0

FACE PRODUCTS

God morgen. Sitter og nipper til en kopp kaffe i håp om at kroppen skal våkne og kvikne til. Har ingen forelesninger i dag, så i dag skal jeg prøve å være mest mulig effektiv og få unnagjort litt lesing. Har begynt på mitt siste semester. Hvor ble tiden av? De tre årene har jammen meg flydd avgårde. Uansett, det jeg tenkte å dele med dere i dag er noen nye produkter som har fått en stor favorittplass hos meg. For litt siden da jeg var på et modelloppdrag i sentrum for en klesbutikk fikk vi velge med oss noen produkter hjem som de selger i butikken. Husker ikke navnet på butikken, men den ligger i Marken gågate. Alle produktene er økologiske og passer perfekt for de med sensitiv hud. Min hud reagerer lett på sminkeprodukter så jeg må alltid passe på å rense huden godt hver dag for å unngå blant annet eksem, urenheter og tørre partier. Spesielt nå som det er vinter har jeg lettere for å reagere med tanke på at luften er tørr. 

Disse produktene er ikke sponset. Dette er helt og holdent mine meninger om dem.

 

Her er de tre produktene jeg snakker om. Både skrubb, maske og en mykgjørende olje.

1. Ansiktsmaske: Denne passer alle typer. Jeg bruker den 1-2 ganger i uken. Man legger et jevnt lag over hele ansiktet og lar det sitte på i 10 minutter. Deretter kan man enten vaske det av eller skrubbe det av med sirkelbevegelser. Jeg foretrekker å vaske det av. Jeg har prøvd utrolig mange ansiktsmasker før og dette er absolutt min favoritt så langt. Jeg har erfaringer med ansiktsmasker som ofte gjør huden mye verre, mens denne gir masse fuktighet og næring til huden uten å tørke den ut. 

2. Ansiktsskrubb: Denne bruker jeg også 1-2 ganger i uken, før jeg bruker ansiktsmasken. Påfør en liten mengde på fingrene og skrubb ansiktet med myke, rolige sirkelbevegelser. Denne er drøy i bruk så det gjelder å ikke knipe ut halve tuben. Denne er jeg veldig fornøyd med. Denne inneholder blant annet aloe vera som gir masse fukt. I tillegg er konsistensen ikke noe å si på. Ikke for mye korn som skrubber huden både gul og blå, så det er et stort pluss.

3. Renseolje: Denne her er bare helt utrolig! Skjønner ikke hvorfor jeg har investert i noe slikt før. Denne oljen er ment til å bruke etter man har renset huden for å få vekk de resterende restene. Den skal ikke vaskes av. Huden føles veldig myk etter påføring og fukter godt. Den inneholder blant annet oliven ekstrakt, aloe vera og grønn te ekstrakt.

6

PHOTOSHOOT RESULT


Foto: Hanne Cathrin Olsen

Hår og Makeup: Andrea Kristiansen

Modell: Meg

2

HAPPY NEW YEAR

  Publisert 02.01.2015 klokka 18:01 i kategorien Blogg

Da er vi inne i et nytt år, nye muligheter og nye opplevelser. Året 2014 var et veldig minnerikt år med tanke på at jeg reiste på utveksling i et halvt år. I tillegg flyttet jeg ut med kjæresten min noe som har vært helt fantastisk kjekt på alle måter. Jeg er veldig glad for alle menneskene rundt meg som har gjort året 2014 til et flott år. Med tanke på året 2015 tar jeg hver dag som den er. Det er ikke viktig for meg å sette meg konkrete nyttårsmål, men heller være takknemlig for at jeg er frisk og har det bra og at de nærmeste rundt meg har det bra. Det å sette pris på ting og være takknemlig mener jeg er viktig i seg selv. Man skal ikke ta hver dag forgitt, men heller sette pris på at vi kan stå opp om morgenen og ta fatt på en ny dag med åpne armer og positivitet.

 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign