hits
0

EN FLOTT DAG I HEMSEDAL

  Publisert 30.01.2013 klokka 18:44 i kategorien Reiser

 

0

COVER VERSION "JAR OF HEARTS"

  Publisert 28.01.2013 klokka 22:07 i kategorien Musikk

0

MIRANDA KERR

Er det et menneske som kan defineres som vakker så må det være Miranda Kerr.

//Weheartit

2

KLAR FOR HEMSEDAL

  Publisert 28.01.2013 klokka 13:12 i kategorien Sport

Pakke, pakke og pakke. Har fri i dag, og det passer meg ganske fint ettersom jeg og idrettsklassen reiser til Hemsedal i morgen i ni dager! Gleder meg helt vilt! Kommer til å bli kanongøy. Vi har et ganske tettpakket skjema hver dag med alpint, telemark og langrenn. Skal få kjørt oss.

Baggen er ferdigpakket og skiene står klar til bruk. Nettbrettet blir med meg, og jeg skal prøve å få oppdatert fra skilivet i Hemsedal når jeg har anledning. Og selvfølgelig hvis jeg får nett. Nå skal jeg gjøre litt husarbeid med full musikk på ørene. Ha en fin formiddagsmandag.0

I CHOSE TO BE HAPPY

  Publisert 27.01.2013 klokka 22:33 i kategorien Blogg

Jeg er så lykkelig for tiden. Ikke det at jeg ellers har det dårlig, men den godfølelsen i kroppen som får meg til å hoppe i taket, sprette rundt på tærne, og smile bredt. Ubeskrivelig. Nå som søndagen sakte men sikkert glir over i nok en ny uke skal jeg slappe av med rolig, og fin musikk på ørene.2

STREET FASHION

1

QUOTES

  Publisert 25.01.2013 klokka 09:08 i kategorien Blogg
0

FIT FOR CRAWL

  Publisert 24.01.2013 klokka 23:56 i kategorien Blogg

God kveld. Klokken nærmer seg tolv, og det er vell egentlig på tide å finne sengen kjenner jeg, men jeg bare sitte litt til, og enda litt til... Uansett hvor trøtt og gromsette jeg blir av å sitte her. Fredag i morgen. Igjen. Helg. Jobblørdag. Blir koselig. Har svømming i morgen og jeg kjenner det svir i øyner og nese av tanken på klor. Hater klor. Og i morgen skal vi ha svømmearten crawl. Det sier meg bare en ting og det er at jeg kommer til å svelge halve bassenget på et innpust. Blir jo for all del spennende å kunne lære seg ordentlig crawlteknikk, for det kan jeg i hvertfall ikke fra før. Er fornøyd jeg så lenge jeg får framdrift. Ellers har jeg hatt en fin dag. Ikke noe alt for spennede. Så Kung Fu Panda 2 med typen. Gud hvor jeg elsker den pandaen. Tror jeg skal bytte ut typen med en panda. Ha ha.

Alt utstyr er på plass for morgendagen. Må bare nevne at disse dykkerbrillene suger jo omtrent øyeeple ut av skallen. Snakk om sugekopper. Jeg skal i hvertfall ikke være redd for å bli liggende igjen på bassengbunnen i morgen. I am fit for crawl. Ho ho. God natt.0

LUNCHTIME

  Publisert 24.01.2013 klokka 13:04 i kategorien Blogg

Deilig å være tidlig ferdig på en torsdag, og lettet over å være ferdig med et prosjektframlegg som vi hadde i dag tidlig. Dagene går utrolig fort, og det er så deilig at det blir lysere ute for hver dag som går. Hjelper veldig på humøret, ikke minst at man føler seg mer opplagt, og slipper å se ut som et takras med de største handleposene under øynene på morgenkvisten. Bare tanken på at våren er rundt hjørnet, og at sommeren er like ved er deilig. Jeg elsker varme, jeg elsker sol, is, sand mellom tærne, gå i søte, blomstrete sommerkjoler, og laaaange sommerkvelder med friske jordbær. Åh som jeg ser fram til det. Men for all del vinteren er også fantastisk, så lenge man slipper for mye slapsk opp etter leggene.Ski, snø og sol med en kvikklunsj å bite i, det gir en god vinterstemning.

Sitter nå og nyter en god, varm kopp med grønn te, og en skål fylt med vaniljeyoghurt, frukt og flakes. Mmmmm. Ha en fin ettermiddag.

 

6

DREAMING OF SUMMER

  Publisert 23.01.2013 klokka 22:11 i kategorien Blogg
0

ET LITE BLOGGTIPS

  Publisert 22.01.2013 klokka 14:02 i kategorien Blogg

Her om dagen kom jeg over en blogg som tipset om hvordan man kan skaffe seg sponsorer. Man trenger ikke å være toppblogger med flere tusen lesere. Man trenger kun å registrere seg hos sponsetblogg.no og man vil bli tilbudt ulike oppdrag/sponsorer. Dette er helt gratis! Kjempe lett og en fin måte å skaffe seg sponsorer på. Hvis du ikke allerede er registrert er det bare til å trykke på bildet under.1

DEBORAH LIPPMANN

God morgen! I dag har jeg ikke forelesning før halv to, og har da masse av tid til å slappe av og nyte formiddagen. Sitter nå med en kopp cappucino og snoker rundt på nettbutikker. Kom over noen utrolig flotte neglelakker fra Deborah Lippmann på coverbrands sin side. Disse passer perfekt til både fest og hverdag. Litt glam og glitter i flotte farger!
2

HJEMMELAGET PANNA COTTA MED MANGOSORBET

  Publisert 21.01.2013 klokka 19:29 i kategorien Mat

Som jeg nevnte i går spiste vi en helt fantastisk, hjemmelaget dessert; Panna Cotta med mangosorbet, jordbær og blåbær på toppen. Tenkte å dele oppskriften med dere.

Hva du trenger:

 • 2 dl fløte
 • 1 dl melk
 • 75 gram sukker
 • En vaniljestang
 • 4 plater gelantin
 • 1 matyoghurt
 • Litt lime
 • 1 mango
 • Melis
 • Friske jordbær og bær

 

Panna Cotta, fremgangsmåte:

Kok opp fløte, melk, sukker og vaniljestang. Avkjøl i 10 minutter, deretter kok opp igjen, og avkjøl igjen. Myk opp gelantin i en skål vann. Rør ut gelantin i det varme. Tilsett matyoghurt. Rør den inn i blandingen. Press over litt lime (1 ts.) Hell over i 4 glass, og sett til avkjøling en natt i kjøleskap.

 

 Mangosorbet, fremgangsmåte:

Skrell en mango og kutt i biter. Legg dem i pose i frysen i noen timer. Ha de fryste mangobitene i en miksmaster med 1-2 ss. melis, kjør i gang.

 

Jordbærsaus, fremgangsmåte:

Bruk stavmikser til å lage jordbærsaus med friske jordbær og litt melis.

 

Etter et døgn når panna cottaen har stivnet settes glassene på et fat. Legg en kule mango ved siden av. Hell jordbærsaus over og tilsett friske bær (blåbær, bringebær osv)

0

NIGHT TIME

  Publisert 20.01.2013 klokka 22:04 i kategorien Blogg

Søndag igjen, gitt. Nok en helg er forbi, og nå sitter jeg og nyter en kopp Pukkate night time. Passer meg fint ettersom sengen kaller på meg. Har hatt en fantastisk, deilig og avslappende helg. I dag var det gresk mat på menyen der min kjære og hans fetter stod og kokkelerte på kjøkkenet. Deilig å få hjemmelaget tzatsikisalat av to greske gutter. Mmmm. I tillegg til fylt paprika og squash. Mens meg og mamma stod for desserten. Hjemmelaget Pannacotta med mangosorbè og jordbærsaus. Utsøkt! Oppskrift kommer i morgen. Kjenner at det skal bli godt å finne puten før en ny uke starter. Har basketball i morgen tidlig halv ni, så er en fordel å være uthvilt og opplagt til det.

Ha fortsatt en fin søndagskveld!1

LØRDAGSKUPP

God lørdagsformiddag! Våknet til et flott vintervær og spiste meg en god frokost før jeg tok meg en luftetur på senteret. Var innom Gina Tricot og der fant jeg noen plagg til 30 og 50 kr!! Gitt vekk. I tillegg kjøpte jeg meg en ny foundation på Parfymelle fra Dior, foundationkost fra Artdeco, og en pakke med Pukkate. Har hørt at det skal være veldig godt, og jeg som er veldig glad i te fra før tenkte at det kan være greit å prøve ut. Kjøpte Night time som skal virke beroligende før leggetid.

Ellers hadde jeg en veldig fin kveld i går med en venninne. Koste oss med pizza, sunn snacks med dip til og Idol rullende på skjermen. Utrolig underholdene, ha ha. Da tenker jeg spesielt på alle de morsomme innslagene av folk som ikke kan synge. Ellers ønsker jeg dere en fin lørdag, hva enn dere måtte finne på!


Image and video hosting by TinyPic

0

FRIDAY

  Publisert 18.01.2013 klokka 16:05 i kategorien Blogg

Fredag, helg, jobbfri og klar for å slappe av med venner og kjæreste. For en uke det har vært. Jeg kjenner det blir godt med to dagers treningsfri etter en hard uke med masse trening på skolen. Både svømming, skøyter, dans, håndball og fotball. Med andre ord, stiv og støl. Håper dere får en fin fredagsettermiddag og kveld. Jeg skal i hvertfall kose meg med hyggelig selskap, pizza og idol på skjermen. God helg alle sammen.
1

TOO FACED

Disse to herlighetene dumpet ned i postkassen i går. Jeg bestilte de fra coverbrands. Begge er fra merket Too Faced, og jeg er kjempe fornøyd med både den myke kosten og bronsingpudderet som er i fargen melkesjokolade. I tillegg lukter den sjokolade! Mmm. Her finner dere kosten, og her finner dere pudderet.

0

DET ER EN STOR SKAM

  Publisert 15.01.2013 klokka 16:00 i kategorien Blogg

Regner med de aller fleste fikk med seg Tv2 nyhetene for et par dager siden av 95 år gamle Gunnar som før jul ble nektet å spise middag med sine venner ved omsorgsboligen, like ved der han selv bor. Han gikk selv til kantina, og betalte fra egen lomme for å få seg et måltid med hyggelig selskap, og en dag blir han nektet i døren. Jeg kjenner jeg blir utrolig sint at folk kan bli behandlet slik. Spesielt for en mann som har slitt for Norge gjennom krig og elendighet, og så er dette takken? Det finner jeg meg faktisk ikke i. Heldigvis tok kommunen seg sammen, og nå får han spise der igjen. Men det som skremmer meg er at hadde dette ikke kommet så sterkt fram i media ville det ikke blitt gjort noen endringer, desverre. Er gale at slike hendelser må fram i media for å gi et spark bak. Det er rett og slett en STOR skam, og da mener jeg en STOR skam at eldre i dag blir behandlet som om de ikke er verdt en dritt. Det å havne på gamlehjem i dag er ikke som å leve på en rosa sky. De blir gjerne liggende en hel dag i sengen fordi pleierne ikke har tid til alle, og her igjen er det et problem fordi det er for få folk. Lønnen må økes! I tillegg at vi i Norge bør fokusere mer på å bruke penger på å bygge nok eldrehjem, for vi blir ikke akkurat yngre med årene. De eldre trenger all den omsorgen de fortjener, for det er mange eldre som gjerne ikke har familie som kan komme på besøk, og føler seg ensom.

Hva kommer til å skje når min generasjon blir eldre?

Den tanken streifer meg i blant, og jeg håper jeg er så heldig at jeg slipper å havne på gamlehjem hvis det fortsetter slik. I så fall kommer jeg til å rane en bank med rulatoren på slep og havne i fengsel i stedet, nærmere sakt hotell der man blir servert god mat og drikke til alle døgns tider og blir tatt med på en aldri så liten luftetur i gården. Kanskje vi bare skal hive hele eldrebølgen i fengsel slik at deres siste kapittel ender godt.

HER kan dere lese mer om saken før det ble gjort endringer.

3

"RUN" COVER VERSION - MARIELL OSTNES

  Publisert 14.01.2013 klokka 15:00 i kategorien Musikk

0

MODELLCASTING

  Publisert 13.01.2013 klokka 22:14 i kategorien Blogg

God søndagskveld! Helt sykt hvor fort helgen suser av gårde og vips titter mandag rett rundt hjørnet. I dag har det vært en strålende, nydelig og ikke minst ISKALD dag. Skikkelig vintervær. I dag var jeg på modellcasting til et modellbyrå som heter Rawbyraa. Klikk HER for å komme til facebook siden. For en utrolig gøy opplevelse. Det å stå foran kamera var ikke så skummelt som jeg gjerne så for meg. Var bare å slå seg løs. I tillegg til utrolig hyggelige folk, både fotograf, stylist og assistent. Fikk tilsendt noen bildere tidligere i dag.

//Bildene er tatt av flinke fotograf Hanne Cathrin Olsen.

0

ANGELS

  Publisert 13.01.2013 klokka 15:56 i kategorien Interiør

Er det noe jeg synes er vakkert så må det være engleinteriør med flotte detaljer. Englelys, fyrstikkeskeholder med dekor av engler osv. Her i heimen har vi litt av vært av engler, men tenkte å vise dere mine engler som jeg har på rommet mitt.

3

"IS IT TRUE" COVER VERSION

  Publisert 12.01.2013 klokka 16:47 i kategorien Musikk

0

FREDAGSKVELD

  Publisert 11.01.2013 klokka 19:23 i kategorien Blogg

Da var fredagen kommet og en kopp varm kakao er perfekt på en vintersdag som denne. Da er det godt å være inne i varmen foran peisen. Var utrolig deilig å starte på skolen igjen med vanlige rutiner, men kjenner jeg har gangsperr fra topp til tå. Denne uken har vi både hatt skøyter, dans og svømming. Dansingen var vell den som tok mest på, men fy fader så artig det er, og ikke minst god trening å få svingt hofter og bein med cha cha cha. I kveld er det duket for Idolpremiere på skjermen og god mat. Blir en tidlig kveld på meg kjenner jeg. Skal tross alt opp tidlig i morgen for å dra på jobb og møte mine herlige kollegaer. Ha en fin fredagskveld alle sammen.

1

LIMEGRØNN GENSER

Var innom Only i går og fikk tak i en veldig fin limegrønn cardigangenser. Ser at denne fargen er å se i mange butikker, og den fresher jo opp en ellers så grå hverdag.

1

DONUT I HÅRET

Er vell ikke å legge skjul på at donut i håret er blitt veldig populært de siste månedene. Selv prøvde jeg det ikke før på selveste julaften. Jammen meg var det ikke lett å gjøre det selv, men med litt trening går seg til. Er ikke hokkus pokkus, men her er noen punkter for hvordan man kan gjøre det.

 

♥ Først lager man en vanlig hestehale. Her bestemmer man for hvor høyt oppe man vil ha hestehalen i forhold til donuten.


♥ Deretter trer man donuten inn på hestehalen, og fordeler håret rundt hele donuten. Her er det viktig at man har en donut som er tilpasset tykkelse på håret. For stor donut i forhold til eget hår kan være vanskelig å dekke.


♥ Til slutt fester tar man et strikk over hårdonuten, snurrer rundt hår som henger løst og fester med fliseklemmer. Vips så har man en donut på hodet!

Her er mitt resultat av hårdonut som jeg hadde på julaften. Ble ganske fornøyd, og den sitter veldig godt på. Problemet mitt var at jeg kjøpte en litt for stor donut i forhold til tykkelsen på håret mitt, så enkelte steder tittet donuten fram.


0

INSPIRASJONSBILDER

  Publisert 08.01.2013 klokka 18:35 i kategorien Blogg

Kjenner det er ganske godt å komme ordentlig tilbake til vanlig hverdag igjen med studier. Allerede 2. semester, og dette semesteret kommer til å suse av gårde. Før jeg vet ordet av det sitter jeg isolert mellom fire vegger og pugger til eksamen. Eksamensnerver! Neida. Her er litt inspirasjonsbilder som er fra weheartit. Er så mange fine bilder der. Kan sitte i evigheter og se på de flotte bildene som scroller nedover skjermen.


//Alle bildene er fra weheartit

4

Cover Version "Only Hope"

  Publisert 06.01.2013 klokka 21:54 i kategorien Musikk

Beklager de regnbuefargene i videoen. Var noe som skjedde i redigeringsprogrammet.

0

ÅRETS FØRSTE SKITUR

  Publisert 06.01.2013 klokka 20:53 i kategorien Sport

Herreguuuud hvor deilig det var å få skiene på bena! Etter et år var det godt å tørke hybelkaninene vekk fra ski, støvler og staver.

 

En meget fornøyd jente, innpakket i skiklær og kompakt hjelm, og verdens trøtteste sovetryne. God morgen. Været var ikke helt på topp. En del tåke, men så lenge vi så skituppene våre gikk det stort sett greit. Foruten at jeg hadde en fantastisk fin trynings som kom gangske brått på. Armer og ben stod i alle mulige vinkler. Sikkert veldig flott å se på. Må bare nevne at jeg får omtrent hjerteinfarkt når jeg ser toåringer sleppes ned slike bakker med null kontroll, og foreldre som roper "Husk å stoppe!". For meg så det ut som om de barna ikke vet hva det vil si å kunne stoppe. At de ikke går på trynet er meg en gåte. Hvor tar de balansen fra?

2

BACK ON TRACK

  Publisert 03.01.2013 klokka 11:02 i kategorien Blogg

Godt nytt år alle sammen! Tenkte å starte på bloggfronten igjen. Bloggen vil omhandle mye sang og musikk, og jeg ser fram til å dele det med dere. Klem i fleng!

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign