hits
2

MY MORNING ROUTINE

God formiddag! Tenkte å dele mine morgenrutiner med fokus på hva jeg renser huden med. Jeg er avhengig av å kunne føle meg fresh på morgenen, og det å rense huden etter en natt på puten og tilføre den masse fuktighet har stor betydning for resten av dagen. Det å holde seg til faste rutiner med rens av huden, både morgen og kveld, gir huden masse glans og fuktighet. Jeg merker fort hvis jeg slurver på den fronten at jeg gjerne får lettere tørr hud eller urenheter.

Nå som jeg er selvstendig forhandler i Forever Living, kjøper jeg produktene der, og jeg har funnet mine favorittprodukter som passer til meg. Produktene jeg kommer til å vise dere passer utmerket til de med sensitiv hud. Produktene er milde og er uten parabener. Min hud kan reagere lett på sminke og diverse, men etter at jeg nå har gått på disse produktene i ca. 3 måneder har jeg ikke hatt noe problemer med tørr hud eller lett eksem. Tommel opp for det!

 Produktene jeg bruker er i serien Aloe Fleur de Jouvence. Er det noen spørsmål eller interesse for produktene er det bare til å ta kontakt.

Dette er stegene for min morgenrutine:

Step 1 - Aloe Cleanser: Denne er veldig drøy i bruk, så her gjelder det å ikke knipe for hardt på tuben. Påfører produktet med fingrene og masserer i sirkelbevegelser, før jeg skyller det vekk med lunkent vann.Step 2 - Rehydrating Toner: Påfører denne med en bomullspad. Skal IKKE vaskes av.
Step 3 - Firming Day Lotion: Avslutter med dagkrem. Masserer den godt inn i huden. Vent gjerne et par minutter før du påfører sminke.2

HAPPY FRIDAY

Hei og hopp. Fredag og helgen står for tur. Blir jobbhelg på meg, og jeg gleder meg veldig til det. Skal jobbe hele neste uke også. Blir kjekt å treffe mine kjekke kolleger igjen! Uansett, i går var jeg som sagt på posten og hentet en spennende pakke fra Forever Living Products. Hvis dere er interessert i noen av disse produktene, ta kontakt med meg.

Gleder meg så mye til å teste ut disse produktene. Har kjøpt inn deodorant til både meg og typen, og denne inneholder ikke aluminium, wuhu! I tillegg to tuber solkrem til treningsleir turen neste måned med laget mitt. Viktig med høy solfaktor. Denne solkremen inneholder Aloe Vera og vitamin E, og den er også vannfast. På bildet er det også en todelt concealer som jeg allerede har testet ut. Kjempe fornøyd.

Dette må jo være den fineste innpakningen jeg noen gang har sett! Jeg har da kjøpt et nytt rensesett til ansiktet. Produktene er milde og passer godt til de med sensitiv hud, som veldig mange her i norden har. Er uten parabener, og aloe vera er basis ingrediensen.2

ARGI+ KOSTTILSKUDD

Dette er en av mine absolutt favoritter som jeg prøver ut. Så aktiv som jeg er med fotball og trening generelt trenger jeg ekstra påfyll for å få enda mer energi til å yte mer. Argi+ er et kosttilskudd som kan brukes av aktive personer som ønsker ekstra energiboost på treningsfronten. Nå kan dere kjøpe en slik boks av meg med Aloe Lips på kjøpet! Ta kontakt i meldingsboksen på facebook hvis du er interessert og ønsker mer informasjon om produktene. HER klkker dere inn for å komme til min facebookside Forever Living Products.Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign