hits
0

TRAVLE DAGER

    Publisert 24.02.2014 klokka 06:18 i kategorien Reiser

For noen travle dager! Tenkte å oppdatere dere litt i hvertfall, før jeg igjen løper ut døren. På fredag hadde vi orientation day, som de kaller det her, og hele dagen ble vi proppet med informasjon om skolesystemet, i tillegg til informasjon om alt som er å gjøre på New Zealand. På kvelden gikk vi ut, og det var litt av en bytur. Endte opp på en asiatisk karaokebar. Vi hadde vårt eget rom med drikke, mikrofon og tamburin. Ha ha. Tok helt av. Hadde ikke stemme igjen dagen etter. 

Dagen etter ble det nok en tur ut. Pub til pub, men en del av oss var ganske slitne fra dagen før, så vi gikk litt tidligere hjem. I tillegg skulle vi tidlig opp dagen etter, for i går tok vi fergen ut til Waiheke Island. Det var heeelt fantastisk. Vi var rundt 14 studenter som reiste i lag, og vi var der hele dagen. Blåste veldig mye i går, så var litt kjølig.

Nå er alle rommene fylt her, og meg og Sandra bor med tre andre jenter fra Amerika. Den siste kom på torsdag forrige uke. Har vært her nå i 8 dager, og det føles som om jeg har vært her i en måned! Stortrives her! Nå skal vi lage noe middag før vi skal ut med en gjeng på en bar. Snakkes!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign