hits
0

14.04.2014

    Publisert 14.04.2014 klokka 00:11 i kategorien Reiser

Heiheeei! Har hatt noen travle uker, spesielt forrige uke da det har vært en del oppgaver å levere inn før ferie. Om kun en uke reiser jeg til Australia. Kommer til å bli en fantastisk opplevelse. Vi reiser med fly til Sydney, er der i fem dager før vi reiser til Byron Bay, Surfers Paradise-Gold Cost, og til slutt Brisbane.

På fredag var meg og Sandra en tur til frisøren, gratis klipp, vasking og føning av hår. Var deilig å få vekk slitte tupper. Ellers var vi ute på lørdag og danset skoene av oss, og var ikke i seng før klokken seks om morgenen. Dagen etter, altså i går, spiste vi frokost med naboene. Meg, Sandra og dansken gikk helt bananas med leverposteiboksen. Merker at jeg savner utrolig mye fra Norge. Spesielt sjokoladen! Men meg og Sandra var så heldig at vi fikk norsk sjokolade av en venn av oss som var på svingtur innom Norge, og kom tilbake med sjokolade, leverpostei og markell i tomat.

Ellers går det bra med oss her nede. Begynner å bli litt kjøligere om kveldene, og bladene faller av trærne. Rart at her er det høst, mens hjemme i Norge spirer det, og sommeren er rundt hjørnet. Deilig å tenke på at jeg kommer hjem til sommer, forhåpentligvis. 
Meg og min skjønne Amerikanske roomie med matchende outfit på lørdag!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign