hits
3

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE

reklame

Jeg tenkte å vise dere hva jeg bruker som hverdagssminke, de dagene jeg gjør det. Produktene under er ikke sponset!

1. Maybelline Concealer: Denne kjøpte jeg for ikke så alt for lenge siden og det er favoritt concealeren jeg har prøvd så langt. Den er kjempe lett å påføre og dekker godt. Det jeg liker best med den er at den ikke ligger seg i smilerynkene. Den smelter inn i huden i stedet for å legge seg som et tjukt lag utenpå. 

2. Anastasia brow powder duo: Denne har jeg nevnt tidligere på bloggen, og den har siden da vært min favoritt. Denne bruker jeg så og si hver dag for å fylle inn brynene. 

3. Loreal Mascara: Denne kjøpte jeg tidligere i vår. Jeg tror jeg aldri har holdt meg til en maskara. Denne liker jeg godt i og med at den holder vippene på plass uten å klumpe de til.

4. Cosmica CC cream: Det er veldig sjeldent jeg bruker noe i ansiktet i form av foundation, så jeg bruker kun CC cream hvis jeg føler for å gløde opp huden. Denne bruker jeg sjeldent til hverdags. Jeg bruker den som oftest kun når jeg skal på noe festligheter, men jeg tenkte at den er verdt å nevne da jeg er veldig fornøyd med produktet. Med solbeskyttelse, SPF 15. Uten parfyme.

5. Hoola Benefit bronzer: Denne bruker jeg hver dag. Jeg påfører den på kinnbena og i panneregionen for å få en naturlig "tan"-look.

6. Cosmica stay soft lips: For meg er det å ha en eller annen form for lip balm tilgjengelig et must. Denne har jeg hatt i en evighet. Den tar aldri slutt. Den pleier leppene godt da den inneholder blant annet vitamin-E, og gir litt rosa glans. Inneholder parfyme.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

3 kommentarer

Stine

09.10.2017 kl.19:13

Jeg elsker den maybelline concealeren! Så utrolig fin blogg du har! :-)

Mariell Ostnes

10.10.2017 kl.12:02

Stine: Tusen takk! :)

leana

10.10.2017 kl.10:05

Maskaraen er god

Skriv en ny kommentar

Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign