hits
2

COFFEE ISLAND

  Publisert 24.09.2017 klokka 13:27 i kategorien Blogg

Kalimera, som vi sier på gresk (god morgen). Det ble en deilig, lat søndagsmorgen. Elsker søndager der man kan ligge og dra seg så lenge man vil i sengen uten å måtte våkne til en skrikende alarm. Temperaturen her nå er veldig behagelig. Blåser litt mindre i dag enn hva det er har gjort de to siste dagene. Det ble spinatpai til frokost og freddo espresso fra mitt favoritt kaffested her på Rhodos som heter Coffee Island. Tenker å ta meg en rolig joggetur senere i parken. Har klart å pådra meg en liten strekk på baksiden av låret etter fotballøkten jeg hadde. Det må jeg få fikset. Ellers skal vi grille i dag, og senere på kvelden skal jeg se gresk fotball på en pub. Det blir artig. Håper alle får en fin søndag! Jeg ser jo at hjemme i Bergen er det super god stemning med sykkel-VM. Blir bombadert med bilder og videoer og jeg kan se at stemningen er til å ta og føle på. I tillegg er været på topp! 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

0

HELLO KITTY

  Publisert 22.09.2017 klokka 22:50 i kategorien Blogg
God kveld. Endelig begynner det å bli kjøligere her også. Er første kvelden jeg sitter fullt påkledd fra topp til tå. Er selvfølgelig varmt på dagtid enda, men ikke den samme luftfuktigheten som gir deg klamme rumpeballer og klær som sitter som limt på huden. I dag ble det en økt på fotballbanen med litt basistrening, styrke og lek med ball.
 
Ellers går dagene til litt forskjellig her nede. Blant annet prøver jeg å finne meg en jobb så jeg kan ha noe å gå til mens jeg er her. Har kommet i kontakt med litt folk fra både Norge, Sverige og Danmark som jobber her nede, så jeg er innom litt ulike steder for å forhøre meg. Alltid hjelp å få her, så det er betryggende. 
 

Vi har fått et nytt familiemedlem her nede! Da jeg kom ned for å spise frokost i dag tidlig var dette det første som møtte meg og jeg stod og gapte i en evighet. Noe så nusselig og så liten da. Den ble funnet i bakgården her helt alene. Er en del løse katter og hunder her. Mye fælt å se her nede noen ganger med alle de løse kattene og hundene. Vi tok denne lille tassen med til dyrlegen i dag for å sjekke om alt stod bra til og det gjorde det, så nå er det bare til å feite den opp. Den er ganske skral, og da vi gav den mat var det borte på et blunk. 

Se så søt! Langhåret og blå øyne. Ikke veldig vanlig å se her nede til å være katt. Den var kjempe kosete og ikke særlig skvetten av seg. Jeg ble sittende en stund med den. Jeg er så svak for kattunger. 

 
4

FALL INSPO

  Publisert 20.09.2017 klokka 18:15 i kategorien Blogg

Nå som høsten er rundt hjørnet synes jeg det er så kjekt med litt inspirasjonsbilder fra pinterest. I og meg at jeg sitter her i flipflops og svetter meg ihjel her nede på Rhodos så har ikke jeg akkurat den samme høstfølelsen som dere har hjemme i Norge. De to siste dagene her har det vært ganske varmt og klamt.

Alle bildene er hentet fra pinterest som er mitt favorittsted til å hente inspirasjon fra.

0

I AM VERY BUSY

  Publisert 23.08.2017 klokka 19:47 i kategorien Blogg

Denne skjønne notatboken fant jeg på Nille til 20 kr. Grei å bruke til å notere ned gjøremål og diverse annet. 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

0

BUSY DAYS

  Publisert 21.06.2017 klokka 22:00 i kategorien Blogg

Dagene går i ett for tiden med jobbing, og selging av møbler. Jeg skal nemlig flytte i september til Rhodos. Da er det litt å kvitte seg med. Jeg ligger godt an, for jeg orker ikke å stresse med å kvitte meg med ting rett før jeg reiser. I tillegg skal jeg ned der om en måned så da får jeg pakket med meg en del klær. Været i Bergen er ikke akkurat så veldig å skryte av for tiden, men i dag tittet solen frem. Skal ikke mer til for å få meg til å dra på smilebåndet. Var tidlig ferdig på jobb i dag så da ble det en treningsøkt opp Stoltzen, og det gikk lekende lett opp der i dag i forhold til forrige gang jeg gikk opp der. Har mye å si på dagsformen. I dag følte jeg at jeg hadde masse overskudd å gå på og det er deilig. 

2

SUMMER INSPO

  Publisert 05.06.2017 klokka 22:33 i kategorien Blogg


Bilder fra weheartit
 

2

02.06.2017

  Publisert 04.06.2017 klokka 10:22 i kategorien Blogg

Lenge siden jeg har hatt noe motivasjon på bloggfronten, men nå føler jeg at lysten har sneket seg tilbake! I tillegg hjelper det på at jeg har investert i min aller først MacBook Air, og jeg er allerede superfornøyd. Jeg var veldig frem og tilbake om jeg skulle gå over til Apple i stedet for Windows, som jeg har hatt i alle år, men etter mye tenking og erfaringer fra andre så falt det på Apple.

Det har skjedd mye i det siste, og jeg har rukket å fylle 25 år! Herlighet hvor ble det av årene? Ellers er dagene fylt med jobb og trening. Gikk pinademeg 7-fjellsturen forrige helg, og det skal sies at lårene er grådig seig enda. Det anbefales å gjennomføre den turen i løpet av sitt liv, selvom man i løpet av turen lurer på om man er helt gal som kan finne på å melde seg på noe slikt. Er veldig glad for at min venninne Frida meldte oss på, ellers hadde jeg aldri tenkt tanken. Ellers skal jeg snart i studio og spille inn en cover versjon av en låt sammen med en student som jobber hos oss på jobb. Gleder meg, og kommer selvfølgelig til å legge den ut her på bloggen når den dagen kommer. 

Litt sommerbilder fra mai.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

1

GAMLEHAUGEN

  Publisert 23.10.2016 klokka 19:44 i kategorien Blogg 

2

MIN HELG I BILDER

  Publisert 15.07.2015 klokka 16:47 i kategorien Blogg

0

PARAGLIDE

  Publisert 04.07.2015 klokka 22:37 i kategorien Blogg

Ord kan ikke beskrives hvor deilig det er med helg. Ingen jobbhelg og været kunne jo ikke blitt bedre. Full sol med over 25 grader i vakre Bergen by er ikke noe å klage over. Ingenting er så fint som å traske rundt i byn da. I dag stod paraglide på menyen. Det var typen som fikk æren av å hive seg utfor. Det var bursdagsgaven fra meg da han fylte år i oktober, og det kunne ikke blitt valgt en bedre dag å bruke det gavekortet på. Vindforholdene var perfekte og han fløy i hele 40 minutter med piloten. Jeg stod trygt plantet på toppen av Ulriken og løp rundt som en gal for å knipse en haug med bilder og sende snaps. Det var en artig seanse. Da jeg så de tok inn for landing nede ved Brann Stadion tok jeg fatt på bena og tok banen ned med turister fra alle kanter. Den turen ned var ganske morsom. Jeg kom først inn og jeg stilte jo meg selvfølgelig helt fremme for å få best utsikt og for å slippe å stå midt i svettesvermen. Det skulle jeg da ikke ha gjort, for plutselig var det en haug med armer og kameraer som prøvde å skvise seg frem på et vis for å ta bilde av utsikten. Der stod jeg da og prøvde å løfte både armer og ben for å gi dem muligheten til få et blinkskudd av utsikten. Jeg prøvde å gi tegn på at de kunne få komme frem, men da gliste de og sa at de hadde det ganske fint der de stod. Kan egentlig ikke skjønne om de i det hele tatt så noe til utsikten i og med at meg og to andre omtrent hang ut av vinduet og sperret for det vakre synet. Ikke var de spesielt høye heller de som stod midt bak korridoren, og jeg er sikker på at jeg kunne ha slengt en kineser på den ene skulderen og en tysker på den andre. Ja ja. Det tok da ikke lange tiden før jeg omsider kom meg ut av turistoppholdet i den gule Perle korridoren og tok bussen videre til sentrum for å møte min kjære.Norske jordbær er endelig kommet! 0

MY WEEKEND

  Publisert 23.06.2015 klokka 19:43 i kategorien Blogg

For en morsom og minnerik helg! Lørdag var det duket for utdrikningslag til min kjære kollega som gifter seg neste måned. Hun ble ganske overrasket og kanskje mildt sagt, forbanna, ha ha. Men det gikk nå fort over, da hun var redd for at vi skulle dra henne med på byn og gjøre ugang. Den gang ei. Vi koste oss med god mat, sanger og leker til over midnatt.1

TUR OVER FJELLET

  Publisert 16.06.2015 klokka 22:04 i kategorien Blogg

2

PLANNING MY WEEK

  Publisert 14.06.2015 klokka 12:53 i kategorien Blogg

Gooood morgen, eller god formiddag, klokken nærmer seg jo ett. Var fantastisk deilig å våkne uthvilt og klar for en ny dag. Søndager for meg er kampdag. Nå er det kun to seriekamper igjen før det blir to måneders pause fra det. Da er det bare til å gi alt! I går var jeg som sagt på jobb og resten av kvelden i går ble tilbrakt godt plassert i sofaen med bena på bordet. Jeg var helt i ørska i går etter jobb og jeg er helt sikker på at jeg gikk i søvne hele kvelden. 

Dagen i dag startet med en god frokost og deretter fikk jeg et skikkelig vaske- og ryddekick. Da fløy jeg rundt med vaskekluten i den ene hånden, og støvsugeren i den andre mens jeg subbet rundt i morgenkåpen med en morgensveis som så ut som et fuglereir. Det ble en effektiv økt, og da jeg var ferdig med å gnikke i alle kroker og tørke vekk hybelkaniner og den slags dritt satte jeg meg ned for å planlegge den kommende uken. En planlagt uke for hva jeg skal gjøre de kommende dagene er alfa omega for at jeg er strukturert og får gjort det jeg skal. Rot rundt meg = rot i hodet, og det kan gjøre meg mer stresset enn nødvendig og da er det greit å ha en plan å følge. Spesielt nå som dagene går til full jobbing og trening. Apropos det, dagene fyker avgårde. Ikke før det er blitt mandag er det helg igjen, og slik går det. Hjelpes. Jau jau. Nå må jeg pakke baggen, spise en god lunsj og ta bussen til kamp. Ha en fin søndag! 

 0

NY JOBB!

  Publisert 12.06.2015 klokka 23:29 i kategorien Blogg

God fredagskveld. Da er enda en uke gått. Dagene suser avgårde og jeg har full nedtelling til jeg reiser til New York om seks uker. Klarer nesten ikke å vente. I går hadde jeg fri så den dagen ble brukt til litt ærender og deretter møtte jeg min gode bestevenninne Frida over en kaffe. Skravla gikk i ett. Det blir som oftest slik da vi begge er så opptatt med vårt og hun studerer utenfor Bergen. Vi er heldigvis veldig flinke til å holde kontakten. I tillegg startet denne helgen med en gladmelding om at jeg har fått ny jobb som jeg starter i 1. september!!! Wuhu! Nå kan jeg virkelig slappe av og nyte den måneden jeg er vekkreist i NY før jeg kommer hjem til ny jobb. Nå må jeg finne frem til puten for jeg skal opp klokken seks i morgen da en ny jobbdag står for tur. Ha fortsatt en fin fredagskveld.

Fine Rambopusen! Smelter!

2

MORNINGS LIKE THIS

  Publisert 05.06.2015 klokka 22:39 i kategorien Blogg

Det å våkne til skinnende sol og smaken av norsk sommer gir en ekstra piff på humøret mitt. Hurra! Det var jammen meg på tide, men jeg lengter fortsatt enda mer varme, ja takk. Dagen startet tidlig for min del. Var oppe i sekstiden og hadde super god tid på morgenen til å spise en god frokost og bare dulle rundt til jeg skulle på jobb klokken ti. Er morsomt å se hele Bergen krype ut av hiet når solen først titter frem.

Etter en travel uke med jobb og trening er det godt å kunne sitte seg i sofaen på fredagskvelden. I morgen skal jeg rydde alle klærne mine, og fjerne det jeg ikke bruker. Jeg vurderer å selge de klærne jeg ikke trenger og som er i stand til å selges på Tictail. Er mye som bare blir liggende og jeg er veldig flink til å bare la det bli liggende. «Kommer jo sikkert til å bruke det en gang»? Den gang ei. Det tar jo så mye plass, og alt blir bare rot, både i klesskapet og i mitt eget hodet for jeg vet jo ikke hva som ligger fremfor nesen min. Rote kan jeg, og heldigvis er det som oftest kun klesskapet som får gjennomgå det.

Nei, nå blir det sofaen resten av kvelden, litt snacks og så får jeg finne noe å se på. Ha en fortsatt fin kveld. 

2

31.05.2015

  Publisert 31.05.2015 klokka 20:36 i kategorien Blogg

Da kan jeg endelig si at jeg har SOMMERFERIE! Bacheloroppgave ble levert torsdag og etter det har egentlig hele topplokket vært en hel grøtmasse. Den følelsen å faktisk være ferdig er både deilig og veldig rar. Det at jeg ikke nå skal sitte stumpen ned på skolebenken til høsten er uvant å si til seg selv, men samtidig er jeg veldig glad jeg er ferdig. Nå er jeg klar for å jobbe. Festen på fredag med klassen var helt fantastisk på alle måter, og det var trist å si hade. Fremover nå blir det full jobbing før jeg tar meg en velfortjent ferie til New York!!! Teller ned dager til den turen. Jeg gleder meg noe helt sykt alt som skal oppleves der borte. 8

MY NEW CAMERA

  Publisert 14.05.2015 klokka 14:58 i kategorien Blogg

Travle dager for tiden. Jeg er så opptatt med bachelorskriving for tiden, jobb og trening at dagene flyr. I tillegg fylte jeg 23 år på tirsdag og jeg hadde en helt fantaaaanstisk dag. Fikk systemkamera av typen og jeg elsker det! Har testet det ut nå og jeg gleder meg masse til å ta det i bruk! Wiii. Dagen i dag har bestått av å vaske leiligheten og slappe av. Har kamp i dag, og på slike dager er det deilig å samle masse energi med mat og drikke. 

Må nesten vise dere mitt nye kamera. Samsung NX mini. 

Haha! Hvor genialt er ikke det med en skjerm som man kan vippe opp! Kan overføre direkte til mobilen min og dataen min med bilder da den har Wifi. I tillegg testet jeg ut en innstilling ved at den tar bilder når du smiler. Vittig. I tillegg til å ta bilder kan jeg filme i HD kvalitet. I'm in love! 5

07.05.2015

  Publisert 07.05.2015 klokka 15:22 i kategorien Blogg

Nå har skrivekrampen tatt meg. Har hatt en super effektiv dag. Var på butikken halv åtte i dag tidlig for å fylle opp kjøleskapet. Resten av dagen har jeg blitt sittende med bacheloroppgaven min og skrevet og skrevet og skrevet. Føler jeg har full kontroll på den nå som jeg er inne i en god flyt. Planen er å bli helt ferdig med den til neste uke. Da har jeg to uker på å rette opp i skrivefeil og få det til å se oversiktlig og greit ut. Det er kun tre uker til vi skal levere den inn, og jeg gleder meg noe helt sykt til å bli ferdig. Ellers har jeg nå hatt en god pause, og skal snart begynne å kokkelere på kjøkkenet. I dag blir det Surf & Turf til middag. Kjempe sunt og godt, og lettvint å lage. I kveld blir det en liten tur med min kjære Frida som for tiden er i Bergen, hurra!

For to dager siden fylte min kjære mamma 47 år. Det ble feiret med blomster, gaver og kake. Her er to bilder fra den dagen.

Skjønne Rambo pusen!

4

KAMPDAG

  Publisert 03.05.2015 klokka 13:13 i kategorien Blogg

For en nydelig dag! Solen skinner og humøret mitt er på topp! Sitter nå og slapper godt av i sofaen. Kampdag i dag, så da er det bare til å spare på energien. Var på en liten luftetur tidligere med typen og det er så deilig å kjenne solen varme. Blir et fantastisk kampvær i hvert fall. Tenk at mai måned er startet. Jeg elsker mai måned, og det er for meg den fineste måneden i året. Har også bursdag denne måneden. Blir 23 år om 9 dager!! Hvor ble årene av? Har jo nettopp fylt 18? Føles slik. Årene går så fort! Hjelpes. 

Ha en fin søndag.

6

30.04.2015

  Publisert 30.04.2015 klokka 20:38 i kategorien Blogg

Da var det langhelg, sånn nesten. Skal på jobb på lørdag, men det blir bare kjekt! Har nettopp trøkt i meg en super god burger og skal tilbringe kvelden med Gossip Girl. Hekta. Ellers blir det ikke alt for sent da jeg har fotballtrening i morgen klokken 12. Tenk at det er 1. mai i morgen! Nå håper jeg snart finværet kommer med varmere temperatur enn slik det har vært i det siste. Jeg lengter etter ordentlig sol og varme, og jeg er lei av å gå rundt med parkasjakke. Jeg har vært skikkelig dårlig student denne uken. Absolutt ingenting fornuftig er blitt gjort, bare gjort alt annet. Men det har vært litt godt også, for jeg går snart på veggene fordi jeg er så lei alt som har med skole å gjøre. Om en måned er bacheloroppgaven levert og jeg er ferdig! Wiii. Burde jo motivere meg til å skrive, men det gjør det ikke, ha ha. Det kommer seg nok neste uke. Ha en fin kveeeeld.Backstage bilde fra shooten på lørdag. 

Makeup & hair: Phonnipha Fredheim

0

FRIYAY

  Publisert 24.04.2015 klokka 08:31 i kategorien Blogg

Fredag, og helgen er rett rundt hjørnet. Jeg skal straks avgårde på jobb. Blir vekke hele dagen, da jeg drar rett på fotballtrening etter jobb, og såååå kan jeg hive bena på bordet. Gleder meg veldig til i morgen da jeg først skal sitte modell for en som skal ha eksamen, og deretter skal jeg på et event i sentrum. Wiii. Ha en fin fredag alle sammen! Jeg må komme meg avgårde. 
0

21.04.2015

  Publisert 21.04.2015 klokka 11:25 i kategorien Blogg

For en travel helg med masse gøy! Fredagen var jeg på jobb til seks, deretter var det rett hjem, hive i meg middag samtidig som jeg svømte i klesskapet etter et antrekk for kvelden. Frida feiret sin 21 års dag på Kaos utested i Bergen. Det ble en vellykket kveld med mye latter og vin. Lørdagen var det duket for utdrikninglag til en venninne som skal gifte seg neste måned. Vi lo til vi gren da hun gikk rundt på senteret utkledd som en gammel dame i håp om å selge babygulrøtter. Hun fikk solgt alt, ha ha. Snakk om å leve seg inn i rollen. Hele gjengen hadde krampe i kjeven. For en dag. Søndagen hadde jeg seriekamp langt ute i gokk. Say no more...

Formen min er ikke heeelt på topp i dag. For det første har jeg gangsperr alle veier og jeg går bokstavelig talt som en pingvin. For det andre har jeg fått en vakker blå tå etter kampen på søndag, og for det tredje er jeg kvalm og ekkel. Ha ha. Sitter og eter på tørre, kjedelige kjeks som får munnhulen til å tørke ut. Har ikke matlyst i det hele tatt. Nå skal jeg få ryddet litt, ta meg en luftetur og så får sofaen bli min venn idag. Have a good one!

 0

BURSDAGSFEIRING

  Publisert 16.04.2015 klokka 20:45 i kategorien Blogg

Min kjære lillesøster fyller 16 år i dag! 16 år!!! Lille Marita er ikke så liten lengre. Husker veldig godt når jeg selv ble 16, og det er liksom ikke så lenge siden? Syv år siden, vell og merke, men de årene har flydd. Gratulerer så mye med dagen verdens beste lillesøster. Jeg er super glad i deg, og du betyr veldig mye for meg. 

Vi feiret bursdagen hennes med masse god mat på Egon. Jeg er så stappa at det gjør vondt å røre på seg, så nå blir jeg liggende på sofaen resten av kvelden, ha ha. Skal på jobb i morgen på apoteket og jeg gleder meg helt vilt! Lenge siden jeg har sett verdens beste kolleger. Blir vell mye latter og morro og en haug med oppdateringer på hva som har skjedd i det siste. Klarer nesten ikke å vente!

Ellers har det ikke skjedd så alt for mye spennende denne uken. Prøver å være flink student, men det er ikke lett når jeg er så demotivert som jeg er. Må ta et skikkelig tak neste uke, altså. Er ikke så lenge til oppgaven skal leveres inn. Ukene går fortere enn jeg tror, og vips så er jeg snart ferdig med bachelorutdannelsen i idrett. Yey! Ha en fin torsdagskveld.0

SHOPPING OG LUNSJ

  Publisert 11.04.2015 klokka 20:34 i kategorien Blogg

Dagen i dag har sust avgårde. Har tilbrakt dagen med min skjønne lillesøster på shopping og lunsj. Det var utrolig mye folk i sentrum i dag, og enkelte ganger måtte vi skvise oss forbi folk som stoppet opp mitt i veien. Det er irriterende. Men men. Kjøpte meg noen goder som kommer i morgen på bloggen. Er kjempe fornøyd med kjøpene. Vi kom oss hjem rett før det begynte å pøse ned. Deretter handlet jeg inn til morgendagens middagsbesøk av min kjære kollega Egil og hans kone. Åh, som jeg gleder meg! Tok meg en sjapp styrkeøkt på gulvet  mens jeg lagde middag. Snakk om multitasking på høyt nivå! Nå er jeg skikkelig gele i armene. Resten av kvelden blir brukt til avslapning. Ha en fin kveeeeld.

 

2

MORNING INSPO

  Publisert 09.04.2015 klokka 10:34 i kategorien Blogg

Det var jammen ikke lett å stå opp i dag. Kjenner at jeg er litt sliten etter to treningsøkter i går, men samtidig kjennes det godt også. Jeg har litt ting på planen i dag, blant annet husvask! Hva er vell ikke bedre enn å kjenne duften av en ren leilighet? Etter det bærer det av gårde til Åsane. Jeg og mange i mitt modellbyrå Rawbyraa skal gå hårmodell i ettermiddag og jeg gleder meg masse. Tenkte kanskje å lage en liten filmsnutt fra det. Vi får se. Uansett. Jeg ligger nå her og drikker en deilig kopp kaffe, leser mail og oppdaterer meg på sosiale medier. 

Deilig med litt inspirasjon på morgenen.
0

TILBAKE TIL HVERDAGEN

  Publisert 08.04.2015 klokka 10:24 i kategorien Blogg

Tilbake til hverdagen og normale rutiner. Har unnagjort litt jobbarbeid nå på morgenkvisten og siden været er så fint i dag skal jeg ta meg en tur ut og nyte solen. Nå er det kun litt under 2 måneder til jeg skal levere inn min aller siste oppgave. Ser så fram til det. I tillegg har jeg mange andre planer fremover så det blir mange travle og kjekke dager! Nå skal jeg få hevet på meg noe treningstøy og komme meg ut og lufte topplokket.

Møte fra i går kveld.1

FERDIG, FERDIG, FERDIG

  Publisert 27.03.2015 klokka 12:08 i kategorien Blogg

Å våkne opp til sol skinnende inn vinduet, fuglekvitring og radioen på fullt med dansefoten vrikkende som en gal på kjøkkenet var bare helt utrolig deilig. Jeg er ferdig med eksamen. Min aller siste eksamen! Jeg kan ikke tro det. Virkelig ikke. Det har enda ikke gått opp for meg, og det vil nok ta et par dager før det skjer. Veldig rar følelse, egentlig. Jeg blir nesten i overkant hyper av tanken. Da jeg forlot eksamensrommet i går gikk all luften ut av meg av lettelse. Følte meg som en grønnsak da jeg gikk der ifra. Hele harddisken ble omgjort til en stor grøtmasse. Rart det der, man glemmer liksom alt man har sagt og fått spørsmål om i det øyeblikket man trer ut av rommet.

Det ble en liten feiring i går kveld med Sandra der vi lo og gren om hverandre av latter. I tillegg til at jeg hadde meg et glass hvitvin og en drink. Det var nok til at jeg ble litt baisen i topplokket og så livets glade sider. Ha ha. Jeg er billig i drift. Vi endte opp på en irsk bar i sentrum. Veldig koselig, og det var ikke alt for mye folk der. Meg og Sandra hadde en hel sofa og et bord for oss selv, og der breiet vi oss ut og ble sittende limt fast. En artig episode som oppstod i går kveld som jeg fortsatt sitter og ler meg skakk ihjel over er da jeg skulle lufte partyblæren. Problemet er at på toalettdørene der står det ikke menn/damer, men noe helt annet. Så da jeg gikk fornøyd bortover tregulvet i et litt vell høyt tempo da jeg var veldig tissetrengt stoppet jeg brått opp da jeg fikk øye på dørene. Okey, hvilken var det som var dametoalettet? Tok en sjanse på døren til høyre, og jeg hadde ikke sjanse til å innse at jeg gikk inn i et illeluktende toalett med pissoarer langs den ene veggen, før jeg plutselig hører et par mannfolk komme høylytt inn med en typisk bergensk dialekt. Det øyeblikket innså jeg at jeg ikke var alene, så jeg ble stående inne i toalettluken før jeg mannet meg opp, gikk ut, og sa unnskyld meeeeeg. Ha ha. De lo godt og sa selvfølgelig at det var i orden og lurte på om det var jeg som hadde vunnet førstepremien i dysleksi.

Dagen i dag kommer til å bli brukt til pakking. Reiser i morgen kveld til Tyrkia. Da er det treningsleir som står for tur. Gleder meg helt vilt! Så i dag blir det pakking, en tur til byn med min kjære, og på kvelden blir det eksamensfest med klassen. Ha en fin dag!

Min deilige frokost i dag tidlig.

 

0

EXAM DAY

  Publisert 26.03.2015 klokka 08:19 i kategorien Blogg

God morgen. Jeg sov så dårlig i natt. Lå og vrei meg alle veier, våknet sikker ti ganger og var livredd for å forsove meg. Jeg har eksamen i dag 11:20, muntlig. Så nå har jeg jo egentlig ganske god tid, ha ha. Nå nærmer det seg snart finito finale, og jeg klarer nesten ikke vente. Vet ikke om jeg bare skal tusle på skolen og sitte der, eller bare slappe av her til jeg må gå. Hmm. Tror jeg går for det sistnevnte. Nervene kommer sikkert til å vibrere i kroppen hvis jeg tar foten innenfor skolen. Akkurat nå er jeg møkk trøtt i trynet. Skal lage meg en god kopp kaffe, gå igjennom presentasjonen en gang og så bærer det avgårde til eksamen. Daaaamn. Blir rett på vinmonopolet etter på for å si det slik. Ha en fin dag og ønsk meg lykke til!  

2

22.03.2015

  Publisert 22.03.2015 klokka 12:38 i kategorien Blogg

God formiddag fine dere. Jeg er i så godt humør etter gårsdagens show at det er like før jeg flyr vegg i mellom. Denne morgenen har jeg vært langt inn i pensum, så nå er det på tide med en pause. Føler det går greit med lesingen, så er veldig avslappet egentlig. Noe jeg som oftest er i eksamensperioden. Ser ikke noe vits i å stresse. Da hadde jeg ikke fått inn noen ting. Nå skal jeg pakke baggen til photoshooten senere, og oppdatere meg på hva som skjer i verden. Ha en fin dag dere! 

Mmmmmm, min deilige frokost i dag tidlig.Litt energi i all lesingen. Mørk sjokolade fylt med karamell! Love it!0

EKSAMENSMODUS

  Publisert 19.03.2015 klokka 20:54 i kategorien Blogg

Nå som jeg er midt opp i eksamenslesing går dagene så alt for fort. Jeg er mildt sagt lite motivert, og jeg ser så frem til å gå ut av eksamensrommet, vinke farvel og juble over at jeg hadde min aller siste eksamen. Wuhuuu. Deretter blir det en uke til Tyrkia på treningsleir hvor jeg kan slippe grøten ut av skallen og bare kose meg med trening, fint vær og en fin gjeng. Jeg tror jeg aldri har vært så skolelei som jeg er nå. Jeg er lei hele skolen, og jeg kan nesten ikke vente med å komme meg i arbeid og ha ordentlige rutiner. Slik som det er nå, eller har vært, spesielt dette siste året, har alt bare vært helt i utakt. En forelesning her, og en der,  og flytting av timer (timeplanen har ALDRI vært fast). Det sistnevnte er det som irriterer meg mest. Går jo ikke an å planlegge noen ting. Jeg hadde faktisk min siste forelesning i dag, og jeg har ikke ord på hvor deilig det faktisk føles. Jeg tenkte egentlig ikke på det i dag før jeg faktisk satt limt til stolen i forelesningen. Følte virkelig for å ta på meg partyhatten i det øyeblikket, men så er det den forbanna eksamen som sitter og knager seg i bakhodet på meg. Da var det nok klaging for i dag. Får vell glo litt til i pensum til øynene popper ut og hjernen blir til en grøtmasse av alt jeg bør kunne. Natta.
0

INSPO

  Publisert 14.03.2015 klokka 15:35 i kategorien Blogg

Nå befinner jeg meg i Trysil, og siden jeg ikke har med pcen her (dette innlegget er forhåndsskrevet), så tenkte jeg å dele litt inspirasjonsbilder med dere på denne lørdagen. Jeg blir ihvertfall i godt humør av å titte rundt på weheartit og pinterest for litt hverdagsinspirasjon. 
//Weheartit

0

HELGETUR TIL TRYSIL

  Publisert 13.03.2015 klokka 09:28 i kategorien Blogg

God morgen skjønne folk! Dagen i går ble ikke akkurat slik som planlagt. Som sagt skulle jeg på photoshoot, men fikk en telefon fra fotografen at samboeren var på vei til fødestuen, så da var det bare for meg å komme meg hjem igjen, hive på meg fotballtøy og løpe til trening. Fikk melding senere at det var falske rier, stakker. Vi skal ta igjen den photoshooten på tirsdag neste uke, så det blir bra!

Akkurat nå sitter jeg og slapper av med en kopp kaffe og holder på å reinstallere mobilen min som har vært til de grader treg og bare tull med. Nå ser det veldig lovende ut for at den kommer til å fungere som normalt. Ellers må jeg pakke for meg og typen reiser til Trysil i kveld med en jeg jobber med som har et barndomshjem der. Åh så jeg gleder meg vilt til å stå på ski, både nedover og bortover. Har ikke hatt anledning eller tid til å stå på ski i vinter, så nå er det jammen meg på tide å hive seg utfor bakker. Er meldt knallvær med sol og blå himmel, så denne helgen blir toppers, det er jeg sikker på. Nå skal jeg drikke opp kaffen før jeg må hente skiene mine som ligger hjemme hos mamma og pappa. Ha en nydelig dag!2

PHOTOSHOOT PREP

  Publisert 12.03.2015 klokka 11:14 i kategorien Blogg

Denne morgenen ble jeg vekket av deilig morgenlys. Det er blitt så tidlig lyst ute nå på morgenen og det gjør noe med hele meg. Mye mer energi på morgenen, lettere å komme seg opp av sengen, og starte dagen med et stort smil! Ikke nok med det, det er sol! Håper det varer litt også. Er morsomt å se hva været kan gjøre med en. I går krydde det av folk i sentrum, enkelte litt for lettkledd spør du meg. Er fortsatt kjølig ute, og når jeg ser folk omtrent vandre rundt i shorts og t-skjorte når solen først titter frem, da er vi desperat etter sommer, ha ha. Denne dagen startet tidlig for min del med litt forberedelser til eksamen. I tillegg skal jeg på photoshoot i ettermiddag og jeg har pakket alt jeg trenger å ha med meg til det. Nå mangler det bare å rette håret og lakke neglene røde og fine. For meg før en photoshoot er det viktig at jeg er forberedt. Det gjør det så mye lettere når man kommer på settet. Spesielt i dag, da jeg selv skal bestemme stilen og sminken på meg. Det blir gøy! Dagen før en shoot pleier jeg å skrubbe ansikt og kropp, og smøre meg inn med body lotion. Og viktigst av alt, få en god natt søvn! Det har alt å si for både kropp og sinn. Jeg hater å være trøtt hvis jeg vet at jeg må være fokusert og terpet. Da kan du bare glemme å kommunisere med meg da det er som å snakke til en vegg.

Min deilige frokost bestående av havregryn, bær, melk, toppet med honning.

Kan ikke akkurat klage på å våkne opp til denne utsikten med blå himmel og sol.2

10.03.2015

  Publisert 10.03.2015 klokka 19:36 i kategorien Blogg

Da var jeg vell hjemme etter en flott uke i Tyskland. Det var så kjekt! Nå er det fullt fokus på skole for jeg har nemlig eksamen om litt mer enn to uker. Jepp. Kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med den og faktisk tenke på at det er min aller siste eksamen (får vi nå håpe). Deretter er det to måneder med bachelorskriving før jeg kan si meg fiks ferdig på skolen! Yey! Jeg er så lei skole nå at jeg kan nesten ikke vente til å begynne i jobb.

Dagen i dag har bestått av en forelesning før det var hjem en tur for å lage middag og deretter møte herlige Oddbjørn for et lite møte der vi planlagte hva som skal skje fremover med businessen. Dette blir da etter jeg er ferdig med eksamen og er kommet hjem fra treningsleir fra Tyrkia. Viktig at jeg kun har fokus på det nå, og legge alt annet fra meg. Nå skal meg og typen snart ut på luftetur før vi skal finne en ny serie å se på. Vi har sett ferdig Breaking Bad og det er den beste serien jeg noen gang har sett! Så mye spenning, overraskelser, oppturer og nedturer på en gang. Wow, altså. Fantastisk serie og jeg anbefaler alle å se den!  Ha en fin kveld.1

SYKDOM PÅ TUR

  Publisert 26.02.2015 klokka 16:20 i kategorien Blogg

Hei og hopp. Har vært travle dager med jobb og diverse, i tillegg til at en forkjølelse har tatt turen innom som har gjort til at denne kroppen har ligget langflat på sofaen i hele dag. Utrolig hvor mye krefter som kan bli tappet av noe slikt. Var stygt redd for at det var influensa som stod for tur da jeg hadde feber i går, men heldigvis har den forsvunnet. Så denne dagen har jeg tilbrakt under ullteppe med ski på skjermen og nærmest svømt i kleenex lommetørkler som virkelig har trimmet nesen min for uendelige mye utblåsning. Godt er det. Jeg har en tendens til å ikke tenke på å kjøpe slike myke lommetørkler når jeg først blir forkjølet, og jeg merker jo nå hva den stakkers nesen min har blitt utsatt for før. Sandpapir fra First Price som gjør både nesen rød og sår. 

Nei, nå skal jeg fortsatt ligge her med saltvannsprayen godt trøkt opp i naien, kleenex på rundtur og et glass med Argi+ for å få i meg litt vitaminer og diverse i håp om at jeg blir fort frisk. Ha en fin dag!

Litt inspirasjonsbilder fra Weheartit
5

EN SLIK MORGEN

  Publisert 24.02.2015 klokka 07:41 i kategorien Blogg

I dag er en slik morgen der jeg bare har lyst å krølle meg sammen under dyna, og bare ligge der. Er forbanna sliten og trøtt i dag og har ikke noe lyst å dra dette trøtte trynet ut døren. Kommer til å skremme vettet av folk. Akkurat nå ser det ut til å at det blir sol, men noe sier meg at kommer til å snu fort til sidelengs regn, haggel og masse vind. Nå håper jeg våren er rett rundt hjørnet! Nei, jeg får vell dra liket med meg på badet og piffe opp litt farge i skinnene og sveive med maskaraen i håp om at de tunge øyelokkene ser litt mer våken ut. Ha en fin dag.

Litt bilder fra søndagsturen opp Fløyen. Været var nydelig, og det var masse folk.0

21.02.2015

  Publisert 21.02.2015 klokka 19:53 i kategorien Blogg

Hei, og god kveld og alt det der. Denne lørdagen har bare sust avgårde. Var oppe klokken seks i dag tidlig, og for en fantastisk morgen. Skulle tro jeg hadde lagt i dvale, for jeg var så full i energi og lysvåken at jeg er sikker på at jeg satt på en rosa sky. Matpakken var laget kvelden før og man sparer så mye tid på det, i tillegg til at den blir ti ganger bedre enn å gjøre det i søvne. Jeg hadde en god frokost, helt stille rundt meg og fikk laget meg kaffe som jeg tok med meg i min trofaste termos. Kan si jeg kvapp litt da jeg tok steget ut døren. Det snødde så mye. Hadde ikke forventet det for jeg er så klar for vår!!! Uansett, det la seg ikke for å si det slik. Hadde en veldig fin dag på jobb, og møtte mange hyggelige mennesker. Er så kjekt når det plutselig dukker opp noen du ikke har sett på lenge, for det gjorde det i dag. Hei til dere, Solveig og Kari hvis dere leser dette her! De visste alt om livet mitt på grunn av min artige, lille mormor holder dem oppdatert med både det ene og det andre. Min mormor er nordlending, og nordlendinger de er glad i å prate de. Jeg elsker nordlendinger. De må være det vittigste folkeslaget som finnes, så jeg er litt stolt over at jeg er kvart nordlending!

Denne lørdagen blir forplantet i sofaen. Det er noe med det når du har vært på farten en hel dag, og når man først sitter rumpen ned, da er det som om underlaget du sitter på suger ut all energien som er igjen i kroppen. Det er farlig å sitte seg ned har jeg funnet ut, for jeg blir i hvertfall bare sittende helt til jeg plutselig ligger og halvslever på skulderen til min kjære med typiske soverykninger der enten en arm eller fot gjør et slags karateslag av noe greier. Ender ofte opp at når vi skal se film så får jeg så vidt med meg hva filmen heter før rullegardinene tar kveld. Tror det er mer kjipt for han enn for meg, ha ha. Ha en fin kveld!

Skjønner ikke hva typen har endt opp med, ha ha. 0

TOO MUCH ENERGY

  Publisert 19.02.2015 klokka 11:48 i kategorien Blogg

Jeg har hatt så mye energi de siste dagene at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har vært så spennende de siste dagene med Forever Living Products der jeg har blitt inspirert og er utrolig motivert for hva som skal skje fremover. I tillegg har det skjedd kjekke ting på bloggen. I går hadde jeg så mye adrenalin at jeg maste hull i hodet på kjæresten min da jeg kom hjem. Må bare si at han er den beste til å støtte meg i alt jeg gjør, og han blir jo omtrent like gal og energisk som jeg blir når kjeften min går i hundre. Jeg har heldigvis landet fra den overenergiske skyen jeg svevde på i går. Jeg vedder på at det lyste stjerner i øynene mine i hele går. Men herregud så sliten man blir av å ha utbrudd av slike intervaller av adrenalin. Det er som om luften blir sugd ut av en, på en deilig måte. Kjente det var godt med fotballtrening i går kveld etter en slik dag. Fikk lettet på trykket og la fra meg den trøtte, overentusiastiske og slappe meg hjemme. Ho hoooo. Okey. Jeg har skrevet en hel TO DO liste som jeg skal få unnagjort før jeg skal på trening halv fem. Så da er det bare til å begynne. I tillegg skal jeg hente en pakke på posten. Gleder meg til å vise dere senere. Have a good day!4

DIY BIRTHDAY CARD

  Publisert 15.02.2015 klokka 19:57 i kategorien Blogg

I morgen har min bror bursdag, og i den anledning har jeg laget et kort til han. Har vært på middagsbesøk til han i dag, så han har fått kortet. Her er det bare til å bruke fantasien. Er så utrolig mye morsomt man kan lage! Jeg har funnet alt jeg trenger på hobbybutikken Panduro. Har også kikket litt rundt på Pinterest for å få litt inspirasjon til hvordan jeg kunne gjøre det. 

Her er hva du trenger:

1. Jeg plukket ut to papir som passer fint i lag, et blått og et sølvaktig med shimmer i.

2. Ulike bursdagsprint som kom i en pakke. Utrolig mye artig som følger med.

3. 3D foamtape som brukes til å skape 3D effekt på det man velger å klistre på kortet man lager.

4. Og sist, men ikke minst, saks, sprittusj og limtube.

Klippet ut fra det blåe papiret og brettet det i to. Deretter klippet jeg ut en strimle fra sølvpapiret og klippet det til og skrev på med sprittusj. Limte det på forsiden av kortet.

Klippet en firkant ut i fra sølvpapiret.

Pyntet forsiden av kortet med print som jeg plukket ut. Her ser dere hvordan det blir når jeg har limt på den ene ballongen. Kult, ikke sant?

Pyntet innsiden med litt gøye print!

Og slik ble det seendes ut.4

LØRDAGSMORGEN

  Publisert 14.02.2015 klokka 12:40 i kategorien Blogg

For en nydelig dag å våkne til. Humøret blir alltid et hakk bedre når jeg ser skinnende sol på himmelen. Skikkelig vårstemning ute i dag. Var deilig å våkne uten en pipende alarm og bare slumre i sengen i armkroken til min kjære. En kjempe deilig lørdagsmorgen. 

Nå har vi akkurat sett ferdig sesong 2 av Breaking Bad og laster ned tredje sesong. Elsker den serien, rett og slett! Nå skjønner jeg hvorfor alle går rundt og snakker om den. Om ikke lenge skal jeg jobbe dugnad i et par timer. Selge litt vafler, boller og kaker til, forhåpentligvis, smilende barn og voksne som er ute og handler. Ha en fin lørdag!1

Å LØPE TIL BUSSEN

  Publisert 12.02.2015 klokka 15:15 i kategorien Blogg

Dere vet når klokken ringer om morgenen og du tenker det bare er en drøm? Vell, slik var det med meg denne morgenen der jeg lå i svime og ikke registrerte at alarmen stod for fullt helt til typen måtte snu seg motvillig for å slå den av. Men jeg kom meg opp ganske raskt og etter at jeg hadde fått i meg frokost gikk energinivået plutselig opp i en fei. Da var det snakk om å ha ræven i gir med maskara i den ene hånden og tannkosten i den andre. Mutlitasking på høyt nivå. Jeg pleier å være ganske effektiv på morgenen, men det kan fort føles som om man har veldig god tid i blant noe som resulterer i to tørre skiver i matboksen, maskarara påført i blinde og hår samlet sammen i en stor, flokette dott på toppen av hodet. I tillegg til at man faktisk skal rekke en buss som går om kun et par minutter. Da er det ikke noe snegletempo. Jeg tror jeg aldri løper så fort som jeg gjør når jeg må løpe til bussen, noe som heldigvis skjer sjeldent. Men, det skal sies at når det skjer stiger pulsen rett opp i maks og man higer etter pusten som en hvalross. Det verste må jo være når man har fått med seg ræven og det som er inn på bussen, får satt seg ned, da, da kjennes det ut som om du skal svime av. Det er da jeg kjenner at jeg har løpt, eller rettere sagt, spurtet for harde livet for å rekke en jævla buss. I tillegg til alt det andre kroppslige som skjer etter en slik ufrivillig løpeøkt. Klam og ekkel blir du sittende i setet i håp om å unngå flotte svetteringer under den inntilsittende genseren som du selvfølgelig tok på deg den dagen du hadde dårlig tid. Alle som stirrer på deg (det føles hvertfall slik ut) og lurer på hvorfor du ser ut som en sprengt tomat som higer panisk etter luft. Apropos det med luft, altså. Enten er det som å tre inn i en badstu der man må omtrent sitte i trusa for å ikke renne vekk mellom setene på bussen, eller så kaldt at man skulle tro man var landet på nordpolen. Dere skjønner sikkert godt hva jeg mener, vil jeg tro. 

Nå drikker jeg til denne deilige kaffekoppen med denne utsikten. Jeg er ikke våken en plass i dag, men tenker det tar seg opp snart. Har nettopp kommet hjem fra skolen og nå skal jeg snart fikse og fjonge meg litt til i kveld da jeg skal på en event. Gleder meg! Ha en fin dag videre.

4

MORNING COFFEE

  Publisert 11.02.2015 klokka 08:58 i kategorien Blogg

God kveld, god kveld. Sitter med stumpen godt plassert på kjøkkenstolen der jeg har fått unnagjort planlegging for de neste dagene. Denne dagen ble brukt til Breaking Bad på morgenen, en tur til mamma der munnen gikk på autopilot fra jeg tittet hodet inn døren og til jeg gikk igjen. Deretter var jeg en tur i byen for å gjøre noen ærender før jeg vendte snuten hjem igjen. Fikk meg en god treningsøkt. Var bokstavelig talt en slapp og rød tomat da jeg var ferdig med å pese på gulvet. Noen ganger er jeg veldig glad for at det er kun meg selv som ser speilbildet i kjøkkenvinduet når jeg spretter opp og ned, sidelengs og you name it. Det er ikke et vakkert syn, og det å dra på et treningssenter og vite at andre kan se meg gjøre apeaktige mongobevegelser hadde nok fått folk til å melde seg ut av treningssenteret. 

Okey, så langt kom jeg på blogginnlegget i går kveld før typen og jeg måtte se en episode av Breaking Bad. Sitter her nå tidlig på morgenen, trøtt som pokker fordi jeg av en eller annen grunn lå og vred meg i hele natt. Og jammen meg fikk jeg ikke til å sove på morgenen heller da typen kom seg avgårde på jobb. Får i ihvertfall mye ut av denne dagen. Blir spennende å se hvor lang tid det tar før jeg sitter febrilsk med kaffekoppen mellom hendene i håp å få litt energi på morgenen. Uansett, jeg tenkte å hoppe i joggebuksen, skvette litt vann i ansiktet og få ræven i gir. Best å gå nå, tidlig på morgenen for å handle. Det å dra på matvarebutikk i ettermiddagsrush må være det minst fristende for min del. Gå rundt med trillekurven i håp om å unngå og komme borti sultne og sinte fra skole og arbeid med blodsukker lik null.  Nei takk. Ha en fin morgen dere.

 Litt morgeninspo fra weheartit:

 2

MOTHER'S DAY

  Publisert 08.02.2015 klokka 21:39 i kategorien Blogg

I dag har jeg den beste søndagsfølelsen. Sofa, ullsokker på, innpakket i mariusgenser og deilig norsk sjokolade. Det er den beste sjokoladen som finnes, og gud hvor jeg savnet det da jeg var på utveksling i seks måneder. Tror familie og venner skjønte det for da jeg kom hjem fikk jeg en hel haug med sjokolade. Jeg badet nærmest i det og jeg er sikker på at det stod sjokolade skrevet i pannen på meg. Nok sjokoladeprat. I dag er det morsdag, og igjen vil jeg gratulere min herlige mamma med morsdagen! Hun fortjener en liten oppmerksomhet her på min blogg.

Det er ofte jeg tenker over hvor utrolig heldig jeg er som har en så flott mamma som min mamma. Et forbilde uten tvil! Hun er en person som jeg setter veldig stor pris på. En person som jeg vet jeg kan ha det gøy med, le med og grine med. Hun har alltid stilt opp for både meg og alle andre, og jeg kjenner ingen andre som er så omsorgsfull som henne. Hun setter alltid alle andre før seg. Den egenskapen er beundringsverdig og jeg er utrolig stolt over deg, mamma. Ikke bare fordi du er så god som du er, men også fordi du har lært meg mye og veiledet meg gjennom mine leveår. Jeg er ubeskrivelig glad i deg, og setter stor pris på deg, min mamma.

 

3

BARN OG UNGE MED DESIGNERVESKER

  Publisert 07.02.2015 klokka 10:20 i kategorien Blogg

God morgen. Jeg var oppe tidlig i dag og nå er middagen kommet på plass i slow cookeren. I går kveld hadde jeg noen venninner på helsekveld sammen med sponsoren min. Vi hadde det så kjekt med mye latter og morsomheter mellom prøvesmaking på ulike aloe vera produkter. 

Det jeg egentlig skulle snakke om nå er alt dette oppstyret i media rundt unge jenter som veiver rundt med dyre merkevesker. Ja, det provoserer meg noe vanvittig å lese slike innlegg, nettopp fordi det virker helt urealistisk og patetisk at det skal være slik. En ting er hvis man kan punge ut fra egen lomme, men når foreldrene er villig til å investere i dyre vesker til sine barn som såvidt har mistet melketennene sine da er det noe galt.

For det første lever vi i en verden med mye press fra alle kanter, spesielt for barn og unge i dag, eller rettere sagt, dessertgenerasjonen. Og hva ligger egentlig i det ordet? Jo, de får alt de peker på, foreldrene synes synd på barna hvis de ikke får det de vil ha, eller med andre ord de må fore barna med det nyeste på markedet for å passe inn i vennegjengen. Hvor banalt høres ikke det ut i deres ører? Snakk om å ha totalt gjennomtrekk mellom det ene og det andre. De fleste barn og unge aner ikke hvilken verden de vokser opp i. Da jeg vokste opp var det ikke noe snakk om å ha det nyeste, kuleste og dyreste som var på markedet. Vi kom tuslende i akkurat de klærne mor hadde tatt på oss, gjerne gamle og slitte, men hvem pokker brydde seg? Ingen. Vi gikk i hvert fall ikke med dyrebare vesker slengt over skuldra. Visste jo ikke hva det var. Det eneste jeg husker var at jeg forbandt vesker med voksne damer som hadde sine verdisaker i dem. Var ikke vesker vi lekte med. Her var det om å gjøre og ha mest tid til paradis, strikk, dukker (som jeg lekte med til jeg var 12 år), glansbilder og mye annet.

En annen ting er at jeg føler mange foreldre der ute mister grepet. Man kan si det så lett som at foreldre også blir påvirket, like mye som barna, og det er som om den generasjonen også prøver å være med i gamet blant de andre foreldrene. Barn ser opp til foreldre, og det er, i mine øyne, ikke riktig at de fleste barn i dag blir avporet på den måten at de skal ha det nyeste og fresheste som er på markedet. Jeg er bare veldig takknemlig og glad for at mine foreldre er såpass jordnære og oppegående som har gitt meg og mine to yngre søsken en veldig fin oppvekst med gode verdier i bunn, og jeg vet at det fortsatt er flere av dem der ute. Dessverre tror jeg at det ikke kommer til å bli bedre. Hvordan vil våre barn vokse opp? Hvilken fremtid vil de ha i møte hvis det fortsetter slik fremover? Jeg har så lyst å tro at det kommer til å endre seg, men helt ærlig gjør det nok ikke det, dessverre.

Hvilke synspunkter har dere rundt denne saken som flyr rundt i media? Skaper det dårlige eller gode verdier? Er det på noen måte rett eller er det galt?

2

04.02.2015

  Publisert 04.02.2015 klokka 14:07 i kategorien Blogg

Nok en fin vinterdag! Hørte på radioen i dag tidlig at det skal regne i morgen så det må nytes! Hvis det først skal regne så håper jeg det regner MYE. Tanken på å traske i slapseføre opp etter leggene frister ikke. Akkurat nå har jeg slappet av her på sofaen etter en veldig kort skoledag. En forelesning som var hei og hade før jeg vendte snuten hjem igjen. Får virkelig ingen verdens ting ut av disse forelesningene vi har hatt i det siste. Heldigvis er de ikke obligatorisk, da jeg får mye bedre utbytte av å lese på egenhånd ettersom det ofte er enveiskommunikasjon og avsporing i disse timene.  

I morgen har jeg et miniforedrag med to andre så den må øves på, men først skal jeg i et møte klokken tre. Jobbgreier. Ellers blir det enda mer avslapning senere. Er skikkelig lat disse dagene, og det føles forbanna godt. Burde gjort det ene og det andre, men etter mange travle dager er det kun sofaen som frister i armkroken til min kjære og ingenting annet.  Ha fortsatt en fin dag. Nå må jeg avgårde kåre på møte. 

4

03.02.2015

  Publisert 03.02.2015 klokka 19:22 i kategorien Blogg
2

02.02.2015

  Publisert 02.02.2015 klokka 15:55 i kategorien Blogg

Denne helgen har vært travel og kjempe gøy. Lørdag var det opp tidlig for å møte til forberedende photoshoot som var i går. Jeg stilte modell for en som hadde eksamen. På lørdagskvelden var det duket for bursdagsfest til Grethe, og der ble det allsang, kaker og masse annet digg med partyhatten på hodet. Ble forsåvidt en rolig kveld på meg siden jeg skulle opp tidlig dagen etter på photoshoot. Så i går var det opp tidlig og komme seg av gårde. Må bare nevne at vinterværet er helt fantastisk nydelig. Deilig, friskt og godt med lysere dager. Det skal ikke mer til for å få litt ekstra energi i en ellers så hektisk hverdag. 

 Behind the scenes bilder:0

30.01.2015

  Publisert 30.01.2015 klokka 19:00 i kategorien Blogg

Da er det på tide å hive bena på bordet og kose seg maks på denne fredagskvelden. Denne dagen har jeg vært alt annet enn våken. Fra jeg dro meg opp av sengen i dag til jeg kom hjem igjen har jeg trolig gått i søvne. Da jeg omsider kom meg tuslende inn på badet og fikk på lyset, var det ikke akkurat meg selv jeg så i speilet. Måtte hive hele ansiktet under springen i håp om at jeg ikke så ut som en halvdrukna kineser. I tillegg hjalp det ikke på å ha 2 timer mellom to forelesninger i dag. Da fant vi ut at vi skulle sitte oss på biblioteket for å få tiden til å gå. Det endte opp med at vi selvfølgelig fant oss en komfortabel sofa og der ble jeg liggende som en zoombie mens jeg halvveis var med i samtalene. Tror det må ha vært for at jeg glemte å ta morgenkaffen. Den gjør virkelig underverker.

I crock poten venter hjemmelaget hamburger og jeg kjenner at magen rumler etter mat! Gleder meg. Jeg føler jeg har flydd alle veier denne uken. Skole, trening og litt jobb. Satt vakt på en heldagsprøve på en videregående skole. Det var greit og en veldig ok måte å skaffe seg lettjente penger på. Denne helgen blir travel for min del. I morgen skal jeg møte klokken ti i byn til en forberedende photoshoot som er på søndag. I tillegg skal jeg i en bursdagsfest til skjønne Grethe som fylte 21 år på mandag. Nå framover er det mye som står på planen. Blant annet denne bacheloroppgaven som skal planlegges enda mer grundig. Jippi. Ha en fin kveld alle i hop. Nå skal det spises!

Blomster og lys fra farmor og farfar som var innom her i uken på kaffe og prat. Det var koselig.

4

MONDAY MORNING

  Publisert 26.01.2015 klokka 11:41 i kategorien Blogg

Våknet opp av meg selv halv ni på morgenen, uthvilt og klar for å ta fatt på en ny uke. Har ingen forelesninger i dag så har fått lest unna litt pensum i dag, hevet middagen i crock poten, og vasket litt. Nå skal jeg straks ta meg en luftetur før det blir litt jobbing og fotballtrening i kveld. Ha en fin mandag.

Er så deilig å våkne til denne utsikten. Helt vindstille.


4

25.01.2015

  Publisert 25.01.2015 klokka 16:57 i kategorien Blogg

Jeg kjenner at akkurat nå er jeg så giret og full i energi at jeg må få utløp ved å taste ihjel på tastaturet. Det er så mye som skjer for tiden, og jeg elsker det! Mange ting å se frem til, men også mye som må jobbes for. Har i dag vært i et spennende jobbmøte der jeg er en del av et team. Har nettopp begynt der og det er allerede lagt en del planer framover som jeg gleder meg masse til. Her er det altså snakk om å arbeide seg oppover og nå egne mål. En veldig grei jobb der jeg kan arbeide hjemmefra når jeg selv ønsker og har tid. Ellers har denne helgen blitt brukt til avslapning og litt jobbing. I går jobbet jeg dugnad i fire timer der vi solgte kaker og vafler til folk som var ute og handlet lørdagsgodt til helgen. Var veldig mange hyggelige mennesker som ville støtte oss. Da jeg kom hjem i går kveld var det hjemmelaget pizza på menyen og film i armkroken til min kjære.

Nå venter en deilig løpetur i frisk luft med typen før vi skal kose oss med laks til middag, og så blir det litt baking. Fant en oppskrift på sukkerfrie og glutenfrie kjeks som jeg tenker å prøve ut og dele med dere.//Weheartit

0

23.01.2015

  Publisert 23.01.2015 klokka 20:54 i kategorien Blogg

Helg og avslapning. Denne uken har vært travel, og jeg har trodd at jeg har vært en dag foran hver eneste dag. Har virkelig ikke sjanse til å henge med på dagene. Kjenner det er godt å kunne ligge sammenkrøket i sofakroken i kveld. Har vært mye trening denne uken og jeg kjenner godt til gangsperr alle veier. I morgen skal jeg jobbe dugnad i fire timer med fotballaget mitt. Selge kaker og vafler til en treningsleir til Tyrkia i påsken. Er deilig å ha noe å se fram til. Ha en fin fredagskveld alle sammen.1

19.01.2015

  Publisert 19.01.2015 klokka 00:09 i kategorien Blogg

Da var helgen over, og jeg burde egentlig vært i seng. Har snudd døgnet litt denne helgen og da er det vanskelig å legge seg i skapelig tid selvom jeg vet jeg må opp tidlig i morgen. Dagen i dag har vært sosial og avslappende. Var ute til lunsj med jentene i klassen der vi bli sittende å prate og kose oss. Kom hjem til nyvasket leilighet og har slappet godt av resten av kvelden og planlagt den kommende uken.

Her er noen inspirasjonsbilder fra weheartit som beskriver godt hvordan jeg liker søndager:

 


0

16.01.2015

  Publisert 16.01.2015 klokka 08:44 i kategorien Blogg

Fredag, snart helg, men først er det opp og hopp og starte en ny dag. Har nettopp slukt denne herlige frokosten bestående av havregryn toppet med banan og blåbær, en kopp kaffe såklart og et glass sitronvann. Dette er min faste frokost hver morgen og jeg går aldri lei. I dag har jeg kun en forelesning, så det blir en kort dag på skolen. Deretter skal jeg hente en lampe som vi skal få på plass i leiligheten. Gleder meg.

Ha en fin fredag alle sammen 

0

BEHIND THE SCENES

  Publisert 13.01.2015 klokka 19:02 i kategorien Blogg

For en super gøy dag! Våknet av alarmen klokken syv i dag tidlig og var så trøtt og forvirret at jeg ikke visste hvordan jeg skulle dra meg opp av sengen. Etter en god frokost og en kopp kaffe så jeg klart. Jeg har rett og slett nok med meg selv på morgenen. Liker å ha det stille rundt meg, gjerne med radioen i bakgrunnen.  Da jeg bodde hjemme hos mamma og pappa syntes jeg så synd på de i blant da jeg er morgengretten, og var det noen som i det hele tatt åpnet munnen sin ble det for mye for denne jenten her. Nå høres det ut som om jeg er det verste synet å våkne til om morgenen, men jeg er stort sett grei med typen om morgenen. Heldigvis er han heller ikke så pratsom om morgenen så da sitter vi begge og glor intenst ned i matskålen i håp om at noe spennende skal skje.

Vi skulle da egentlig hatt en forelesning klokken ni på morgenen, men da vi alle kom hadde det blitt lagt ut en beskjed ti på ni om at læreren var blitt syk. Det var den skoledagen. Da stakk jeg rett hjem, spiste en god lunsj og dro ut igjen. I dag var jeg på photoshoot og jeg fikk gå i treningsklær. Wuhuuu! Mest behagelige photoshooten jeg har vært med på. Lokalet vi var i var utrolig stilig. Vi hadde masse musikk og poserte rundt i rommet. Etter hvert gikk vi ut for å ta litt bilder, og det var ikke akkurat sommertemperatur. Tror fotografen ble oppgitt i slutten da jeg var så kald og frossen at mimikken i ansiktet ikke eksisterte. Ha ha. Vi hadde det i i hvert fall kjekt.

Her er litt behind the scenes bilder fra shooten:

 

0

12.01.2015

  Publisert 12.01.2015 klokka 18:16 i kategorien Blogg

Denne mandagen har bare flydd forbi meg og vi er jo snart halvveis i januar. Kjenner at jeg blir litt stresset av tanken. Et skritt nærmere eksamener, innleveringer og ikke minst bacheloroppgaven som vi skal levere inn foreløpig problemstilling på i slutten av denne uken. Jeg har så mange ideer og tanker om hva jeg vil skrive om, men jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg skal ta for meg. Skal sette meg ordentlig ned på onsdag og få det unnagjort. Det som er vanskelig er å finne noe som en virkelig interesserer seg for og som selvfølgelig er relevant. Ikke for vidt og heller ikke for smalt tema. 

Har fått unnagjort en del pensumlesing og det føles godt å ligge foran tidsskjemaet. Resten av kvelden blir innendørs. Fotballtreningen ble avlyst på grunn av alt for mye vind så da blir det hopp og sprett her i heimen. Med tanke på at vi ikke har så stor plass i leiligheten blir treningsøktene på kjøkkengulvet. Det er perfekt plass for meg til å kunne bevege meg frem og tilbake til svetten renner. Jeg har aldri vært medlem av noe treningssenter (foruten om da jeg var på utveksling) da jeg mener det er fullt mulig å trene effektivt hjemme. I tillegg betaler jeg ikke for å hoppe rundt som en gal ape til svetten renner. Jeg bruker en  app på telefonen som heter Workout app. Den inneholder alt mulig. Flotte øvelser med gode forklaringer og treningsøkter som man kan klikke seg rett inn på og gjennomføre. Genialt spør du meg. I dag blir det mage og rygg som står på planen.0

NEW DESIGN

  Publisert 11.01.2015 klokka 16:17 i kategorien Blogg

For de av dere som følger meg har jeg fått et helt nytt design på bloggen. Når det gjelder design er jeg veldig kresen og vil at det skal se ordentlig og oversiktlig ut. Så etter et par søk fant jeg en webdesigner som hadde mange fine utvalg av gratis designer. HER kan dere klikke dere inn på siden. Det som er veldig greit med dette designet er at det er lett å fikse og ordne på HTML-kodene selv i forhold til for eksempel skriftstørrelse og farger. Jeg endret litt på skriftstørrelsen da jeg ville ha den litt større. Fikk laget meg en header også. I sidemenyen til høyre har jeg fortsatt google translate boksen med tanke på at jeg ikke kun har norske lesere. Jeg har også lagt til en widget med link til min Bloglovin side hvor dere enkelt kan følge med på oppdateringer. Det samme gjelder facebook siden til bloggen min som dere kan klikke dere inn på over headeren på bloggen.0

WEEKEND

  Publisert 09.01.2015 klokka 19:24 i kategorien Blogg

Da var det helg gitt. Denne uken har flydd avgårde. Første uken i januar, og den har vært travel. Skal være ærlig å si at det var litt tungt å begynne uken med både skole og tung fotballtrening, men samtidig er det deilig å komme inn i rutiner igjen. Slik jeg liker det. Har vært mye trening denne uken og jeg er full i gangsperr over alt. Føler jeg går som en vuggende pingvin da beina er pinnestiv. Da er det  deilig at det er fredag og helgen er startet her for å si det slik. Fløy rundt med grønnsåpe og vann og fikk vasket leiligheten. Da er det godt å ta helg med god samvittighet. Blir en rolig kveld med min kjære med bena på bordet og film rullende på skjermen. Ønsker alle en fin fredagskveld.

Fikk noen bilder fra en photoshoot jeg var på for ca. to måneder siden. Det var i forbindelse med en Makeupskole som trengte modeller og her er resultatet:Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Sminke og hår: Anne Lene Sveri

Modell: Meg

2

HAPPY NEW YEAR

  Publisert 02.01.2015 klokka 18:01 i kategorien Blogg

Da er vi inne i et nytt år, nye muligheter og nye opplevelser. Året 2014 var et veldig minnerikt år med tanke på at jeg reiste på utveksling i et halvt år. I tillegg flyttet jeg ut med kjæresten min noe som har vært helt fantastisk kjekt på alle måter. Jeg er veldig glad for alle menneskene rundt meg som har gjort året 2014 til et flott år. Med tanke på året 2015 tar jeg hver dag som den er. Det er ikke viktig for meg å sette meg konkrete nyttårsmål, men heller være takknemlig for at jeg er frisk og har det bra og at de nærmeste rundt meg har det bra. Det å sette pris på ting og være takknemlig mener jeg er viktig i seg selv. Man skal ikke ta hver dag forgitt, men heller sette pris på at vi kan stå opp om morgenen og ta fatt på en ny dag med åpne armer og positivitet.

 

0

28.12.2014

  Publisert 28.12.2014 klokka 17:35 i kategorien Blogg3

MY CHRISTMAS

  Publisert 25.12.2014 klokka 11:45 i kategorien Blogg

I går var det selveste julaften, og vi koste oss masse fra morgen til kveld. Dagen startet med en deilig julefrokost med familien, og deretter bar det rett til sofaen for å se på tre nøtter til Askepott. Et must å få med seg! Ble sittende i pysjen i noen timer før det var på tide å ta på seg finstasen, spise pinnekjøtt og åpne gaver. Jeg elsker julen og de gode tradisjonene ved høytiden. Det å ha familien samlet gir meg mye latter, glede og kjærlighet. Det er viktig å ta vare på hverandre og vise at vi er glade i hverandre. Håper alle hadde en fin julaften med familie og nære. Så vil jeg gjerne sende varme tanker til de som ikke har det så lett i julen 1

BUSY SATURDAY

  Publisert 20.12.2014 klokka 21:33 i kategorien Blogg

Dagen i dag har gått i ett. Var først på jobb, deretter bar det rett til photoshoot for en klesbutikk. Så mange fine kjoler! Var kjempe kjekt og vi hadde det ganske gøy. Blir en rolig og avslappende kveld i sofaen. Har juleferie fra skolen, og det er så deilig. Det skal nytes for dette semesteret har vært et himla stress. Ellers blir det hjem til mor og far i morgen for å feire jul. Det blir deilig. Så i morgen blir det vasking og rydding av leiligheten før jeg reiser de ti minuttene det tar fra meg til dem, ha ha. Ikke så langt vell og merke. Ha en fin lørdagskveld.

Denne kjolen var så fin! Elsker røde kjoler!

Meg og Tina

0

LATEST INSTA MOMENTS #2

  Publisert 19.12.2014 klokka 23:16 i kategorien Blogg

0

14.11.2014

  Publisert 14.11.2014 klokka 08:35 i kategorien Blogg

God morgen dere. Nå sitter jeg med en rykende kopp kaffe på morgenkvisten og nyter stillheten før dagens planer settes i gang. I går kveld var det reunion med studenter som hadde studert i New Zealand, og siden vår kontaktperson fra New Zealand er på besøk møttes vi på Zupperia over en deilig middag og mye latter. Deilig å få friske opp engelsken igjen. Vi ble sittende en god stund og skravlet om alt mulig! Er det et sted jeg i hvertfall kan tenke meg å reise tilbake til så er det New Zealand. Savner stedet, menneskene og alle de gøye opplevelsene. Folk der er så mye høfligere enn oss fra Norge. Nå skal jeg ikke snakke stygt om oss, men vi har nok mye å lære for å si det slik.

Om litt skal jeg en tur innom skolen der vår kontaktperson fra New Zealand skal holde en presentasjon for studenter som reiser til New Zealand over nyttår. Meg og Sandra kommer til å dele våre erfaringer med dem, og komme med tips til hva man kan gjøre i forhold til reising osv, hvis det er behov for det. Er ett år siden jeg var på det samme opplegget. Tiden flyr! Ha en fin fredag. Snart helg!
4

LATEST INSTA MOMENTS

  Publisert 02.09.2014 klokka 20:38 i kategorien Blogg2

MONDAY MORNING

  Publisert 20.01.2014 klokka 09:16 i kategorien Blogg2

VANILLA CANDLE

  Publisert 13.01.2014 klokka 15:28 i kategorien Blogg

2

SPORTY SATURDAY

  Publisert 23.11.2013 klokka 15:13 i kategorien Blogg

Lørdag, helg, og en gøy kveld i vente! Startet dagen med å få unnagjort litt skriving på egentreningsprosjektet som skal inn til neste fredag. Pøh. Gleder meg til å bli ferdig med den forprøven. Samtidig har det vært veldig kjekt, selvfølgelig. Har trent styrke i 8 uker og jammen meg gav det resultater. Etter en stund dro jeg på meg treningstøyet og tok meg en tur på løpebanen der jeg løp 3000 m på tid. Super herlig følelse, og jeg fikk ny personlig rekord. Løp på 12:34! Suuuper fornøyd. Forrige rekord var på 13:12, og det var for 5 år siden. Kunne ikke blitt mer fornøyd, og overrasket, he he. Nå skal jeg slappe av, spise godt, og i kveld blir det en liten tur ut på byn. Ha en fin lørdag alle i hop.0

21.11.2013

  Publisert 21.11.2013 klokka 23:18 i kategorien Blogg


0

13.11.2013

  Publisert 13.11.2013 klokka 22:01 i kategorien Blogg
0

NEW WEEK

  Publisert 04.11.2013 klokka 12:37 i kategorien Blogg
0

AUTUMN

  Publisert 23.09.2013 klokka 17:55 i kategorien Blogg


//Weheartit

 

blogglisten_32ff3a89bb4d9b906d3fc41ac6d0c01d

0

20.09.2013

  Publisert 20.09.2013 klokka 20:45 i kategorien Blogg

Fredag, helg og The Voice på rullende på skjermen. Ukene flyr, og vi nærmer oss slutten på september også. Høsten er kommet, bladene har skiftet til rødlige farger, og begynner å ramle av trærne. Er så koselig med høst! Det er en årstid jeg liker ganske godt. Koselig å sitte innendørs i regnvær med en kopp varm kakao, gå med store skjerf og ikke minst alle fargene på bladene. I dag har solen skint i Bergen. Med andre ord har det vært en fin dag. I morgen har jeg fri! Blir en tur på Vinmonopolet, lakke negler, og på med hæla om kvelden. Da blir det en aldri så liten bytur med verdens beste jente som kommer på besøk fra Oslo. Gleder meg!

 

2

09.09.2013

  Publisert 09.09.2013 klokka 11:08 i kategorien Blogg

En ny uke er allerede i gang, og i dag har jeg fri! Jeg stortrives på studiet, og det var veldig kjekt å se hele gjengen igjen. Er begynt på mitt andre år på idrett bachelor, og det er helt sykt å tenke på at jeg faktisk snart er ferdig! To år kommer til å gå fort, og jeg må bare nyte den tiden jeg har igjen, he he. I tillegg har jeg masse gøy å se fram til. Blant annet skal jeg på utveksling til New Zealand til våren! Wueee. Jeg og en annen i klassen kom inn, og nå bare hopper vi rundt av glede. Det kommer til å bli en minnerik opplevelse, og jeg klarer nesten ikke å vente med å reise.

Har hatt en avslappende og deilig morgen med god bok og en kopp med grønn te med sitron. Straks skal jeg lese litt pensum, for det må jo til det også. Deretter skal jeg gå til valglokalet og stemme for første gang, og jeg håper dere også bruker stemmeretten deres.2

BERGEN BY ER NYDELIG

  Publisert 22.08.2013 klokka 22:36 i kategorien Blogg
0

SUN & SUMMER

  Publisert 24.07.2013 klokka 09:44 i kategorien Blogg

Sommer, sol og varme i Bergen, endelig! Så langt denne uken har været vært helt topp. Jeg har fri fra jobb i dag, og det skal nytes til de grader! Skal legge meg flat i solen med musikk på ørene og kose meg. Deretter blir det en liten fotballøkt i kveld.

Noen bilder fra i går før jobb. Tok meg en tur i finværet. Flotte omgivelser!

2

GALAXY HEAVEN

  Publisert 16.07.2013 klokka 22:15 i kategorien Blogg0

14.07.13

  Publisert 14.07.2013 klokka 22:52 i kategorien Blogg

Har hatt en herlig søndag. Spist masse god mat, kake og drukket viiiin. Ble litt snurpen i hodet, men men. Var i hvertfall kjekt å feire min kjære farmor som fyller 65 år på tirsdag. Nå har jeg akkurat tatt av meg ansiktsmasken, og er straks klar for å finne puten. Er så deilig å legge seg i nytt og rent sengetøy. Den beste følelsen. Kommer til å få sove godt i natt, før en ny en uke starter. Blir stengevakter på meg hele uken, men det gjør ikke noe da værmeldingen har meldt skikkelig dritavær, som vi så fint kan kalle det. Ikke mye sommer her, nei.

Håper alle har hatt en fin helg, og får en fin uke.0

SUNDAY MORNING, RAIN IS FALLING

  Publisert 14.07.2013 klokka 10:14 i kategorien Blogg

God morgen! Snart ny uke! Og det er kun to uker til ferie. Deilig! Er ikke mye til sol og varme her. 10 grader og regn. Begynner å lure på hvilken måned vi er i? Juli, sa du? Jeg lengter etter sol og varme, og ser virkelig fram til å kunne vandre barfot langs stranden, gå i sommerkjoler, solbrun hud og slappe av. Man merker ikke at det er sommer her en gang, den bare forsvinner så alt for fort, og er så alt for kort. Ja ja, er i hvertfall en fin dag til å være inne på. Tenkte å få sving på moppen, tørke støv og skifte på sengen. Deretter ta meg en styrkeøkt, før det bærer avgårde i besøk. 

0

LUNCH TIME

  Publisert 06.07.2013 klokka 13:02 i kategorien Blogg

For en nydelig dag å våkne til! Sol, sommer, varme, og helg. Våknet av meg selv klokken ni, spiste en deilig frokost før meg og mamma tok en tur på senteret for å gjøre unna litt handling. Deretter var det på med treningstøyet og joggesko for å gå en tur i finværet med mamma. Forfriskende og deilig! Og klokken er bare rundet ett, og jeg har heeeele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Tenkte å slappe av litt i solen før jeg svinger meg i dusjen. Har nettopp spist litt frukt og drukket en iskaffe. Nå står kvelden for tur med gode venner, vin og en aldri så liten bytur. Det er lenge siden. Vrikke litt på dansefoten, he he.0

HELG

  Publisert 05.07.2013 klokka 22:07 i kategorien Blogg

Og vips så var det helg! Denne helgen skal nytes. Har allerede startet helgen med et glass med noe godt i, i godt selskap med min kjære mamma. Blir en tidlig kveld kjenner jeg, og det blir deilig å kunne våkne av meg selv i morgen. I morgen blir det litt trening, en tur på Vinmonopolet, og deretter blir det hæla i taket med gode venninner. Gleder meg. I tillegg er det meldt strålende sol i morgen (får vi håpe). Håper alle får en super helg!0

01.07.2013

  Publisert 01.07.2013 klokka 19:30 i kategorien Blogg

God mandagskveld! Ukene flyr, og nå er vi kommet i julimåned. Sommeren går alt for fort. Nå har jeg fire uker å jobbe før ferie. Det skal bli deilig. Har hatt en fantastisk helg. Var på seiltur rett etter jobb på lørdag, og i går var det en tur opp Stoltzen. Litt bilder fra helgen kommer her.

 

2

NIGHT TIME

  Publisert 17.06.2013 klokka 22:50 i kategorien Blogg

Kjenner jeg er veldig klar for å ta kvelden snart. Har vært en lang dag, og var ikke hjemme før i ni tiden. Var på jobb og deretter var det avgårde på fotballkamp, som gikk rett vest. Kjenner jeg er lei. Men men. Uansett, i morgen blir nok en lang dag. Rett etter jobb drar jeg til byn på kundekveld på Nikita Hair! Wiiii gleder meg så sykt. Det blir både styling, sommerfrisyrer, noe godt i glasset og goodiebags. Skal dra med meg kameraet og knipse litt bilder.

Avslutter kvelden med en kopp med Pukka Night Time te. Av de jeg har smakt fra Pukka, synes jeg denne smaker best, ingen tvil om det! Jeg blir i hvertfall ganske søvning og avslappet av den.

 0

END OF THE WEEKEND

  Publisert 16.06.2013 klokka 19:57 i kategorien Blogg

God søndagskveld! Jeg har hatt en deilig, og avslappende søndag. Trent litt styrke, gått en tur og sett masse på Dexter med typen, he he. Er så gøy! Endelig en serie jeg virkelig kan sitte i evigheter å se på. Våknet til sol i dag, og jeg som trodde de hadde meldt regn (noe de gjorde), ble jo super happy da solen tittet inn! Ellers er jeg klar for en ny uke med jobb, trening og andre festligheter. Gleder meg. Nå tenkte jeg å putte på ansiktsmasken, lage meg en kopp te, og se en film. God avslutning på en fin søndag.

Litt bilder fra Weheartit som jeg satt sammen i et collage på Pixlr.
0

WORKING DAYS

  Publisert 14.06.2013 klokka 22:58 i kategorien Blogg

Tjohei! Sommerferien er startet for min del, og nå er det syv fulle uker med jobb. Det er såååå kjekt! Alltid like gøy med tanke på hvor fantastiske kollegaer jeg har. Jeg er også ferdig med mitt første år på høyskole. Året gikk veldig fort. Jeg har møtt mange herlige mennesker, og jeg har hatt ett supert skoleår! Kunne ikke blitt bedre, og jeg ser virkelig fram til å se de fleste igjen til høsten, da jeg begynner andre året mitt på idrett.

Litt bilder fra dagene som har gått:

Meg og mine venner som chiller.Søndagstur med min lillesøster.


Løpetur i fjellet.Kort luftetur før jobb. Veldig forfriskende og deilig å lufte topplokket før en arbeidsdag. God start på dagen.
0

LATEST INSTAMOMENTS

  Publisert 27.05.2013 klokka 22:47 i kategorien Blogg
1. Hjemmelaget frape! Mmmm. Helt dilla på det for tiden, spesielt nå som det er så fint vær! Da er det ekstra godt.

2. Prøvde denne fantastisk fine kjolen på Bik Bok!!! Men jeg slo fra meg tanken på å kjøpe den, da jeg har nok av kjoler i skapet fra før. Er veldig svak for kjoler.

3. Kjøpte ny kortholder til busskortet mitt. Var ikke den søt? Med Albert. Den forrige jeg hadde var av samme sort, bare av Mummitrollet.

4. Ja, er jo snart eksamen i fotball, så har blitt litt øving til det. Ganske gøy da, med tanke på at vi slipper å lese på noe teoretisk. Litt rart også, he he.

5. Har (endelig) begynt å lese Fifty Shades of Grey. Er helt hekta! Vanskelig å legge fra seg boka når man først begynner å lese. Syk bok, he he, men samtidig fengende.

 6. Ny iskaffe i butikken, var helt grei. Litt stram på smak, men ikke så aller verst.

7. Waney's coffee smoothie. Jordbærsmak. Var kjeeeempe god, og veldig forfriskende i sommervarmen. Var første gang jeg var innom Wayne's coffee her i Bergen, og neste gang skal jeg gå for en Frapè! Den så utrolig god ut.

0

21.05.2013

  Publisert 21.05.2013 klokka 18:49 i kategorien Blogg

Har hatt noen UTROLIG fine dager! 17. mai var bare helt fantastisk!!! Jeg blir som en liten unge, og den dagen kunne faktisk ikke blitt bedre! Så mye folk, deilig, varmt vær, is, mat, og fyrverki på kvelden. Aaah, har ikke ord, he he. Ikke nok med det har det vært sommervær i hele helgen. Det ble grilling og en tur på Ulriken! Deilig å lade opp energien på slike dager, for nååå er det trening før de praktiske eksamene fotball og svømming. Var og svømte i dag. Svelgte halve bassenget et par ganger, og det tyter jo klor ut av øynene på meg, selvom jeg bruker mine fantastiske svømmebriller som suger øyeballen ut av skallen omtrent. Ha ha. Kommer til å stinke klor av meg i to uker til, så jeg får bare leve med det. Ha en fortsatt fin dag!

 0

"EUROPA LER AV BANEKRØLL I BERGEN"

  Publisert 23.04.2013 klokka 16:08 i kategorien Blogg

Hei bloggeeeen<3<3<3<3<3 Kødder. Har seriøst lite motivasjon til å lese akkurat nå. Tar meg selv i nakken litt etter på. Nå tenkte jeg å la middagen sige, surfe litt på nettet og ta en svingtur innom dusjen. Ellers så har dagen vært grei den. Startet dagen klokken ni med friidrett, og været slår jo aldri feil når vi skal ha det. Regn, haggel, regn, haggel... Trenger ikke se på værmeldingen en gang når jeg skal ha friidrett. Så lenge jeg vet det er friidrett så blir det regn, ha ha. Apropos friidrett. Vi kastet slegge i dag, og det gikk helt bananas. Gikk nå hakke bedre enn forrige uke da vi kastet spyd. Helt utrolig at ingen har fått et spyd eller en slegge i hodet.

Over til noe annet. Sikkert flere som har fått med seg at det her i Bergen by, på selveste Kronhsminde, er blitt bygget en bilvei på fotballbanen. Faktisk. Har ikke ord. Da jeg kom over dette på BT måtte jeg lukke øynene et par ganger for å se at det ikke var meg det var noe i veien med. Uheldigvis ikke. Altså, helt alvorlig. Her er det noen som ikke har tenkt lengre enn som så. Må nesten le litt. Ikke nok med det har dette også blitt til en morrosak i Europa. Les saken HER.0

21.04.2013

  Publisert 21.04.2013 klokka 14:13 i kategorien Blogg

Hei og hopp. Søndag igjen gitt, og bare to uker til første eksamen(!!!!). Har tatt det ganske med ro denne helgen, noe jeg virkelig trengte. Litt for mye som har skjedd på kort tid, så det er jammen meg godt å hente seg inn igjen. Akkurat nå venter jeg på mors hjemmelagde kjøttkaker. Mmmmm. Og så har jeg prøvd å ha en liten photoshoot med den ene katten i hus, ha ha. Som dere ser så gikk det jo nesten bra... Fikk et par poteslag i ansiktet der ja. Han heter forresten Viggo. Veldig spesiell og artig katt. Katt og katt. Vil vel si han er hunden i huset. Han oppfører seg i hvertfall som en.0

GREEN TEA

  Publisert 16.04.2013 klokka 14:13 i kategorien Blogg

Sitter og nipper på en god kopp med grønn te. Lader opp motivasjonen til å finne frem eksamenspensum. Er bare tre uker til jeg skal ha første eksamen! Hvor ble tiden av? Har hatt noen flotte uker. En deilig påskeferie fylt med sol og avslapning, snøhuletur og en uke praksis med søte, små elever Er helt utrolig hvor fort dette skoleåret har gått. Er ikke mange ukene igjen før sommerferie. Nå skal jeg hive i meg resten av teen før varmen forsvinner helt, og sette meg inn i anatomiverden. Ha en fin dag.
0

MY LAST WEEKS

  Publisert 14.04.2013 klokka 10:23 i kategorien Blogg1

22.03.13

  Publisert 22.03.2013 klokka 21:20 i kategorien Blogg

Ikke mye bloggoppdatering på denne fronten. Bærbaren min streiket hin dagen. Buhu. Slik er nå det. Akkurat nå sitter jeg og blogger fra typen min sin data som selvfølgelig ikke har norsk tastatur, og jeg må da sitter her og kopiere æ, ø og å. He he. Ellers har jeg denne uken trent masse! Det har vært helt ubeskrivelig deilig. Og hjertet kjennes veldig bra ut. Har ikke hatt noe tendenser til ubehag. Bare litt høy puls innimellom, men det er jo naturlig etter et slikt inngrep. Nå venter jeg på at min kjære skal komme hjem fra jobb, og så blir det film og en god armkrok å slappe av i. Armene mine er helt støl etter dagens styrkeøkt. Litt spagettitendenser her jeg sitter, ha ha. Så nå tror jeg at jeg avrunder skrivingen for i kveld, og legger med litt sommerinspirasjonsbilder fra weheartit. Enjoy. Og god påske da.

 

0

LOVE PINK

  Publisert 15.03.2013 klokka 17:27 i kategorien Blogg
0

CLOSE UP EYE

  Publisert 14.03.2013 klokka 16:20 i kategorien Blogg

Image and video hosting by TinyPic

2

MY DAYS

  Publisert 13.03.2013 klokka 14:39 i kategorien Blogg

Dagene mine går til studier, studier og studier. Nå som jeg ikke kan trene heller blir det i hvertfall mye tid til å lese, pugge og notere. Ellers går det ganske bra med meg etter operasjonen. Har ikke merket noe særlig, annet et at lysken er grønn, gul og blå, men det er jo ikke så rart. Så blir spennende til neste uke da jeg starter å bevege på meg igjen. Kommer selvfølgelig til å ta det rolig, kjenne på kroppen og ta et skritt av gangen. Gleder meg! Blit helt rastløs av å sitte på ræven. Har så lyst å ta på meg løpeskoene og jogge i det fine været. Nå skal jeg ta meg en velfortjent pause med noe å tygge på, en kopp capuccino med en episode av Gossip Girl. Ha en fin ettermiddag.

Har skrevet til krampa omtrent tar meg. Masse notater.

0

NATURE

  Publisert 11.03.2013 klokka 14:37 i kategorien Blogg

2

GLAD DET ER OVER

  Publisert 11.03.2013 klokka 00:08 i kategorien Blogg

God kveld, og god natt. Er seeent, og jeg har selvfølgelig tørka ut øynene mine foran skjermen med Gossip Girl, igjen. Ny uke rundt hjørnet, og vi er allerede kommet godt ut i mars måned. Jeg kjenner det skal bli deilig å fokusere hundre prosent på studier etter at jeg endelig er ferdig med operasjonen. Kan faktisk ikke beskrive hvor mye lettere jeg føler meg, både i kropp og sinn. Var som sakt på Haukeland på torsdag for å ta blodprøver, snakke med leger osv. Og fredag var dagen der jeg brente vekk en ekstra ledningsbane i hjertet som har vært med på å gi meg hjertebank i tenårene. Alt gikk fint, og jeg har det fint nå. Var noe av det mest ubehagelig jeg har vært igjennom, med tanke på at man er våken under et slikt inngrep, da de går via lysken og i årene, men da alt var overstått var jeg bare utrolig lettet! Må også få si at jeg ble tatt godt vare på, både av leger og sykepleiere. Nå er jeg veldig klar for å stupe hodet ned i puta, og tre dyna godt over og få meg en god-natt-søvn.0

07.03.13

  Publisert 07.03.2013 klokka 15:25 i kategorien Blogg

Tar en tur innom for å legge igjen litt fotspor. Er ikke helt på den derre skrivefronten. Sånn er nå det. Har i dag vært på Haukeland og blitt stukket, hvem vet hvor mange ganger, i armen. Blodprøver altså, og jeg trodde jeg ikke skulle si dette ettersom jeg ikke har store problemer med å bli stukket, men i dag tok kaka. Dårlig opplevelse. Svimte ikke av eller noe da, men jeg ble ganske svett da dame nummer to ikke klarte å treffe blodåren, men en stakkars nerve i stedet. Ha ha. Og ikke nok med det, da hun endelig traff ville selvfølgelig ikke noe blod renne inn i det forbanna glasset. Herre min hatt. Gikk jo bra til slutt da. Man kan ikke alltid ha dagen, verken på jobb eller i hverdagen. Får sove hjemme i natt før jeg skal opp igjen i morgen for å ta en undersøkelse i hjertet. Skal jo faste og greier fra midnatt.

Uansett, nok sykehusopplevelseprating. Har det veldig fint altså. Fint vær, vårstemning, og da kan det ikke bli bedre. Og ny vårjakke har tatt plass i skapet fra Vero Moda. Prøvde denne i en mintgrønnfarge og, men den ble plutselig ikke så veldig fin på meg da jeg slengte den over skuldrene, så da ble det beige. Egentlig greit det, tidløs og kan brukes i mange år.

Verdens deiligste mariusgenser som min farmor har strikket til meg. Den blir godt brukt for å si det sånn.


0

NEW MONTH

  Publisert 01.03.2013 klokka 08:17 i kategorien Blogg

God morgen solstråler. Tenk at det er 1. mars i dag, første vårmåned! Dette liker vi. Kjenner at det ble litt vell sent i går. Klarer virkelig ikke å legge fra meg Gossip Girl. Jeg ler og griner om en annen når det ruller på skjermen. He he. Nå skal jeg få på meg maska, lage en god lunsj før jeg drar på jobb. Fredag, og snart helg! Ha en fin fredag.

Et nytt bilde fra shooten. Fotografen hadde satt sammen bilde av meg med denne søte pusekatten som hun også har fotografert.Fotograf: Hanne Cathrin Olsen

Hår/Makeup: Sølvi Bjørnevoll

0

EARLY UP

  Publisert 28.02.2013 klokka 08:34 i kategorien Blogg

God morgen. Har allerede vært våken i to timer, og sitter nå og koser meg med en kopp cappucino før jobb. Tenk at det er siste dagen i februar, og at en ny måned allerede er rett rundt hjørnet. Tiden flyr. Og det er heller ikke lenge til eksamen. Må virkelig finne motivasjon til å begynne å lese og pugge. Puh.

Sitter og kiker litt rundt på weheartit, som vanlig, og det er så mye inspirasjon og fine bilder å finne der. Under ser dere et knippe bilder.

//Weheartit

0

TRAVLE DAGER

  Publisert 26.02.2013 klokka 20:50 i kategorien Blogg

Hei og hopp. Vinterferien er fullt i gang, og jeg er travelt opptatt med jobb. Er så koselig! Trives veldig godt med mine kollegaer. Været er også helt strålende. Alt er bare helt fantastisk. Wihu. Dagen i dag startet klokka syv med med litt styrketrening, og deretter bar det avgårde på jobb. Har også hatt meg en forfriskende løpetur. Det var deilig. Er ikke så lett på vinterstid å løpe ute på glatten, men nå som det nærmer seg ny årstid er det lettere å komme seg ut. Resten av kvelden skal tilbringes med Gossip Girl på skjermen! Helt hekta.0

FULL I ENERGI

  Publisert 21.02.2013 klokka 18:45 i kategorien Blogg

Sitter og hopper på stolen med musikk på ørene og lader opp til fotballtrening. Er så full i energi for tiden. Må være at det lysner mer og mer ute, og at våren ikke er så langt unna som gjør det. Deilig at de tunge månedene er forbi. Jeg er ikke særlig fan av det. Det å stå opp når det er mørkt og dra hjem når det er mørkt, og det eneste "dagslyset" jeg får er fra lampa i taket. Ellers har uken bestått av en del trening, og det kan vi jo like. Nei, nå må jeg pakke, lage lunsj til i morgen, og straks kjøre avgårde til trening. Håper alle får en fin torsdagskveld!

 

Image and video hosting by TinyPic

0

SPORTY MONDAY

  Publisert 18.02.2013 klokka 16:43 i kategorien Blogg

God ettermiddag! For en start på uken. Startet dagen klokken ni med basketball, og deretter var det tre timer med dans. Tre laaaange timer. Alt for lange. Vi hadde kreativ dans, og jeg tror det er noe av det kleineste jeg noen gang har vært bort i. Altså. Ja. Hva skal man si. Jeg følte meg ikke så veldig høy i hatten og komfortabel der jeg stod og skulle gjøre noen spagettibevegelser ut av det blå. Ha ha. Litt vell komisk. Nå er det duket for deilig lasagne til middag før det bærer avgårde på fotballtrening.

 

0

LAZY SUNDAY

  Publisert 17.02.2013 klokka 15:17 i kategorien Blogg

Jeg elsker søndager. Søndager der man slapper helt av, nyter morgenen med sin kjære, og slumrer til formiddagen tar fatt. Føler meg skikkelig slask i dag her jeg sitter. Det føles helt supert! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir ordentlig godtesyk på søndager. Det er den dagen av alle dager der søtsuget virkelig stuper fram. Sjokolade og chips. Mmmm. Hadde en kjekk dag i går. Stod opp halv syv for å spille futsal, og med en seier var vi puljevinnere av futsalserie 1. divisjon! Wuhu. Deilig. Deretter var det rett hjem, svinge seg i dusjen, hive på finstasen og maska, og dra rett på fest med en flaske vin på slep. Koselig. Ble ikke veldig sent på meg i går, noe som er greit ettersom jeg liker å vite at det kommer en dag i morgen, og jeg nekter å være sengeliggende med hodepine og den slags. Heldigvis er det sjeldent jeg opplever det. Nå skal jeg tørke litt støv og skifte på sengen, og bare nyte resten av søndagen.4

HVOR BLIR DET AV ÅPENHETEN?

  Publisert 15.02.2013 klokka 21:37 i kategorien Blogg

God kveld! Kvelden er for lengst inntatt med Idol på skjermen. Hadde en knalløkt i kveld, og nå er jeg gele. Så vidt fingrene går over tastaturet. Tenkte å bare nevne at i dag da jeg stod og ventet på bybanen kom det en veldig hyggelig, eldre mann helt tilfeldig bort til meg og begynte å prate som om vi kjente hverandre fra før. Jeg blir med en gang kjempe glad ovenfor slike mennesker som viser til sosiale antenner, enten om det er på bussen, eller tilfeldig på gaten. Hvorfor skal vi alle gå rundt med overlegne steinansikt med blikket festet i grøften? Sitter vi på bussen med en fremmed er det ikke akkurat mange som veksler ord med hverandre, med mindre man faktisk har kjennskap til den personen fra før. Vi er jo sosiale dyr på to ben, så hvorfor ikke møte blikket, hilse og slå av et par ord med sidemannen. Dagen blir jo med en gang mye bedre, i hvertfall for min del, og jeg er sikker på at den eldre mannen følte det samme da vi gikk hver for oss.0

ER VALENTINES DAY OPPSKRYTT?

  Publisert 15.02.2013 klokka 15:40 i kategorien Blogg

Hoi hoi! Her sitter jeg godt avslappet etter håndballtrening, og lader opp til ny trening senere. Håper alle hadde en fin dag i går. Personlig synes jeg at valentines day er oppskrytt. Ja, det er koselig at vi setter pris på hverandre, men for meg er det noe man bør gjøre hver dag. Merket i går at alle mulige mannfolk stod i kø for å få kjøpt blomster og sjokolade til sine kjære. Synes det er litt komisk, for ellers i hverdagen er det jo ikke en sjel av mannfolk som står og henger panisk over disken i håp om å få skaffet seg en bukett av roser. Ja ja. Nok om det. Håper alle får en fin fredag. Jeg ser fram til en helg med mye morro. Vi sees.0

HAPPY VALENTINES DAY

  Publisert 14.02.2013 klokka 16:31 i kategorien Blogg
0

VINKVELD OG JENTEPRAT

  Publisert 14.02.2013 klokka 08:18 i kategorien Blogg

God morgen! Ny dag, nye muligheter, og jeg er klar for å ta fatt på dagen. Hadde en aldeles koselig vinkveld med min kjære venninne i går. Et glass ble til tre, og vi hadde så mye prat å ta igjen at vi bablet i munnen på hverandre. Typisk jenteting det der.

Ny favoritt vin! Den var kjempe god. Veldig lett å drikke, ikke for søt og ikke for bitter. Er så lett å gå i fella og kjøpe vin som, for min del, er alt for bitter og man må bruke makt for å få det ned. Da forsvinner kosen fort.0

BEAUTIFUL DAY

  Publisert 11.02.2013 klokka 21:27 i kategorien Blogg

Jeg er så klar for å finne puten. Har vært en lang dag, men en veldig fin en. Var på photoshoot på ettermiddagen og jeg gleder meg til å få tilsendt bildene. Blir spennende å se! Været er jo ikke til å klage på. Det er så nydelig og deilig med sol. Trasket rundt på morgenkvisten i byn før håndballtrening. Var deilig å friske opp topplokket.

0

MONDAY MORNING

  Publisert 11.02.2013 klokka 08:30 i kategorien Blogg

Ny uke, og jeg er kjempe klar for å ta fatt på den. Klokken ringte syv og jeg spiste en god frokost med en kopp cappuccino i hånden. Begynner ikke før tolv, men jeg elsker å ha goood tid om morgenen. Greit å få mye ut av dagen også, så jeg stod like gjerne opp tidlig. Blir en veldig kort dag på skolen. Har bare håndballtrening. Klokken fire skal jeg møte min fotograf og stylist for å ta bilder til portfolio. Gleder meg! For de som ikke vet det så var jeg på modellcasting i januar for Rawbyraa. Noen dager senere fikk jeg en veldig hyggelig mail at de ville ha meg. Nå skal jeg pakke baggen klar, lage lunsjpakke og så tenkte jeg å dra inn til byn og nyte morgenen ved å traske rundt i butikker. Ha en fin mandag.

Har på meg verdens deiligste genser fra Gina Tricot. Den er kjempe myk og passer perfekt til jeans.

1

CAPPUCCINO

  Publisert 08.02.2013 klokka 12:34 i kategorien Blogg

Sitter å nupper på en varm kopp med cappuccino mens vaskemaskinen står på spreng. Så mye klær som må vaskes etter Hemsedalturen. Men men. Har fått tatt litt bilder fra turen som jeg kommer til å dele med dere senere når jeg har fått overført og redigert de. Og selvfølgelig en liten oppsummering på hvordan jeg har hatt det på fjellet. Nå skal jeg hive meg rundt og vaske litt hybelkaniner her og der. Vi prates.2

HOME SWEET HOME

  Publisert 07.02.2013 klokka 16:10 i kategorien Blogg

Borte bra, men hjemme best. Kom hjem i går kveld etter en fantastisk, minnerik tur til Hemsedal med klassen. Kjenner på kroppen at jeg har trent, og nå er jeg klar for å restituere meg i et par dager. Det trengs. Været har vært helt strålende, og skiføre var ikke noe å pirke på. Nå er jeg mett på ski for en god stund. Ellers er det jo deilig at solen skinner her i Bergen også. 
0

I CHOSE TO BE HAPPY

  Publisert 27.01.2013 klokka 22:33 i kategorien Blogg

Jeg er så lykkelig for tiden. Ikke det at jeg ellers har det dårlig, men den godfølelsen i kroppen som får meg til å hoppe i taket, sprette rundt på tærne, og smile bredt. Ubeskrivelig. Nå som søndagen sakte men sikkert glir over i nok en ny uke skal jeg slappe av med rolig, og fin musikk på ørene.1

QUOTES

  Publisert 25.01.2013 klokka 09:08 i kategorien Blogg
0

FIT FOR CRAWL

  Publisert 24.01.2013 klokka 23:56 i kategorien Blogg

God kveld. Klokken nærmer seg tolv, og det er vell egentlig på tide å finne sengen kjenner jeg, men jeg bare sitte litt til, og enda litt til... Uansett hvor trøtt og gromsette jeg blir av å sitte her. Fredag i morgen. Igjen. Helg. Jobblørdag. Blir koselig. Har svømming i morgen og jeg kjenner det svir i øyner og nese av tanken på klor. Hater klor. Og i morgen skal vi ha svømmearten crawl. Det sier meg bare en ting og det er at jeg kommer til å svelge halve bassenget på et innpust. Blir jo for all del spennende å kunne lære seg ordentlig crawlteknikk, for det kan jeg i hvertfall ikke fra før. Er fornøyd jeg så lenge jeg får framdrift. Ellers har jeg hatt en fin dag. Ikke noe alt for spennede. Så Kung Fu Panda 2 med typen. Gud hvor jeg elsker den pandaen. Tror jeg skal bytte ut typen med en panda. Ha ha.

Alt utstyr er på plass for morgendagen. Må bare nevne at disse dykkerbrillene suger jo omtrent øyeeple ut av skallen. Snakk om sugekopper. Jeg skal i hvertfall ikke være redd for å bli liggende igjen på bassengbunnen i morgen. I am fit for crawl. Ho ho. God natt.0

LUNCHTIME

  Publisert 24.01.2013 klokka 13:04 i kategorien Blogg

Deilig å være tidlig ferdig på en torsdag, og lettet over å være ferdig med et prosjektframlegg som vi hadde i dag tidlig. Dagene går utrolig fort, og det er så deilig at det blir lysere ute for hver dag som går. Hjelper veldig på humøret, ikke minst at man føler seg mer opplagt, og slipper å se ut som et takras med de største handleposene under øynene på morgenkvisten. Bare tanken på at våren er rundt hjørnet, og at sommeren er like ved er deilig. Jeg elsker varme, jeg elsker sol, is, sand mellom tærne, gå i søte, blomstrete sommerkjoler, og laaaange sommerkvelder med friske jordbær. Åh som jeg ser fram til det. Men for all del vinteren er også fantastisk, så lenge man slipper for mye slapsk opp etter leggene.Ski, snø og sol med en kvikklunsj å bite i, det gir en god vinterstemning.

Sitter nå og nyter en god, varm kopp med grønn te, og en skål fylt med vaniljeyoghurt, frukt og flakes. Mmmmm. Ha en fin ettermiddag.

 

6

DREAMING OF SUMMER

  Publisert 23.01.2013 klokka 22:11 i kategorien Blogg
0

ET LITE BLOGGTIPS

  Publisert 22.01.2013 klokka 14:02 i kategorien Blogg

Her om dagen kom jeg over en blogg som tipset om hvordan man kan skaffe seg sponsorer. Man trenger ikke å være toppblogger med flere tusen lesere. Man trenger kun å registrere seg hos sponsetblogg.no og man vil bli tilbudt ulike oppdrag/sponsorer. Dette er helt gratis! Kjempe lett og en fin måte å skaffe seg sponsorer på. Hvis du ikke allerede er registrert er det bare til å trykke på bildet under.0

NIGHT TIME

  Publisert 20.01.2013 klokka 22:04 i kategorien Blogg

Søndag igjen, gitt. Nok en helg er forbi, og nå sitter jeg og nyter en kopp Pukkate night time. Passer meg fint ettersom sengen kaller på meg. Har hatt en fantastisk, deilig og avslappende helg. I dag var det gresk mat på menyen der min kjære og hans fetter stod og kokkelerte på kjøkkenet. Deilig å få hjemmelaget tzatsikisalat av to greske gutter. Mmmm. I tillegg til fylt paprika og squash. Mens meg og mamma stod for desserten. Hjemmelaget Pannacotta med mangosorbè og jordbærsaus. Utsøkt! Oppskrift kommer i morgen. Kjenner at det skal bli godt å finne puten før en ny uke starter. Har basketball i morgen tidlig halv ni, så er en fordel å være uthvilt og opplagt til det.

Ha fortsatt en fin søndagskveld!0

FRIDAY

  Publisert 18.01.2013 klokka 16:05 i kategorien Blogg

Fredag, helg, jobbfri og klar for å slappe av med venner og kjæreste. For en uke det har vært. Jeg kjenner det blir godt med to dagers treningsfri etter en hard uke med masse trening på skolen. Både svømming, skøyter, dans, håndball og fotball. Med andre ord, stiv og støl. Håper dere får en fin fredagsettermiddag og kveld. Jeg skal i hvertfall kose meg med hyggelig selskap, pizza og idol på skjermen. God helg alle sammen.
0

DET ER EN STOR SKAM

  Publisert 15.01.2013 klokka 16:00 i kategorien Blogg

Regner med de aller fleste fikk med seg Tv2 nyhetene for et par dager siden av 95 år gamle Gunnar som før jul ble nektet å spise middag med sine venner ved omsorgsboligen, like ved der han selv bor. Han gikk selv til kantina, og betalte fra egen lomme for å få seg et måltid med hyggelig selskap, og en dag blir han nektet i døren. Jeg kjenner jeg blir utrolig sint at folk kan bli behandlet slik. Spesielt for en mann som har slitt for Norge gjennom krig og elendighet, og så er dette takken? Det finner jeg meg faktisk ikke i. Heldigvis tok kommunen seg sammen, og nå får han spise der igjen. Men det som skremmer meg er at hadde dette ikke kommet så sterkt fram i media ville det ikke blitt gjort noen endringer, desverre. Er gale at slike hendelser må fram i media for å gi et spark bak. Det er rett og slett en STOR skam, og da mener jeg en STOR skam at eldre i dag blir behandlet som om de ikke er verdt en dritt. Det å havne på gamlehjem i dag er ikke som å leve på en rosa sky. De blir gjerne liggende en hel dag i sengen fordi pleierne ikke har tid til alle, og her igjen er det et problem fordi det er for få folk. Lønnen må økes! I tillegg at vi i Norge bør fokusere mer på å bruke penger på å bygge nok eldrehjem, for vi blir ikke akkurat yngre med årene. De eldre trenger all den omsorgen de fortjener, for det er mange eldre som gjerne ikke har familie som kan komme på besøk, og føler seg ensom.

Hva kommer til å skje når min generasjon blir eldre?

Den tanken streifer meg i blant, og jeg håper jeg er så heldig at jeg slipper å havne på gamlehjem hvis det fortsetter slik. I så fall kommer jeg til å rane en bank med rulatoren på slep og havne i fengsel i stedet, nærmere sakt hotell der man blir servert god mat og drikke til alle døgns tider og blir tatt med på en aldri så liten luftetur i gården. Kanskje vi bare skal hive hele eldrebølgen i fengsel slik at deres siste kapittel ender godt.

HER kan dere lese mer om saken før det ble gjort endringer.

0

MODELLCASTING

  Publisert 13.01.2013 klokka 22:14 i kategorien Blogg

God søndagskveld! Helt sykt hvor fort helgen suser av gårde og vips titter mandag rett rundt hjørnet. I dag har det vært en strålende, nydelig og ikke minst ISKALD dag. Skikkelig vintervær. I dag var jeg på modellcasting til et modellbyrå som heter Rawbyraa. Klikk HER for å komme til facebook siden. For en utrolig gøy opplevelse. Det å stå foran kamera var ikke så skummelt som jeg gjerne så for meg. Var bare å slå seg løs. I tillegg til utrolig hyggelige folk, både fotograf, stylist og assistent. Fikk tilsendt noen bildere tidligere i dag.

//Bildene er tatt av flinke fotograf Hanne Cathrin Olsen.

0

FREDAGSKVELD

  Publisert 11.01.2013 klokka 19:23 i kategorien Blogg

Da var fredagen kommet og en kopp varm kakao er perfekt på en vintersdag som denne. Da er det godt å være inne i varmen foran peisen. Var utrolig deilig å starte på skolen igjen med vanlige rutiner, men kjenner jeg har gangsperr fra topp til tå. Denne uken har vi både hatt skøyter, dans og svømming. Dansingen var vell den som tok mest på, men fy fader så artig det er, og ikke minst god trening å få svingt hofter og bein med cha cha cha. I kveld er det duket for Idolpremiere på skjermen og god mat. Blir en tidlig kveld på meg kjenner jeg. Skal tross alt opp tidlig i morgen for å dra på jobb og møte mine herlige kollegaer. Ha en fin fredagskveld alle sammen.

0

INSPIRASJONSBILDER

  Publisert 08.01.2013 klokka 18:35 i kategorien Blogg

Kjenner det er ganske godt å komme ordentlig tilbake til vanlig hverdag igjen med studier. Allerede 2. semester, og dette semesteret kommer til å suse av gårde. Før jeg vet ordet av det sitter jeg isolert mellom fire vegger og pugger til eksamen. Eksamensnerver! Neida. Her er litt inspirasjonsbilder som er fra weheartit. Er så mange fine bilder der. Kan sitte i evigheter og se på de flotte bildene som scroller nedover skjermen.


//Alle bildene er fra weheartit

2

BACK ON TRACK

  Publisert 03.01.2013 klokka 11:02 i kategorien Blogg

Godt nytt år alle sammen! Tenkte å starte på bloggfronten igjen. Bloggen vil omhandle mye sang og musikk, og jeg ser fram til å dele det med dere. Klem i fleng!

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017
Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign