hits
0

FØRSTE DAGENE I NEW ZEALAND

    Publisert 17.02.2014 klokka 23:13 i kategorien Reiser

Okey, hvor skal jeg begynne! For det første befinner jeg meg på andre siden av jordkloden, på New Zealand. Vi reiste fredag den 14 og etter ett og et halvt døgn ankom vi New Zealand!!! Er helt ubeskrivelig. Jeg kan ikke forstå at jeg skal være her i 4 måneder.

Reisen ned gikk veldig fint, og overraskende fort. Greit med store fly og eget tv, så ble en del filmer på vei ned. Men anbefaler ikke å se Gravity når man flyr. Da blir man rett og slett litt uvell, ha ha. Vi har heller ikke hatt noe problemer med å komme inn i tidssonen her. Vi ligger 12 timer foran Norge. Vi klarte å holde oss våkne hele dagen da vi kom her, og da var det bare å legge seg på kvelden. Inn i mellom kjennes det ut som om vi fortsatt sitter på flyet, litt turbulens i kroppen, ha ha. Men ellers har alt gått fint. Leiligheten vi bor i er utrolig fin, og vi bor 60 meter over bakken. Rimelig høyt, men vi har en flott utsikt. 

Ellers har vi gått en del i sentrum. Er helt vanvittig mye butikker heeele veien, og store bygninger over alt. Det er veldig rent, og folkene her er utrolig hyggelige. Været er ikke noe å klage på. Sol og sommer! 

I dag skal vi gå en tur opp på en vulkan i nærområdet med en gjeng studenter, så det blir utrolig spennende! 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariell Ostnes

Hei, og velkommen til Mariell sin blogg. Enjoy! Kontakt: mariell@ostnes.org


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign